Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: ne zaman kullanılabilir BB 3.5.1 retranslating

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

AM erişim bilgileri lütfen. Biz o kontrol eder.

Ayrıca lütfen olarak son ilan edildi unutmayın bu bültenleri henüz getirilmiş değil. Bu hızlı hızlı değişiklikler çeviri sağlayıcıları yüzüne tepki önemliydi çünkü yayımlanan beta sürümleri vardır. Pekiyi şimdi biz optimize etmek için çalışıyoruz.

Modeminizde sorunla - Ben nasıl göründüğüne bakmak zorunda. Gerçekten garip ileti önce değil çevrilir ve sonraki biridir. Burada 3 senaryoları Bkz:
    -hata vBET
    -Sağlayıcı mevcut değildi ve bir sonraki iletiye zaten önbelleğe, aynı metin diğer iş parçacığı olduğundan
    -ne zaman başladı, çeviri farklı dildeki iletiler çevrilir ilk sağlayıcı sunulmuştu (vBulletin katında BBCode değerlendirilir) ve çeviriler başlattığınızda sayfanın geri kalanı çeviri sağlayıcı bloke oldu bu yüzden sınırına ulaştığında. Farklı dilde çevrilmiş mesajı öyle (lang kullanılan BBCode) neden olacaktır.

Hala bunu görmek ve gerçekten doğru şimdi I cant'görmek ne neler olduğunu kontrol gerekiyor gerçekten orada oluyor.

Kıdemli Üye

Çeviri esnasında karakter kümesi için maliyeti çok yüksek olduğundan 100.000 aşağı şimdi yaşıyorum ama gerektiren herhangi bir sınama sınırını yükseltmek isteyen 300.000 sınırı vardı.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •