Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 18 , 18

Konu: Forum bağlantılar = yetmezliği

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden moman View Post
    Ok-teşekkürler! Ben bu deneyin, ama ben bir soru daha var.

Sadece bu alanlar için çeviri devre dışı bırakmak ve url bağlantısını düzgün bir nokta olması mümkün mü? VBulletin eklentisi (sadece DB ayrı ayrı sorgular) olarak söz konusu bölümünün çevirisini yapmayacağını bir önsezi var.
    VB eklentisi olmak zorunda değildir - sadece BB tarafından üretilen sayfa olması. Ana sayfa, indirin ya da Satın al Şimdi bölümlerde herhangi bir eklenti tarafından yapılan, ancak BB tarafından üretilir. Yani uygun bir şablon global.php ve böylece içerir. Bu nedenle bu sayfalarda açıklanan şekilde kolayca tercüme edilebilir.

Htaccess dosyası ile bu çalışacağım, ama beş kuruş çalışmaz diyor. Son derece teknik olarak söz konusu bölümü mutlaka tüm çeviri gerek yok, bu yüzden sadece VB parçası olması gerekmez dış bağlantılar çevirir BB hata etrafında almak istiyorum.
    Ben sitenizi kontrol etti. Bu çalışma para cezası sadece, forumdaki bazı çeviri koymak ve bu izleme lensreviews eklenmez bakın ...

Benioku belirtildiği gibi htaccess kurallar uygulanır.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Süre Sayfa Bulunamadı - PentaxForums.com bir 404 döndürmedi sayfa ınit hayır BB) Merhaba: Cemal Reşit Rey çalışmıyor gibi, ve, ayrıca, bu sayfadaki tüm bağlantılar 404 geçeli açıkçası çevrilmiş (değildi.

Bu nedenle, sadece basit bir çözüm ve kendimizi bir baş ağrısı kaydetmek atalım:

Nasıl tercüme foruma bağlantıları önlemek için?

Şu anda, Pentax Lens İnceleme ve Teknik Özellikler Veritabanı - Ana Dizin (Link) için yeniden http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Ben bağlantı değişmeden kalmasını istiyorum.
    Ben açıkça çeviremez vBulletin elde edilecek yazdı.

Ayrıca - Ben sizin hakkınızda ne yazıyoruz görmüyorum. Ben oradaydım ve lensreviews bağlantı veren değişmez. Bu kırık link görebilirsiniz beni sayfasına tam link verin.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Bu kırık link görebilirsiniz beni sayfasına tam link verin.
    Git PentaxForums.com - Pentax Fotoğraf Forumu ve üzerine tıklayın Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (4. kategorisinde). Bir 404 alacak.

Ancak, bu aynı bağlantı ('Yorumlar' düğmesine altında ilk girişi) navbar ve bir 404 almak etmeyin.

Yardımlarınız için teşekkürler. Ben yine de sorunun tam olarak ne kadar aynı sayfada değiliz düşünüyorum, bu yüzden daha fazla açıklama yapmaya gerek bana bildirmekten çekinmeyin. Bir kez daha, ama, sorun-

Forum linki geçtiğinde mysite.com / lensreviews / mysite.com / forums / PL / lensreviews için yeniden.

URL ayrıştırılır böylece boşluk bırakmayın.

Kıdemli Üye

"Hedef URL'leri doğrudan bağlantılar ile değiştirin 'Forum Bağlantılarını' vBSEO kullanımı için hızlı bir düzeltme olacağını varsayalım. Bunu yaparken, benim dış bağlantılar için izleme isabet kullanımı gibi Ancak, bu sistemin kıracak.

Bu nedenle, yukarıdaki yazı ile uygun olarak, bu doğru bir çözüm bulalım.

Git PentaxForums.com - Pentax Fotoğraf Forumu ve üzerine tıklayın Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (4. kategorisinde). Bir 404 alacak.

Ancak, bu aynı bağlantı ('Yorumlar' düğmesine altında ilk girişi) navbar ve bir 404 almak etmeyin.

Yardımlarınız için teşekkürler. Ben yine de sorunun tam olarak ne kadar aynı sayfada değiliz düşünüyorum, bu yüzden daha fazla açıklama yapmaya gerek bana bildirmekten çekinmeyin. Bir kez daha, ama, sorun-

Forum linki geçtiğinde mysite.com / lensreviews / mysite.com / forums / PL / lensreviews için yeniden.

URL ayrıştırılır böylece boşluk bırakmayın.
    Şimdi onu görüyorum. Bu 2 bağlantıları hakkında yazılı aynı değildir. Bir tam - 2. yönlendirmeleri var ve sorun burada.

Bu yönlendirmeleri ile gider:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Foruma link olarak başlar ve izlemeyi çeviri Yani burada çünkü BB dil ekliyor. Sonra 2 yönlendirmeleri yaptı ve her seferinde BB çeviri izleme ekliyor.

Aşağıdaki Hızlı düzeltme (test değil dosyanın kopyasını yaptı ve çalışır bize bildirin). Ayrıca ilk yönlendirme istediğiniz yere gitmek mümkün olup olmadığını forumumuzu yeniden yapılandırmak gerekir.

Hızlı düzeltme. , Dosya vbenterprisetranslator_seo.php açın satırı bulun:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    ve değiştirmek:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Last edited by vBET; 25-12-09 at 18:02.

Kıdemli Üye

Teşekkür ederiz! Ben kodu biraz değiştirdim, ama bu çalışma yaptı. Başlangıçta strpos 'Pentax lens inceleme özellikli veritabanı' koymak zorunda kaldı, ama ben de yaptığım gibi daha 'gözden geçirme' değişti Üçüncü-Parti PentaxForums.com Pentax Lens Yorum Veritabanı - Ana Dizin bu hata yönlendiriliyorsunuz.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Yani şimdi her iki / lensreviews / / userreviews / düzgün yönlendiriliyorsunuz.

Tekrar teşekkürler!

Teşekkür ederiz! Ben kodu biraz değiştirdim, ama bu çalışma yaptı. Başlangıçta strpos 'Pentax lens inceleme özellikli veritabanı' koymak zorunda kaldı, ama ben de yaptığım gibi daha 'gözden geçirme' değişti Üçüncü-Parti PentaxForums.com Pentax Lens Yorum Veritabanı - Ana Dizin bu hata yönlendiriliyorsunuz.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Yani şimdi her iki / lensreviews / / userreviews / düzgün yönlendiriliyorsunuz.

Tekrar teşekkürler!
    3.3.0 ek parametre URL'leri Yoksay '- Çeviri izleme seçilen URL'ler devam edecektir. Kontrol edin

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •