Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: Özel Eklentiler hariç

Üye

Question Özel Eklentiler hariç

Merhaba,
    Çeviriler için bazı özel Eklentiler devre dışı bırakmayla ilgili bir sorum var.

Örneğin: ı-si olmak Facebook'un sosyal eklentisi ()Sosyal Eklentiler - Facebook Geliştiriciler) üstünde benim ana sayfa ()http://www.xpam.org) varsayılan (Rus) dilimde mükemmel çalıştığını.
    Tercüme yaparken, bu eklenti çalışmaz ve bu ileti aldım "Belirtilen sayfa kimliği alınamadı. Doğru href geçildi IDS_VERIFYFILE".

Sorum şu: nasıl çevirmek için çeviriler hariç?

Kullandığım "Görmezden URLs" (http://www.Facebook.com/ ve "Görmezden kelimeler/cümleler" (facebook) seçenekleri BB zaten, ama çalışmıyor.

Teşekkür ederim.
    Last edited by sergarch; 07-10-11 at 19:26.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. "URL'leri Yoksay" iyi fikir burada. Belki sen koymak var değeri yanlış. Lütfen tam URL'sini kendi forumunda bu eklenti tarafından üretilen sayfa için ver.

"Yok sayılan kelime/cümle" burada gerekenler değil - bu "facebook" tarafından otomatik olarak opak yapar notranslate Yeni iletilere BBCode.

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Merhaba. "URL'leri Yoksay" iyi fikir burada. Belki sen koymak var değeri yanlış. Lütfen tam URL'sini kendi forumunda bu eklenti tarafından üretilen sayfa için ver.

"Yok sayılan kelime/cümle" burada gerekenler değil - bu "facebook" tarafından otomatik olarak opak yapar notranslate Yeni iletilere BBCode.
    Merhaba! Benim ana sayfa () üzerinde Перекрёсток миров ) facebook eklentisi (sağ sitede) görebilirsiniz. Aramaları "Ищите нас на Facebook" (Find us on Facebook - ing.).
    Last edited by sergarch; 27-10-11 at 05:45.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba - şimdi görüyorum. html çıkışı kontrol ve eklenti JavaScript orada kullandığını görüyorum. Yani "Görmezden url" seçeneği burada çalışmaz. Lütfen plugin sahibine başvurun ve onu nasıl göndermek-e doğru Facebook (sayfa numarası sayfa URL'si göndermek olduğunu varsayalım) olan url komut dosyası tanır ve bu tür iletişim halinde yapılması gerekenler ve ne demek istiyoruz. Eklenti nasıl çalıştığı hakkında ayrıntılı bilgi bilmiyoruz. Belki sorunun eklenti için bilinmektedir. Biz bu hata iletisini Google kontrol ve bunun sonuçlarının çok. Bu nedenle ortak sorunu. Orada gözden geçirin ve tabii tapa yazar isteyin. Aynı derecede senin html çıktı vBET görmek komut dosyası içeriğini değiştirmeyin (komut dosyaları değil tercüme çeviriler - olamaz).

Üye

Teşekkür ederiz!

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •