Evet Evet, ben en son sürümü için bekliyorum. Michal göre biz beklemek gibi. Bu yüzden ben her gün daha fazla ve daha fazla üye kaybetme gibi ben gerçekten çok kısa bir süre içinde kullanılabilir olacağını umuyoruz.
Evet Evet, ben en son sürümü için bekliyorum. Michal göre biz beklemek gibi. Bu yüzden ben her gün daha fazla ve daha fazla üye kaybetme gibi ben gerçekten çok kısa bir süre içinde kullanılabilir olacağını umuyoruz.
Ayrıca içinde Google çeviri API'si v2 sizin sınırlarınızı kendiniz ayarlayabilirsiniz unutmayın. Sadece Radek yazdığı gibi - yeni çeviriler sürümü var çözüm sağlayıcı tarafından engellenen API için - diğerine geçmek ve tüm sınırları eriştiyseniz kukla çevirmen özgün metni gösterir. Biz dün yeni sürüm varsayalım, ama o internet ile ilgili sorunlar nedeniyle ertelenmişti (önemsiz, ama bu hafta sonu, gezi ve cellophane biliyoruz Internet gibi zannetmek-e doğru iş değildi). Bu hafta biz-ecek serbest bırakmak başka bir yorum hangi sağlayıcıların kullanılamaz olarak çok sık işaretleme ile sorunu giderir. Herhangi bir hata çeviri sağlayıcısı'ndan gelince son sürümü kullanılamaz işaretler. Buna gerek yoktur - Microsoft çeviri API farklı sorunları gibi "sunucu çok meşgul", "zaman aşımı" iletir. gönderir keşfettik. Bu tür hatalara biz sınırları ulaştığını düşünmeye yok. Böylece bir sonraki sürümü düzeltin ve düşünün bu sınırı açıkça belirten çeviri sağlayıcısı yalnızca özel iletilerde kullanılamaz ulaşılır.
Eğer ücretli Google çeviri API'si v2 hakkında soru cevap. Lütfen adil gitgidmek Admin cp - > çeviriler - > çeviri sağlayıcısı ve sen-ecek bulmak orada açıklama ile Google çeviri API v2 (orada bağlantı ve açıklama nasıl API anahtarı almak) başlatma. Böylece sınırları kontrol edin, belki bazı dilleri kaldırın ve daha ucuz hale bazı sayfaları yoksaymak için düşünebilirsiniz bu v2 ödenir unutmayın. Böylece biz onu değiştiremezsiniz fiyatları Google tarafından denetlenir.
Burada daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?![]()
Sadece ben yeni sürümü ile ücretsiz API'ın kullanımı mümkün olacağını umuyoruz! İçin ücretli olacak bir sorun yok ama bunun için kredi kartı google gereken canlı ve Çin'de iş ve Çin herhangi bir kredi kartı için ödeme kabul etmiyoruz. Bu yüzden berbat. Microsoft API ödeme hakkında bilgi almak çalıştı, ama dışarı için uygulanacağı yeri bulunamadı.
Önümüzdeki bültenleri hala Google çeviri API v1 sürece (varsa) desteği ve sürece (varsa) Microsoft çeviri API ücretsiz.
Ödemeler için Microsoft çeviri API hakkında sorularınız varsa lütfen burada sormak: mtcont@Microsoft.com
Bilgilere göre hangi biz got--dan mikroskop 30 Mart 2012 sonra herkes sadece 2 milyon boş karakterler/ay kullanacaksa ücretli sürümünü Microsoft çeviri API bile kullanmaya zorlanır. Yani Microsoft hala bu kota için ücretsiz olacaktır. Yine de Microsoft Azure pazarı kullanmak gerekli olacaktır:
Burada daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?Nickli Üyeden Mail from Microsoft
![]()
Last edited by vBET; 19-10-11 at 21:18.
Teşekkür için belgili tanımlık haberdar etmek Michal. Yani kredi kartı olmayan kullanıcılar google ya da mikroskop kullanmak mümkün olmayacaktır. Bu yüzden bu yüzden vBET hiçbir kullanım için beni ilgilendirir. Bu gerçekten kötü haber hiç var!
Şimdi Microsoft ödeme yöntemleri hakkında emin değilim. Ve tabii ki biz hiçbir fikrim yok Google ekler yeni ödeme yöntemleri - bu bizim etkisi. Google için daha fazla ödeme yöntemleri isteyiniz.
Ayrıca bu bilgilere göre kullanıcılarımızın biri: http://www.vbenterprisetranslator.co...id-MS-api.html
Have abonelik (hangi anında ücretleri değil Google gibi) - birçok yöntemi ile ödeme kullanılabilir olmalıdır. Google otomatik olarak şarj etmek için izin verilmelidir olduğunu anlıyorum. Ama herhangi bir yöntemle (açık) ödemeye izin verilmelidir böylece sadece bir abonelik Microsoft sahiptir. Lütfen sadece kontrol edin. Biz orada vBET 4.x sonraki sürümünden sonra gidecek. Şu anda ayrıntıları henüz bilmiyoruz.
Burada daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?![]()
Ben sadece 4.4.4 ve 2 dakika ben kullanılabilir herhangi bir çeviri sağlayıcısı aldıktan sonra yükseltti. Google ve Microsoft sınırına ulaştı. Bu bot veya bir abonelik için gitmek ister ücretli API için gitmek için bir kredi kartı gerektirir. (Microsoft) Yani şimdi vBET bana hiçbir kullanım, ve ım'emin orada birçok forum sahiplerinin kredi kartı olmadan, ya da ücretli çeviri göze alamaz. Bu bir kabus!
Sınırları eriştiyseniz sonra sadece yeniden kullanılabilir olana kadar beklemek zorunda. Aylık sınırlarınızı henüz ulaşmak değil, yakında yeni çevirileri (vBET denetimleri yok sağlayıcısını yeniden kullanılabilir 10 dakikada) olacak şekilde lütfen aylık have not ve saatlik, sınırlar.
Google, (başka ne bilmiyoruz) emin ikinci sınırlamasına sahiptir.
Lütfen dikkat Düz-den sonra Mart 2012 Microsoft API ücretsiz aylık 2 milyon karakterlik sınırı ile sağlayacak 4 (artık). Biz-si olmak hayır düşünce veya kesilecektir. Şu anda kullanılabilir ücretsiz sınırı olacak bilinmektedir.
Fiyatlar ve ödeme yöntemleri hakkında - bir kez daha temasa çeviri sağlayıcılarıyla - beklediğiniz bize bu konuda ne?...: /
Mümkün olduğunda daha fazla API desteği ekleyeceğiz. Yine üçüncü taraf çeviri sağlayıcısı şartları üzerinde etkisi yoktur. Lütfen doğrudan sorunları doğrudan yer nereye o çözülebilir.
Last edited by vBET; 21-10-11 at 03:04.
I değil suçlamaya sizin için bu Michal, sizin suçunuz değil biliyorum. Gerçekler sadece ben çeviriler ile ücretsiz API'ın kullanımı mümkün olmayacaktır vardır! Forum çok büyüktür ve 30 saniye içinde sınırlarına ulaşıncaya. Yani iyi ki beni işe yarar? Ve ben zaten çeviri sağlayıcısı temas. Ödemek için başka bir yol yoktur. Böylece yine, sizin suçunuz değil, ama işler vBET eski büyük Forumlar.(Kredi kartı yoksa) Ve bu bir gerçektir!Fiyatlar ve ödeme yöntemleri hakkında - bir kez daha temasa çeviri sağlayıcılarıyla - beklediğiniz bize bu konuda ne?...: /
Mümkün olduğunda daha fazla API desteği ekleyeceğiz. Yine üçüncü taraf çeviri sağlayıcısı şartları üzerinde etkisi yoktur. Lütfen doğrudan sorunları doğrudan yer nereye o çözülebilir.
Sürece sen lütfen çeviriler ile kalabilirler - diğer çeviri sağlayıcısı için arıyoruz, piyasa sürekli değişiyor...
Artık Google v1 kullanmadığınız da - lütfen önbellek temizleme kapalı etkinleştirin. Önbelleði dolmaya bildirin. Biliyorum sen-si olmak büyük Forumu, ama belki önbelleğe alınmış olması varsayılarak ücretsiz sınırlarını yeni iletileri karşılamak için yeterli olacaktır. Ayrıca çeviri için önemli değildir olduğunu düşündüğümüz bazı sayfaları yok saymak için çeviriler ayarlayabilirsiniz. Örneğin - rss kanalları sürekli değişiyor. Belki arşiv çeviriler verecektir... Belki başka yerlerde...
Kısa bir süre - hala çeviriler yeni sınırlamalar koymak üçüncü taraf çeviri sağlayıcısı tarafından nasıl kullanılacağını dikkate öneririz. Ve tekrar - daha fazla destek istiyoruz.
Burada daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı? Ya da biz-ebilmek koymak sorun çözülmüş gibi?