Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: İse hiçbir sonuç, dönüş sağlayıcı hata kodu null yerine API işlevi

Üye

Default İse hiçbir sonuç, dönüş sağlayıcı hata kodu null yerine API işlevi

Güzel (ve çeviriler sorun tasarrufu) API çağrısı tercüme sonucunda o dönmezse vBET görevini yapmış ve sağlayıcı ile sorun duruyor yani en az sağlayıcı hata kodu sağlanır. Tek başına bir yarar-ecek var olmak güzel, ama doğrudan teşebbüs çeviri zamanda sağlanan ayni-den sonuçlanmak olması daha iyi olurdu.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Çeviri kullanılabilir olmadığında sağlayıcı hatası değil çevrilmiş metin yerine görmek istiyorum anlıyorum. Lütfen tarayıcıları bunu çok görürsünüz. Peki böyle bir durumda bu hata iletisiyle sayfa dizin oluşturma önlemek için olur, söyleyen üstbilgi göndermelisiniz. Ayrıca bu sayfa yalnızca hata varsa son kullanıcılar için iyi olmayacaktır. Lütfen bazen iş parçacığı içeriği zaten önbelleğe alınır, sadece geçici bir şey değiştirir dikkat edin (örnekte forumunda saat görüntülenir veya sen-si olmak biraz kutuları sağ/sol tarafında) veya sadece yeni yanıt oldu - biz are güçlü-e doğru çevrilmiş konu göstermek öylesine ı think it's sadece Haritayı hata iletisi iyi zaman %99 sayfanın tercüme olarak görüntülenebilir.

Son cümle anlamıyorum. Lütfen daha fazla açıklamak.

Çözüm - biz hangi programları yalnızca Yöneticiler ne kadar süre için sunucu beklemek çevirileri form dış sağlayıcı için özel parametre zaten. Aynı parametre göstermek için hangi sağlayıcıların işaretlenir (sen kendin Admin cp kontrol edebilirsiniz) Engelli ve çevirmek için kullanılan kullanabiliriz. Yine de bu yalnızca yalnızca yöneticiler tarafından kullanılabilir ve yöneticileri olmadan mesaj çıkışı (kontrol edebilirsiniz-≫- > Admin CP BB Çeviriler Sağlayıcıları Kullanılabilirliği)

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Son cümle anlamıyorum. Lütfen daha fazla açıklamak.
    Ben senin faq birinde anlatılan googletest.php atıfta bulundu. İyi yönetici bir araçtır ama bir sorun var normal kullanıcılar uyarmaz.

Evet, dizin oluşturma sorunları ile ilgili iyi düşünme. Ekrandaki bir sayfada bu hata raporlama y÷netici açabilirsiniz veya kapalı küresel, bence bir özelliği olması gerekir.

Kabul ediyorum - > "biz are güçlü-e doğru çevrilmiş konu göstermek bu yüzden bu sadece Haritayı hata iletisi iyi zaman %99 sayfanın tercüme olarak görüntülenebilir düşünüyorum."

Üye

Evet, bu yararlı olacaktır. Çünkü çok hızlı bir 'devam etmek için herhangi bir tuşa basın' eklemek iyi olabilir veya benzeri ekran yanıp sunucu çeviri zaman görünen, ancak, görme sorunu vardı.

Ayrıca... bir şey çok garip oldu. 'Hızlı görüntüleme' seçeneği sadece şimdi daha açık ve şimdi tüm cms Makalelerimi tam metni yeniden görebilirsiniz. I-si olmak çok daha fazla test yapmak için ve bu benim tarayıcı önbelleği veya yönetici olarak oturum gerçeği ile ilgisi olabilir Ben henüz bilmiyoruz. Ama bu dikkatinizi getirmek istedim.

Güncelleme - Hayır, bazı bağlı cms sayfaları ana sayfadan hala görüntülenmez.

Yönetici olarak oturum açmış ve günlüğe arasında Güncelleme 2 - davranışı farklıdır. Aynı sayfada bir konuk için görüntülenmez tam olarak tercüme görüntülenebilir (ya da sadece kaynak dili bile) makaleler için admin görüntülenir. Bu yardımcı olur.
    Last edited by brubros; 07-10-11 at 19:05.

Üye

Evet, bu yararlı olacaktır. Çünkü çok hızlı bir 'devam etmek için herhangi bir tuşa basın' eklemek iyi olabilir veya benzeri ekran yanıp sunucu çeviri zaman görünen, ancak, görme sorunu vardı.

Lütfen ayrı konu, gelecekteki isteğidir Burası sorunlarınızı anlatın. Lütfen tartışmalar rmay veya kayıp olacaktır.

Şu anda anlıyorum sağlayıcılar hakkında daha fazla bilgi ekleyebilirsiniz kullanılabilir Eğer seçenek çeviri zaman kullanılabilir göstermek için.

Sorunlarınızı için lütfen her sorun için yeni konu açmak.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •