Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 10

Konu: RSS beslemeleri hata / istek

Üye

Default RSS beslemeleri hata / istek

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

RSS çeviri desteklenmektedir. Bizim forum sorunu yeniden mümkün değildir - lütfen bizi tanımlayan RSS beslemesi için bağlantı sağlar.

Ayrıca lütfen açıklayınız "başlığı şablon" ve "vücut şablon" ile ne demek istiyorsun? RSS ne tür açıklayan?

Üye

-> "Dış kaynaklardan freeds ithalat ve otomatik olarak forumda konuları olarak yayınlanmıştır beslenir olabilir Add New RSS Feed" "RSS": admincp sol tarafındaki menüden hakkında konuşuyorum.

Eklemek deneyin ve herhangi bir kaynaktan beslenen ve dil etiketleri ortaya çıkan konuları (ingilizce yem olduğunu söylemek sağlar ve forum poslish eksik göreceksiniz, daha sonra yazılan, kullanıcının dil ayarı (İngilizce) corrosponding etiketleri ihtiyacı robot) yem göndermeden kullanıyor.
    Last edited by krisp; 20-12-09 at 18:48.

Yani ad hoc dış RSS kanalı çevirmek mi istiyorsunuz?

Lang kodlarını bu şekilde kullanamaz. (Bu konuya özellik isteğinde taşımak) desteklenmez.

Bazı diğer içerik alırsanız forum olarak sadece aynı dili ithal. Yani sadece bu sayfanın geri kalanı ile çevrilmiş olacak birisi sayfanıza çevirmek o da dahil RSS kanalı içerik tercüme edecek.

Ne demek istediğini mi?

Üye

Ingilizce kaynak url'ler gösterecektir - Peki sorun rss feed ingilizce ise olmasıdır. Ama doğru diğer dil url'ler için tercüme olacaktır.

Anlamıyor musunuz. Kaynak sayfaları nasıl görebilirim? İngilizce sayfa ise, o zaman İngilizce olarak görmek için OK olmalıdır.

Gerek / ortalama / istediklerini örnek verebilir misiniz?

Üye

********************....
    Last edited by krisp; 17-01-10 at 17:00.

Üye

Benim forum danish.

Peki, dil seçeneği seti ile bir kullanıcı gibi rss bot Mesajları = danish ama ingilizce gönderme.

Peki ne olur?

Peki tüm diller sadece para cezası çevrilir .... danish hariç ... herhangi bir yerde bulunan hiçbir danish çeviri var ... danish olması gereken yerde ingilizce var.

Çözüm: Eğer sadece rss bot sonra her şey güzel olurdu İngilizce dil seçeneği ile bir kullanıcı gibi mesaj. Ancak rss bot her zaman danish rss bot kullanıcı ve onun seti gibi davranır için dil ayarı yok sayar.

Ben şimdi anlıyorum. Belki gelecekte biz de dış içeriği çeviri destek olacak. Bu an çözüm için Danca RSS kanalları dahil etmektir. Ben o bulmak zor olabileceğini anlıyoruz. Beklemek zorunda, böylece Bu noktada vB4.0 planları çok şey var.

Daha düşük öncelikli olan, ancak kabul

Üye

vB4.0 elbette öncelik. Ancak, oy çetelesini tutmak gibi, dış içeriği çeviri için destek yararlı olacağını söyleyerek başka bir kullanıcı bu başka bir oy düşünün lütfen.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •