Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: Bu mümkün mü?

Junior Member
    Yer
    http://yuforum.NET

Question Bu mümkün mü?

Merhaba!

Birkaç satış öncesi sorular var ... 4.0.8 vbulletin ... BB satın almak için ilginç ...

1. Google Translate API v1 Microsoft Translate API Çevir?

Forum Hırvat dili (Sırp ya da Bosnalı dil çok benzer).
    Google Translate desteği Hırvatça, Sırpça ve Boşnakça dillerinde, ancak Microsoft Translate API ETMEZ bu dillerden herhangi bir destek ...

Google Translate API v1 Hırvat dili İngilizce dili ile benim forum çevirebilir ... ve sonra diğer tüm Microsoft Translate API desteklenen diller İngilizce, benim forum tercüme?

2. Bu mümkün değilse bunu Yapabilir ... elle MySQL veritabanı ... DB çevirmek için veri tablosu ingilizce-diğer diller ile MS ... Translate API bb ile bu mümkün mü ?

Veya ... diğer bazı komut dosyası ... ya da ... başka bir şekilde bunu yapmak için?

3. Google Translate API v2 benim için çok pahalı bir hizmet (ve muhtemelen bir orta ve büyük ölçekli forum olanların hepsi için) .. GT_API_v2 ... 1 M karakter = 20 $ ... ?!?!? ...

VB4 DataBase ... yalnızca tablo "post" ... "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 M karakterler ...

TOPLA SEÇ (CHAR_LENGTH (pagetext))
    Mesaj İTİBAREN

Diğer DB tablolar ... tablo "thread" ... gibi başlık ... anahtar kelimeler ... tablo "etiket" ... tablo "ibaresi" ... Diğer fi eklentileri ...

Diyelim ki benim forum toplam 500 milyon karakter olduğunu söylüyor ... Google Translate API v2 ... sadece başka bir dil benim forum çevirmek için ... Bana mal olacak ... (1 M = $ 20) ... 500 M = $ 10,000 dolar

Ben, 20 dilde TOP forum tercüme ... Bana mal olacak ... 20 x 500 M = $ 200,000 dolar

Bunun için kim o kadar para ödeyecek? ... Biliyorum ... OLMAYACAKTIR!

Sonuç: Google bunu değiştirmeniz gerekir ... 1 M karakter = max 1 $ dolar

Yanılıyor muyum?

4. Sadece bazı forumlarda tercüme etmek mümkün mü ... Tüm forum ve bütün forumlarda?

Cevaplar sayesinde,

Manuel
    Last edited by Manual; 30-09-11 at 00:23.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba.

1. BB olarak size her çeviri dili çiftleri için kullanmak istediğiniz çeviri sağlayıcı yapılandırabilirsiniz. Hala BB şu anda çift çeviriler desteği yok. Çeviri sağlayıcı belirli bir dil değilse ya da bu dile tercüme etmek için kullanmak mümkün olmayacaktır.

2. Şimdi değil. BB değişiklikler vBulletin veri yoktur. Biz kendi önbellek kullanırlar ve hepsi bu kadar. BB araçları sağlar zaten varolan iletiler için BBCode ekleme gibi. Ama biz size orijinal içerik gevşek çünkü veri ve böyle bir araç potansiyel olarak tehlikeli olurdu değiştirmek istiyorsunuz aracı yoktur.

3. 1M karakterleri 1 000 000 karakterler anlamına gelir. Google API v1 hala açık olduğunu lütfen unutmayın ama onlar şu anda gerçekten çok hızlı biter kısıtlayıcı sınırlar koymak. Ayrıca BB hala ücretsiz ve aynı zamanda bazı sınırlar var Microsoft Çeviri API destekler. BB kullanım izin Terms of Service herhangi bir diğer ücretsiz API biliyorsanız lütfen o nokta ve biz memnuniyetle bu desteği eklemek olacaktır.

Lütfen tüm desteklenen diller açmak zorunda değilsiniz unutmayın. BB dillerde aktif olması gereken yapılandırmanıza olanak sağlar.

Google, başka bir yerde Sonuç gitmek gerektiğini lütfen unutmayınız. Biz tamamen hala serbest olması durumunda Google çeviri ucuz ya da daha iyi olurdu eğer daha iyi olacağını kabul etmiş sayılırsınız. Hala bize doğru değildir ve biz onunla hiçbir şey yapamaz. Google için sonuçlar gönderin biz bunu kabul edeceğini umuyoruz.

4. BB çeviri motoru tarafından göz ardı edilmelidir sayfaları belirlemek için izin verir. URL parçası vererek belirleyebilir, metin BB tarafından göz ardı edilecektir verilen içeren her UURL.

Eğer herhangi bir başka sorunuz varsa sadece isteyin. Biz şu an satın BB Google ücretli önce olduğu gibi çok kolay bir karar olmadığını biliyoruz.

Junior Member
    Yer

Evet ... Haklısınız ... Bu conclussion yazılan Google gidecek ... ancak Google'ın hedefleri forumun değildir ... orta CMS web sayfaları ve bloglar için sadece küçük bir ...

Ben ne yapacağını biliyor ... ilk ... 50 + dillerine tercüme bütün forum ... 1 Aralık 2011 tarihine kadar ...

... ikinci ... MySQL ve diğer bazı araçların el ... İngilizce benim bütün forum çevirmek ... MS Tercüman API geçmek ... diğer 35 dilde tercüme etmek ...

Hırvatistan, Sırbistan ve Bosna ... Google Çevirmen (ücretsiz servis) ... hala kullanabilirsiniz Forumun üst JavaScript ... İngilizce EXYU dillerde forumu çevirmek için ...

Soru ...

5. Google benim forum tercüme ... BB google kelimeler göndermek ... ve tercüme edilmiş ve önbellek almak ... ya da nasıl?

6. Google benim bütün forum 53 dillerine çevirmek için ne kadar sürer ... bir ay ... iki ay ... ?

Google Translate API v1 Hergün ne kadar kelime (veya karakter) tercüme?

Lütfen JavaScript tarafından forumun üstüne Google ücretsiz hizmet tercüman tarafından tercüme endeksli olacak sonuçlar elde etmeyeceğini nota. Kullanıcılar bu almak için tek yol zaten forumda en azından onlar için yabancı dilde içerik küçük ve ardından çevirmek için tıklayın anlamak bilmek olacaktır. Bu sorun bu çözüm ile insanlar zaten çeviri tıklayın motive görmek biraz anlamak gerekir. Onlar bunun arama motorlarında tercüme bulamazsınız. Yani sonunda ilgilenen ve yabancı dil konuyu arayacaktır forumu bulmak olmaz. Bu BB oluşturulan neden değiştirmek ve konuyu ne arıyor bu tercüme içerik sağlamak için.

BB, aynı anda birden fazla çeviri API'leri kullanmak için izin verdiğini lütfen unutmayınız. Her dil çifti için yapılandırmadan önce yazdığı gibi hangi sağlayıcı çevirmek gerekir. Google v1 kapanana kadar kullanmak istiyorsanız bu yüzden bile biz hala Microsoft Çeviri API ile birlikte kullanılması tavsiye limit hızlı ulaşmasını önlemek.

5. Aynen öyle. Sonra önbelleğe alınan BB önbellek kullanır.

6. Hiçbir fikrim yok. Bu forumu trafik bağlıdır. Daha hızlı kişi / robotlar tercüme sayfası gidecek hızlı önbelleğe alınmış olacaktır. Ama bunun için herhangi bir robotlara - izin verilmez. Google v1 kapalı hazırlar - Ayrıca burada kısa ve kısa devre gibi görünen sınırları eklemek zorunda.

Ayrıca hiç bir fikrim var. Ben sadece yazdığı gibi, kapanış saatine yakın zaman sınırları daha kısıtlayıcı olduğu görünür. Bu yanıt için Google kaynaklarına bakınız. Biz bazı eski bilgileri vererek yanıltmak herkes için istemiyorum.

Junior Member
    Yer

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    BB, aynı anda birden fazla çeviri API'leri kullanmak için izin verdiğini lütfen unutmayınız. Her dil çifti için yapılandırmadan önce yazdığı gibi hangi sağlayıcı çevirmek gerekir. Google v1 kapanana kadar kullanmak istiyorsanız bu yüzden bile biz hala Microsoft Çeviri API ile birlikte kullanılması tavsiye limit hızlı ulaşmasını önlemek.
    Ben bu seçeneği duymak için sevindim ... dil çifti ...

Eğer doğru anlamak ... Aşağıdaki çözümleri onaylamak istiyoruz:

BB Admin Kontrol Paneli seçeneklerinde bu yapabilirsiniz:

1a) Google Translate API v1 ile tercüme ... Hırvat dil İngilizce ...

1b) Microsoft Translate API ile tercüme ... İngilizce dil 35 + diğer tüm dillerde

Daha iyi olsun ... Google bu yana sadece iki ay için kullanılabilir .... çözüm yukarıda ... ya da bu aşağı bir çözüm?

2a) Google Translate API v1 ile tercüme ... Hırvat dil (6 dil) İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Lehçe ve Fransızca

2b) Microsoft Translate API ile İngilizce 5 dilde tercüme ... 5 dilde İspanyolca ... Almanca / İtalyanca / Lehçe / 5 dilde Fransızca ...

VBSEO 3.6.0 ve vBSEO Sitemap Generator ... Çeviriler hızlandırmak olsun ya da olmasın?

Bing / MSN motorları daha günlük Google Arama motorları var ... ve ben bu ilk daha başka bir çözüm daha iyi düşünüyorum .... ya da belki ... ne düşünüyorsun ... belki de ilk çözüm Google durdurmak API v1, çünkü çok yakında daha iyi?

Önerileriniz için teşekkür ederiz.
    Last edited by Manual; 01-10-11 at 23:17.

Google size v1 veya v2 kullanmak istediğiniz hangi sürümünü belirlemek için Admin CP seçenekler olduğunu lütfen unutmayınız. Ayrıca siz de sadece Google veya diğer sağlayıcılar kullanmak istiyor musunuz belirlemenize olanak tanır seçeneği de var. Daha sonra mümkün olduğunda, varsayılan olarak kullanmak için, diğer sağlayıcılar konduktan sonra Microsoft kullanılır. Hala her dil çifti için yeniden yapılandırmak ve ayarlamak çeviri sağlayıcısı bu yapılandırma Admin CP yapılandırma dosyaları yapılır. "Polonya eşleme için ayrı bir dosya var ve tuşları olan bir tablo var - örneğin, sadece, her dil için ayrı konfigürasyon dosyası size haritalama ayarlamak ayrı bir tablo var - Admin CP için çok fazla, ama yine de kolay 53x53 kombinasyonları "dil kodları ve değerleri sağlayıcı isimler. Bu şekilde her dil çifti için çeviri sağlayıcı konfigüre edebilir. Yani Admin CP ile her şey yapılır, ancak hala yapılandırmak kolay.

1a) ve 1b) Ben anlamıyorum düşünüyorum Çeviri akışı ayarlanamaz. BB çift çeviriler destekler yoktur. Sadece istek başına bir çeviri. Mesaj dili isteği dile. Ortada herhangi bir çeviri olamaz. Yani evet Hırvatça İngilizce çevirmek için Google ayarlayabilirsiniz. Ve evet, İngilizce'den diğer Microsoft (diğer sağlayıcılar kullanmasına izin Bunun için 1 seçeneğini ayarlamak için yeterli) Microsoft tarafından desteklenen çevirmek için ayarlayabilirsiniz. Hala çift çeviri yapmayacağım. İngilizce yazılmış mesajlar, Microsoft tarafından tercüme edilecektir. Microsoft Hırvatistan destekler çünkü Hırvatça yazılı mesajlar, Google (açık tüm dillerde tercüme edilecektir.

2a) ve 2b) i gerçekten, bu iki seçenek özel nasıl anlamak yok. Hırvatça forum var mı? - Google kullanmanız gerekir. İngilizce forum var - o zaman Microsoft ya da Google istediğiniz bir kullanabilirsiniz. 2 dillerde forumu varsa ve daha sonra kullanmak zorunda olacak o zaman dil, diğer dil varsayılan işareti mesajları (şu anda beta aşamasında olan ve yakında çıkacak bu robot var) olduğu seçmek için olacak Hırvatistan için Google ve Microsoft geri kalanı için kullanabilirsiniz. Ama Hırvatça yazılı eşya Google tarafından talep edilen herhangi bir çeviri tercüme edilecektir bütün mesajları - Microsoft, bu dil desteği yoktur.

Site haritası var ve BB ile entegre olacak, o zaman çizme tercüme sayfaları daha hızlı gitmek olacağını tahmin edebilirsiniz. Eğer çok büyük bir trafik ve çok içerik varsa Hala daha sonra serbest API'ler sınırları haberdar olun. Büyük bir olasılıkla çok hızlı ulaşacak. Booth, Google v1 ve Microsoft günlük limitleri var. Bunun için istediğiniz kadar ödemek ve sınırlarını kendi giderleri kontrol etmek için sadece Google v2 beri ayarlayabilirsiniz. Bu yüzden sadece 2 dillerde ilk açmak için akıllıca olabilir - varsayılan + bir başka. Ve sonra önbelleği doldurur sonra yeni bir dilde tek eklemek. Gerçekten çevirmek için büyük bir trafik ve çok içerik varsa, o zaman açık sadece 2 dilde bile hızlı sınırlarınızı ulaşacak olması mümkündür. Bize kadar - Google'da daha fazla kullanıcı önce dostu oldu. Şimdi ise sadece v1 kesme ve sınırlar koyar ... Ama canlı çek ya da yeni tercüme sayfaları (ilk çeviri sonra zaten önbelleğe) günlük trafik ile ilgili bazı hesaplamalar ve varsayımlar ne bir şey.

Junior Member
    Yer

Bence ... Bu ürün benim için değil ... benim forum Hırvat dilinde çünkü ... Sadece Google kullanabilirsiniz ...

Google Translate API v2 çeviriler için ödeme yapmanız gerekmez ...

Şimdi bu ürün yüklerseniz ... Ben sadece 1 Aralık 2011 için de kullanılabilir ... ve daha sonra kaldırmak ... sadece ben var, biraz daha fazla ziyaretçi ve üyeleri ...

Nasıl forum çevirmek ... Yeni mesaj Hırvatça diğer dillerde ... Google sonra ücretsiz tranlsation GT API v1 kapatın?

Answer = hiçbir şekilde

Kıdemli Üye

Forumunuzun küçükse sonra size Google'ın API ücretli sürümü kullanabilmek olmak olacak, ben sadece yüklü var ve size bir gün çevrilen ve aynı zamanda ne kadar pek çok karakterden persecond başına / olabilir. Kaç karakter google'nın api konsol sınırları ayarlamak. kullanıcı (thats saniyede çeviri arama başına karakter sayısını söylemek için), size kaç charatcers kullanarak ve ne zaman görebilirsiniz de öyle izleme. Yani sadece birkaç tercüme dilde sadece ilgilenen varsa o zaman çok yüksek limit harcamak ayarlamak zorunda kalmazsınız, sınırını harcamak ve nasıl gidiyor izlemek ayarlayabilirsiniz, ben şu anda 'i şimdi ayda areound 200.000 ziyaretçi ve sınırlı 100.000 karakterler bir gün geçirmek ve sonra, gün başına $ 2 thats dillerde forumu (api google istatistikleri görebilirsiniz) çağrıldığını olan izleyeceğim, 32 dilde destekliyen ve yaşıyorum açmak için çağrıldığını değildir kapalı daha fazla dilde, ben alıyorum ziyaret miktarı nedeniyle günlük harcama uzatmak için olabilir ama muhtemelen daha sizin azaltabilir.

Ve unutmayın, iyi, microsoft yol boyunca yeni diller ekliyoruz

Diğer API kullanarak = tr &

Zaten BB desteklenen bir yolu yoktur - Google v2. Değil herkes ödemek istiyorum, fakat yolu var - Yani bir yoludur. Tabii ki ücretli API kullanmak istemiyorum anlıyorum.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •