Merhaba!
Birkaç satış öncesi sorular var ... 4.0.8 vbulletin ... BB satın almak için ilginç ...
1. Google Translate API v1 Microsoft Translate API Çevir?
Forum Hırvat dili (Sırp ya da Bosnalı dil çok benzer).
Google Translate desteği Hırvatça, Sırpça ve Boşnakça dillerinde, ancak Microsoft Translate API ETMEZ bu dillerden herhangi bir destek ...
Google Translate API v1 Hırvat dili İngilizce dili ile benim forum çevirebilir ... ve sonra diğer tüm Microsoft Translate API desteklenen diller İngilizce, benim forum tercüme?
2. Bu mümkün değilse bunu Yapabilir ... elle MySQL veritabanı ... DB çevirmek için veri tablosu ingilizce-diğer diller ile MS ... Translate API bb ile bu mümkün mü ?
Veya ... diğer bazı komut dosyası ... ya da ... başka bir şekilde bunu yapmak için?
3. Google Translate API v2 benim için çok pahalı bir hizmet (ve muhtemelen bir orta ve büyük ölçekli forum olanların hepsi için) .. GT_API_v2 ... 1 M karakter = 20 $ ... ?!?!? ...
VB4 DataBase ... yalnızca tablo "post" ... "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 M karakterler ...
TOPLA SEÇ (CHAR_LENGTH (pagetext))
Mesaj İTİBAREN
Diğer DB tablolar ... tablo "thread" ... gibi başlık ... anahtar kelimeler ... tablo "etiket" ... tablo "ibaresi" ... Diğer fi eklentileri ...
Diyelim ki benim forum toplam 500 milyon karakter olduğunu söylüyor ... Google Translate API v2 ... sadece başka bir dil benim forum çevirmek için ... Bana mal olacak ... (1 M = $ 20) ... 500 M = $ 10,000 dolar
Ben, 20 dilde TOP forum tercüme ... Bana mal olacak ... 20 x 500 M = $ 200,000 dolar
Bunun için kim o kadar para ödeyecek? ... Biliyorum ... OLMAYACAKTIR!
Sonuç: Google bunu değiştirmeniz gerekir ... 1 M karakter = max 1 $ dolar
Yanılıyor muyum?
4. Sadece bazı forumlarda tercüme etmek mümkün mü ... Tüm forum ve bütün forumlarda?
Cevaplar sayesinde,
Manuel