Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 13

Konu: Sadece üyeler için sayfa biçimlendirme ile Sorunları

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Kıdemli Üye

Default Sadece üyeler için sayfa biçimlendirme ile Sorunları

Sitemin% 100 misafirler için tercüme edilir ancak üye giriş ve sayfaları tararken sayfalarda daha fazla metin çünkü bazı 'ek' çeviri gerektirir.

Bu, her şeyi doğru görüntüler önce yenileme (F5) sayfa 2-3 kez bir üyesi olarak bir sayfa görünümü dışında oldukça normaldir.

Ben açıklamak için bazı görüntülerin ekledik.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Last edited by Snake; 12-09-11 at 19:58.

Emekli;)

Selam
    Sorun kez çevrilmiş metin düzgün bir şekilde kullanılabilmesi için önbellekte saklanır, ancak "ekstra" için google / microsoft API ile bağlamanız gerekir, çünkü çeviri API görünüyor.
    Çeviri google ya da microsoft api kullanıyor musunuz?
    Microsoft, google Bu yazı okuyun lütfen microsoft api id doğru olduğundan emin olun: # post1729 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Ayrıca, çıkış bağlantısı var engellenirse sorun sunucu olabilir, lütfen öğrenmek

Kıdemli Üye

Kabul ediyorum, api durdurulur görünüyor ve tam çeviri olsun gider 2-3 alır.

Google api kullanarak Im sayesinde hasta sss okuyun ve tekrar rapor.

Kıdemli Üye

Tamam ben google tarafından engellendi değilim, sadece tek seferde querys miktarını sınırlayan görünüyor.

Bu nasıl düzeltebilirim?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Snake View Post
    Tamam ben google tarafından engellendi değilim, sadece tek seferde querys miktarını sınırlayan görünüyor.

Bu nasıl düzeltebilirim?
    Radek yazdığı gibi Microsoft API kullanabilirsiniz. Google, Aralık ayında kapanması için kullanıcılar hazırlamak için Translation API v1 sınırlar koyarak olduğunu lütfen unutmayınız. Dolayısıyla, bunu da (diğer yazılan istemiyorum) ödenen geçiş yapabilirsiniz.

Başka bir çözüm de var! Biz pek çok çeviri istekleri Google eğer çok sık sonra Google zaman cezaları yaptığı bir süre önce keşfettim. Şimdi gördüğümüz gibi, aynı zamanda hizmet reddi ceza, ancak ... Bunun için özel bir parametre var! Gidiniz Admin CP- > BB- > Çeviri Sağlayıcısı ve set Çeviriler arasında gecikme. Bu nedenle kısa bir süre içinde çok fazla istek ise, o zaman çözülmüş olacak, çeviri istekleri arasında belirlenen gecikme süresi katacak. Hatta bu gecikme seti ile daha hızlı çeviriler olabilir dikkat ediniz! Google, bu nedenle sunucu tarafında biraz bekleme, zaman cezaları verebilir yazdığı gibi tüm çeviri daha hızlı yapabilirsiniz

Google sınırlı maksimum uzunluğu bir sorgu veya bir sorgu maksimum kesimleri, daha sonra sınıfında sabitler için daha düşük değerleri ayarlamak için yeterli olduğunu görünür Ayrıca eğer vBET_Translator_Google (Dosyasına bakın / / vbenterrpsietranslator_class_translator.php içerir)

Eğer bu alanda daha fazla yardım veya sorunun çözülmesi gerekir mi söyle.
    Last edited by vBET; 16-09-11 at 21:27.

Emekli;)

Google ve çıkış bağlantısı tarafından bloke değilseniz bloke olur ve herhangi bir yönlendirme sorunu da var değildir. Belki microsoft API kullanmayı deneyebilirsiniz ve daha sonra herhangi bir improvments olup olmadığını göreceksiniz.
    Ayrıca, yakında google api kullanmak için ödemek zorunda olacağını farkında olmak.

Kıdemli Üye

Yanlış benim diğer mesajları okumak i ödenen kullanmak istediğiniz DO.

Peki nasıl yapabilirim? Lütfen diğer iş parçacığı doğru cevap!

Özür dilerim. Ben hata yaptım (sadece kontrol tartışma # post9965 http://www.vbenterprisetranslator.co....html - Form başka bir kullanıcı adınız da başlar S .) Çığlık atmaya gerek yok - hala yanıt bekleyen bütün konuları gidecek. İsterseniz burada bana tam URL verebilir Benim dizüstü çöktü ve Radek forum hakkında dikkat çekici oldu - Ben son 2-3 günde bir mesaj bir kontrol ediyorum.

Google Çeviri API V2 kullanmak istiyorsanız sadece vBET4.x, yeni sürümü yüklemek için Admin cp - > çeviriler - > çeviri sağlayıcısı uygun ve seçenekleri ayarlayın. Ile ilgili bağlantıları nasıl Google API anahtarı almak ve böylece bütün açıklamasını bulacaksınız.

Bu konuya anlatılan konu ile ilgili daha fazla yardım ihtiyacım var söyle

PS. Sadece bu alt-forum 3.x olduğunu hatırladı. Biz vBET3.x yakında Google Çeviri v2 destek sağlayacak - şu anda test aşamasında. Kod değişiklikleri zaten yapılır.
    Last edited by vBET; 16-09-11 at 21:42.

Kıdemli Üye

Ben burada yazılan neden im VB3 thats çalıştıran, bu VB3 forum olduğunu biliyorum

VB3 apiv2 destek olacak?

# post10086 http://www.vbenterprisetranslator.co...html

Size yanıt göndermek benim son yazılan düzenleme - böylece yukarıda bağlantısını kontrol ediniz. Sorun için özür dilerim, ben başında 3.x alt-forum olduğunu özledim - benim hatam: P

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •