Merhaba!
I-si olmak be istimal bu korku veren bilgisayar programı için bir yıl, ama şimdi Traductions dissapears, değil çalışır...
Bana yardım edebilir misiniz?
Merhaba!
I-si olmak be istimal bu korku veren bilgisayar programı için bir yıl, ama şimdi Traductions dissapears, değil çalışır...
Bana yardım edebilir misiniz?
Merhaba,
Hiçbir nedeni ile herhangi bir ek plugis ve çevirisi "dissapears" yüklemediyseniz, lütfen emin olun bu testi çalıştırarak çeviri sağlayıcınız tarafından engellenirse: TIKLATIN
I-ebilmek görmek, çeviriler 4.2.3 kullanıyorsanız, lütfen bu ücretsiz Google çeviri API wil kapalı tarafından 1 Aralık hatırlıyorum ve seting yeni katı sınırları, Alse vBET Google API v2 (ücretli) ve Microsoft çeviri API (ücretsiz) ve diğeri de destekleyen en son sürümüne yükseltme şu anda test düşünün lütfen.
Çeviri taleplerinizi azaltabilir: TIKLATIN
Tamam Hayk!
Google testi sonuçları şöyle:
Google API v1 başlangıç çeviri testi
Test sonucu: {"responseData": null, "responseDetails": "Şüpheli Hizmet Kötüye Şartları http://code.google.com/apis/errors bakınız.", "ResponseStatus": 403}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 582.390869141
Evet demek google tarafından engellenir, test size verdi sonra söylenenlere, engelini kaldırmak için gönderebiliriz.
Ama unutmayın, 1 Aralık tarafından google ücretsiz çeviri API v1 kapatılan ki, böylece onun tarafından sağlanan çeviri yapılacaktır