Microsoft çeviri API ID doğru, bu tür hata burada görünür: msdn-issue Lütfen okuyun. Ama google test iyi görünüyor. Hesabınız acces am Ayrıca ben herhangi bir iç sorunu için çalışabilir
Microsoft çeviri API ID doğru, bu tür hata burada görünür: msdn-issue Lütfen okuyun. Ama google test iyi görünüyor. Hesabınız acces am Ayrıca ben herhangi bir iç sorunu için çalışabilir
Last edited by r.dziadusz; 03-10-11 at 08:45.
ben her zaman benim sınıra i görmek ama her zaman google seti ve API v2 ile kullan? i de algılama gibi ggogle API v2
- Microsoft vermedi doğru anlamanıza mı? Bu forumda açık asla değildi? Sonraki döneme kadar beklemek zorunda sınırı ulaşmak böylece, Microsoft aylık limitler olduğunu lütfen unutmayınız. Bu günlük limit değildir. Fakat daha önce Microsoft hiç kullanmadım sonra sınıra ulaşmasını olmamalıdır. Açıklık Lütfen şimdi kullanmıyor ya da tüm bu değildi.
Michael, ben şu anda Microsoft kullanmıyorum, ı-si olmak koymak kullanım Google yalnızca, algılama Google API V2, kullanım Google API V2, için önce Microsoft bağlantısını şimdi bir çeviri üretir ama onun sporadik, eğer aylık limitleri sonra elbette zaman sınırları söyledikleri düşünün henüz 1 Kasım kadar sıfırlanması değil çalışan V1, kullandığım çeviriler.
Google için karakter sınırı ile ben bu sınırı ulaşmak ve artık ücretli google sonuçlar elde serbest API'leri sonra sonuç üretmeye başlamak istiyorum yukarıdaki 100.000 perday var mı?
Bu limitler, bizim tarafımızda değil, Microsoft tarafında değildir. Aylık limit olduğunu bilgiler buradan alınır: InvalidOperationException: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Ant sağ ben çok az hata yaptı tam bilgi:
Böylece aynı zamanda saatlik sınırlar var. Küçük dezenformasyon için özür dilerim - Ben daha dikkatli okumalısınız. Microsoft, herhangi bir başka kısıtlamalar var mı - Microsoft sormak lütfen. Şu anda başka sınırlara haberdar değilim. Eğer hata mesajı formu Microsoft geldiyseniz o zaman bazı limitleri ulaşmak anlamına gelir. Daha detaylı bilgi için, Microsoft ile temasa geçiniz uygun istek için hata verir kim onları. Ben onları izah edilemez. 3. parti. Yanlış tuşa hata mesajı durumda basitçe kontrol edebilirsiniz farklıdır.hacmi 4 milyon karakter bir ay ücretsiz kullanımı ile ilgili sınırlamalar ve saat başına daha fazla 400K
Ayrıca 1 Kasım olmak zorunda olmadığını lütfen unutmayın yeni bir süre başlatıldığında ilgili ayrıntıları bilmiyoruz. Takvim ayı başına mı, ya da son 30 gün veya başka bir şekilde toplamı ... Daha fazla bilgi ihtiyaç duyarsanız, Microsoft isteyin - Microsoft yönetmek nasıl hiçbir fikrim Gerçekten var. Her neyse eğer bu formu son 30 gün sonra (bir gün tüm sınır olmasaydı) yapılan yeni istekleri için her gün izin verecek.
Last edited by vBET; 04-10-11 at 00:15.
Tamam Michael, ben bir özellik isteği başlayacağız artık herhangi bir amaca hizmet eder gibi, bu konu benim için çözülmesi işaretleyebilirsiniz
Bu hata daha dikkatli incelemek için denedim ama imkansız.Başlangıç çeviri testi MS
Test sonucu: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 237,756103516
Aynı zamanda iç microsoft sorunu olabilir çünkü sınırlarınızı ulaşmadı eminseniz, Microsoft kendinize sormanız gerekir:
Bunu yapmak için bir e-posta yazınız: mtcont@Microsoft.com
Sorunun tanımlanması - Test kullanmak hatası
Microsoft Çeviri API ID gönder - Bu esas ben kendim bunu yapamaz yoludur
Karakter veya MB / saat ve karakter veya MB / gün hizmet gönderildi çeviriler hacmi yazın
Last edited by r.dziadusz; 05-10-11 at 11:16.