Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: Çevirmen de kalıcı çeviriler için değil üstünde sinek çevrimdışı çeviri üretimi?

Junior Member

Question Çevirmen de kalıcı çeviriler için değil üstünde sinek çevrimdışı çeviri üretimi?

Merhaba,

Bu çevirmen almakla çok ilgileniyorum, ama biraz daha fazla sorunuz.
    Oluşturulan çevirileri kalıcı olarak saklanır (sadece bir süre için önbelleğe alınmış), (belki algılandı: md5-karma metin olarak) herhangi bir değişiklik olduğunda. Başlangıçta bazı 100-1000 sayfaları çevirmek, sonuçları kalıcı olarak depolamak istediğiniz. Sadece biri bir gönderme değişirse, yeni bir gönderme, iş parçacığı oluşturulur, sonra sadece yeni bir çeviri yapılmalıdır yeni ekler. Gece/az trafik saatlerinde çevirileri yapılan ve sadece bir kullanıcı o dilde sayfasına eriştiğinde teslim iyi çevrimdışı olur.

Umarım ne arzu ben bu addon ile anlaşılabilir.
    Destekleniyor mu? Veya aksi takdirde uygulanabilir?

Teşekkür ederiz.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

vBET çeviri sonuçlarını önbelleğe alır. Yine aynı çeviri için ödemek gerekmez böylece sonsuza kadar önbelleğe alabilir. Otomatik önbellek Temizleyicisi var, ancak devre dışı bırakılabilir. Böylece sadece yazdı vBET çalışır - sadece yeni metin çevirmek için göründüğünde dış sağlayıcılar için çeviri istiyoruz. Aksi takdirde önbellekten alınır. Hala vBET değil pre-cache - tercüme sayfası için ilk istek geldiğinde bu çeviriler ilk çeviri yapacak demektir. Ama her çeviri için yalnızca ilk isteği daha yavaş olacaktır (3. soran nedeniyle parti çeviri sağlayıcısı), sonraki istekleri kabul edilebilir yani önbellek ile işleneceğini.

Lütfen sadece sor sorularınız varsa

Teşekkür ederiz.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •