Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Şimdi dissapears traductions (değil çalışır)

Junior Member

Default Şimdi dissapears traductions (değil çalışır)

Merhaba!

I-si olmak be istimal bu korku veren bilgisayar programı için bir yıl, ama şimdi Traductions dissapears, değil çalışır...

Bana yardım edebilir misiniz?

Emekli;)

Merhaba,
    Hiçbir nedeni ile herhangi bir ek plugis ve çevirisi "dissapears" yüklemediyseniz, lütfen emin olun bu testi çalıştırarak çeviri sağlayıcınız tarafından engellenirse: TIKLATIN
    I-ebilmek görmek, çeviriler 4.2.3 kullanıyorsanız, lütfen bu ücretsiz Google çeviri API wil kapalı tarafından 1 Aralık hatırlıyorum ve seting yeni katı sınırları, Alse vBET Google API v2 (ücretli) ve Microsoft çeviri API (ücretsiz) ve diğeri de destekleyen en son sürümüne yükseltme şu anda test düşünün lütfen.
    Çeviri taleplerinizi azaltabilir: TIKLATIN

Junior Member

Tamam Hayk!

Google testi sonuçları şöyle:

Google API v1 başlangıç çeviri testi
    Test sonucu: {"responseData": null, "responseDetails": "Şüpheli Hizmet Kötüye Şartları http://code.google.com/apis/errors bakınız.", "ResponseStatus": 403}
    Test hata:
    Bağlantı süresi (ms): 582.390869141

Emekli;)

Evet demek google tarafından engellenir, test size verdi sonra söylenenlere, engelini kaldırmak için gönderebiliriz.
    Ama unutmayın, 1 Aralık tarafından google ücretsiz çeviri API v1 kapatılan ki, böylece onun tarafından sağlanan çeviri yapılacaktır

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •