Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123
Sonuçlar 21 için 24 , 24

Konu: Boş çeviriler.

Kıdemli Üye

VBET şimdilik devre dışı bırakmak zorunda kaldı. Tüm forum sürekli sadece yapılamaz çeviriler nedeniyle zaman aşımlarının gitti. Şimdi sadece bekleyin ve umut etmek sen-ebilmek bulmak a iyi eriyik. Bir arkadaşım ve ben bir yolunu bulacaksınız biliyorum müebbet üyeyim.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Şu anda biz yeni çeviri API test (Duyurular bakınız). Her neyse - çeviriler yapılırsa her zaman aşımları olmamalıdır... Bir şey burada değil. Çeviri yapılamaz, sonra çeviriler sağlayıcı kullanılamaz olarak işaretlemesi gerektiğini ve kontrol öyle 10 dakikada yeniden kullanılabilir. Bu arada o zaman sağlayıcısı yok olduğunda yalnızca önbelleğe alınan sonuçları görüntülenir. Yani herhangi bir zaman aşımı gerçekleşmesi gerekir. Lütfen yeni konu açmak için sorununuzu zaman aşımları ve AM bilgi erişim - biz neler olduğunu kontrol eder. Belki biraz farklı hata Not sağlayıcıdan almak ve o Hayır, neden vBET hala sağlayıcı kullanmayı denediği açıklıyor vBET-, döndü. Biz sadece yer kontrol edebilirsiniz.

Gerçek çözüm zaten ulaştı sınırları sorunu çözdü. Eğer sen-si olmak biraz problem ile bazı böcek kaynaklanabilir. Doğrulama - Lütfen yeni konu ve AM erişim bilgileri açmak için kontrol etmelisiniz.

Kıdemli Üye

Bugün yine ilk kez geç yorum-in vbet etkinleştirdiniz. Öylesine mutlu etmek kılavuz beni nerede önbellek temizleme (Michal'ın önerisine yukarıda sonrası) başı olarak da sayfaları ne-ebilmek I kapatmak için değil çevirmek için ayarlamak ve nasıl için çocuklar sorabilir miyim?
    Bu aşamada sadece ücretsiz API's Microsoft ve Apertium kullanıyorum, ancak 2 dakika gibi kullanıldıkları. Yani şimdilik sadece yeni iletileri çevirmek için bir yol bulmak gerekir. Ayrıca yerinde ben vbet tüm özellikleriyle yeniden kullanabileceğiniz var Google'nın ödemeli API, öylesine umarım kullanmak için bir çıkış yolu bulmak çalışıyorum. Teşekkür ederiz.

Emekli;)

Selam
    Konuk önbelleği devre dışı bırakılması Foru hem ayarlarını belirleyebilirsiniz:

AdminCP- > BB Önbellek -> To Live Önbellek Süresi (TTL) -> To Live Önbellek Süresi (TTL): 0
    -veri son sonsuza kadar önbellek

AdminCP- > BB Önbellek -> To Live Önbellek Süresi (TTL) ->Önbellek temizleme strateji: Engelli

"Değil transtaling" bazı sayfaları seçeneği doldurarak yapabilirsiniz):
    AdminCP - > vBET Main - > URL'leri yoksay:

De kullanabilirsiniz: <-! VBET_SNTA -> ve <- vBET_ENTA -> Etiketler. Sadece içine çevrilmesi istemiyorum ve voila - bu olmayacak içerik koymak -easly access şablonları ile yapabilecekleriniz AdminCP - > stilleri ve Şablonlar

Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •