Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: Bir CDN konuk önbellek Koşu?

Kıdemli Üye

Default Bir CDN konuk önbellek Koşu?

Ben tam anlamıyla milyonlarca konuk dosyayı önbelleğe oluşturulan dosyaların olduğunu fark ettik. Web sunucusu üzerinde biraz daha fazla bant genişliği kaydetmek için bu dosyaları CDN hizmet değer olurdu merak ediyorum. Bunu yapmanın kolay bir yolu var misiniz?

Şu anda bir MAX CDN kova kullanıyorum. Ben bir ayna beri CDN konuk önbellek dosyaları yüklemek için gerek yoktur, ama bu yerine ekstra bir güzel özelliği, hemen hemen her şeyi yansıtma olur.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

O Ziyaretçi önbellek sadece bu dosya ilk akış önce kullanıcı gerçek sistemde kaydedilir tanımak zorunda yapmadınız. Kullanıcılar için tam önbelleğe alınmış dosyaları hizmet lütfen unutmayınız. Ayrıca tüm oluşturulan dosyalar ek bir geldiğini emin olmak gerekir. Önemli sayfalar için varsayılan önbellek zaman yaşamak için sadece 1 saat olduğunu lütfen unutmayınız. Ve sonra bazı iç şekilde yönlendirmek için bazı sayfa önbelleğe olduğunu kabul etmesi halinde durum gerçek forum akışı yerine (tarayıcı tarafından olamaz, aksi halde Google çılgın gidecek). bu nedenle bazı sorunlar olabilir. Özellikle bu BB tanır, önbellek dosyası meta gerçek, bu yüzden (hala sadece meta verilerini tutmak için boş bir dosya olabilir) şu anda dosya yerel dosya sistemi var olduğu varsayılır.

CDN ayrıntılarını bilmiyorum hakkında ek bilgi ile bir sayfaya link sağlayabilir? Şu anda ben, bunu tam olarak nasıl anlatmak için herhangi bir enought bir bilgiye sahip.

Kıdemli Üye

Gördüğünüz gibi bu statik içerik için. Konuk önbellek statik değildir:
    1. Sadece misafirler için kullanılır.
    2. (Varsayılan günde saat) oldukça sık yenilenir

MaxCDN sınırlamalar ve bu durumda kullanma olanağı hakkında soru sormak öneririz.

Kıdemli Üye

Onların hizmet bir dosya mevduat gibi kullanılabilir, mekanizma sadece onların 'sürücü' upload ve download için orada olmak zorundadır. Mutlaka farklı sunucularda dağıtılmak üzere bulunmamış beri Amazon S3 gibi bir şey, bunun için daha iyi bir seçenek olabilir. Ana şey konuk önbellek her şeyi yedeklemek için daha pahalı oluyor ki benim sunucu üzerinde çok fazla yer aldığını düşünüyorum. Bunu temizledik önce Rus klasör 23GB oldu.

Bazı sayfalar için Konuk Önbellek önbellek dizininde yedekleme sırasında ihmal ederseniz ya da devre dışı bırakabilirsiniz. Bir şey için bir şey - daha fazla sabit disk (ucuz) sayesinde kullanımı daha az bellek ve işlemci. Konuk önbelleği dolu html çıkışı önbelleğe sabit disk alanı neden pahalı olduğunu, ve bu işlemci ve bellek için çok büyük olmasının nedeni de bu.

Dış sunucu saklayarak Hakkında - şu anda destek yok. Biz değişiklik yapmak istiyorsanız, bakın şimdi nerede ve nasıl çalıştığını hakkında ipuçları vererek yardımcı olabilir.

Kıdemli Üye

Hızı (sunucuda kullanıcıya daha yakın olacak) bir CDN şeyler saklamak isteyen ana nedeni olduğunu tahmin ediyorum ve benim dosya sistemi gibi dosyaların saklandığı zaman, özellikle pahalı alabilirsiniz yedekleme sürücüleri, konser, yedekleme gerekmez dosyaları saklamak zaman.
    Last edited by tavenger5; 22-09-11 at 23:11.

Kıdemli Üye

benim vbet_guestcache klasör önbellek klasörleri silme başladı fyi önce 280G üzerinde. Bu alan kaplıyor bir uygulama için bir LOT. Ben sadece 10 çeviriler etkin bahsetmeye bile gerek yok.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •