Kişisel ileti göndermek
Kişisel ileti göndermek
Ben sadece her şeyi okuyun ve birkaç dakika içinde destek vermek.
onun çözüldü
Üzgünüz ama sorunun ne olduğunu belirlemek mümkün değilim. Burada bazı şeyleri başladı ve bu konu zaten bir karmaşa içinde ... Buradan hala mevcut her konu ve kopyalama mesajları (sadece kopyala, yapıştır) için yeni bir konu açın. Üzgünüz sorun için Radek bizim yönetim politikası bilmiyordum bir iş parçacığı başına bir konu bu nedenle bu bizim suçumuz, ama yine de biz o kadar temiz gerekir aksi takdirde kötü alacak. Şimdi her yazı gibi bir izlenim (404 vBadvanced, URL, vbseo hata Yunan harfleri) başka bir şey var ve ben herhangi bir sorun durumunu belirleyemiyor. Gerçekten yardım şimdi ne bilmiyorum ...
Bu konu başlığında 404 hata ve anlıyorum olarak çözüldü. Çözüldü ise hala 404 sorun varsa lütfen buraya yazın onaylayın. Diğer sorunlar için açık diğer konuları lütfen (konu başına 1 konu). (Radek son günlerinde yalnız forumu bu yüzden dizüstü kazasında vardı) şimdi yeni bir donanım var bu yüzden, bu sefer size hızlı yardımcı olmak için mümkün olacaktır. Her konu için açık yeni bir konu, bu yüzden biz onu yönetmek ve gerekirse bütün mesele geçmişi (şimdi olduğu gibi) geri dönmek mümkün olacak - Sadece ben istedim ne geçiniz.
i, çözülmüş söyledi. diğer destek ben onu test forumu erişim verdi ve bunu çözdü. r.dziadusz o münhal işaretlenmiş olmalıdır.
Büyük - onay için teşekkürler Şimdi işaretleme ediyorum. / Gelecek diğer konular durumda, her biri için açık yeni bir konu lütfen