Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Ayrı dillerde Subdomain.

Junior Member

Default Ayrı dillerde Subdomain.

Text automatically translated from: Spanish to: Turkish
    Translated text
    Buenos días.He özellikler listesinde arıyordum, ama güç örneğin implementada.Se ayrı dil alt eğer biri benim gördüğüm: Bir kullanıcı İspanyol girer ve "es.midominio.com" girerseniz İspanyol tüm ileti (ve başka bir dilde olanlar, bu İspanyolca için çeviri gösterir) göstermektedir. kullanıcı girerse "fr.midominio.com" Fransız juntamente.Esto içinde sayfa ve mesajları görüntülemek için BB var?
    Original text
    Last edited by r.dziadusz; 28-09-11 at 07:37. Nedeni: bbcode düzenleme

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

BB şu anda sub-domain destekler yoktur. Biz / URL eklemek / KOD bayrakları tıklayarak bizim forum örnekler görebilirsiniz.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    BB şu anda sub-domain destekler yoktur. Biz / URL eklemek / KOD bayrakları tıklayarak bizim forum örnekler görebilirsiniz.
    Text automatically translated from: Spanish to: Turkish
    Translated text
    Bir smf forum 5 dile çevrildi, ve dil alt etki alanları bulunmaktadır. Şimdi onlar çok trafik oluşturmak gibi Vbulletin ve google bağlantıları tutmak taşımak istiyorum. Sizce Linkler aynı olacaktır.
    Google Web Yöneticisi Araçları göre, her bir alt etki www alt etki alanı İspanyol ilişkili olup olmadığını, bu yüzden biz suchas kalan anlamıyorum ilgili olabilir, bir dil ile ilişkilidir.
    Original text

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

301 için. Htaccess kullanmak gevşek olmadan yeni bir Google yeniden endekslemek eski URL yönlendirme lütfen unutmayınız. Şu anda BB sub-domain desteği izleme çeviri hazır değildir. Biz değişim olasılığını araştırmak. Özellik isteği yeni konu açın. Yine de biz, yüksek öncelikli olarak görmüyorum.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •