Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 12

Konu: BB 4.4.2

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Default BB 4.4.2

Selam

Yani bu sürümde Google Çeviri API v2 için destek ekler. Şu anda 3 çeviri API destekler:
    • Google Çeviri API v1 (1 Aralık 2011 tarihine kadar sadece mevcut)
    • Google Çeviri API v2 (tek ödenen)
    • Microsoft Çeviri API (ücretsiz)

Şu anda ödenen Google API kullanmak istiyorsanız o zaman (şu anda Google Çeviri API v2 elle açmanız gerekir Admin CP-> BB-> Çeviri Sağlayıcıları> Google API v2 1 Aralık sonrasında biz, bu seçeneği kaldırmak beri orada artık hiçbir seçenek olacaktır.

Lütfen eski parametreler için yeni varsayılan değerler güncelleme (Eski değere sahip olacaktır) sırasında forumlar üzerinde herhangi bir etkisi olduğuna dikkat edin. Hala orada herhangi bir önceki değeri, çünkü yeni parametreleri (tabloları temizlenmelidir gereken gibi) için, varsayılan değerleri olacaktır.

Yani kısa deyişle: bu sürümü ücretsiz çeviriler vermek için hazırlanan ve 53 dil desteği yapılandırma değiştirerek sağlar.

Yeni:
    • Google Çeviri API v2 için destek
    • Önbellek temizliği için yapılandırma (hangi dillerde temizlenmesi gerekir)

Değişiklikler:
    • Varsayılan BB yapılandırma için hazırlanmış ücretsiz çeviriler

Hatalar düzeltildi:

Kıdemli Üye

Harika! I vbet4 kullanmak VB3 vB4 için upgrad benim önbellek yeniden başlamak zorunda olacak?
    Last edited by Snake; 01-09-11 at 22:00.

Quote Nickli Üyeden Snake View Post
    Harika! I vbet4 kullanmak VB3 vB4 için upgrad benim önbellek yeniden başlamak zorunda olacak?
    Hayır - olduğu gibi önbellek kalacak. Sadece güncelleme - (tüm önbellek tabloları bırakılır kaldırma sırasında kaldırın ve yeniden yüklemeniz gerekmez) yeniden yoktur. VBET3.x Microsoft Çeviri API ve Google Çeviri API v2 de destek olacağını lütfen unutmayın - bu şu anda bizim temel önceliğimizdir Yani sadece bunun için bütün vBulletin ve tüm eklentileri güncellemek zorunda değilsiniz.

VBulletin 4.x için lisans varsa, Yine de ben şahsen oldukça iyi motorudur ve güncellemek için (sadece sorunları için hazır değer olduğunu düşünüyorum

Junior Member

Text automatically translated from: Russian to: Turkish
    Translated text
    ve vBulletin 3.8.7 İstemi ??((( bir forum kurma (ücretsiz sürüm)
    Original text

Emekli;)

Merhaba,
    Buradan vBulletin 3.x hakkında okuyunuz. VB3 Genel Tartışmalar - vBulletin.org Forumve vBulletin 3.x için bizim ürün vBet ücretsiz sürümü hakkında sormak istiyorsanız, lütfen yeni thread Aç Ücretsiz Sürüm vBET2.3.x

Kıdemli Üye

Nerede google ücretli servis bilgi alabilirim? Ne kadara mal olacak ve onlar aracılığıyla kurmak için nasıl? Teşekkür ederiz.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden Taurus View Post
    Nerede google ücretli servis bilgi alabilirim? Ne kadara mal olacak ve onlar aracılığıyla kurmak için nasıl? Teşekkür ederiz.
    Buraya bir göz atın Ödenmiş iş için artık açık Google Translate API sürümü - Google Translate Blog Forumlar için 500 kelime başına $ 0.05 şarj etmek için gidiyoruz bu çok pahalı bir iş!

Ben sadece ortalama bir konu aldı. 9 mesajPostbit tüm metin dahil olmak üzere vardı 3456 deyişle hangi eşittir 1,76 $!, Bu nedenle çeviri mutlak bir servete mal oluyor!

Tamamen ücretsiz API mı? AltaVista Kullanıcı bablefish gibi bir alternatif var mı?
    Last edited by Simon Lloyd; 04-09-11 at 18:28. Nedeni: Maliyet hesaplama Eklendi!

Kıdemli Üye

I yukarıda verdi maliyet sadece akılda bir çeviri.

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Buraya bir göz atın Ödenmiş iş için artık açık Google Translate API sürümü - Google Translate Blog Forumlar için 500 kelime başına $ 0.05 şarj etmek için gidiyoruz bu çok pahalı bir iş!

Ben sadece ortalama bir konu aldı. 9 mesajPostbit tüm metin dahil olmak üzere vardı 3456 deyişle hangi eşittir 1,76 $!, Bu nedenle çeviri mutlak bir servete mal oluyor!

Tamamen ücretsiz API mı? AltaVista Kullanıcı bablefish gibi bir alternatif var mı?
    İşte Google Çevirisi API v2 için detaylı fiyatlandırma: Fiyatlandırma ve Terms of Service - Google Translate API v2 - Google Code
    1 000 000 karakter başına $ 20.00 dır. Bu deyişle karakter yok saymak.

Google Çeviri API v2 sonuçları önbelleğe alma için bir zaman sınırı da vardır. Yani, aynı çeviri için tekrar tekrar ödenen ve yoktur. Böylece hesaplamalar bir şey özledim 1. iplik çeviri sonra, BB zaten statik GUI elemanları için önbelleğe alınmış cümleler var. Ayrıca, sonuca göre bir iş parçacığı karakterler 17 600 özet miktarı ile 9 mesaj vardı bu yazı başına ortalama yaklaşık 2 000 karakter yapar. Bu ortak bir örnek değildir. Birçok mesaj daha az 60 karakter (önceki gibi). Örneğin bu cevap çok daha az 1300 karakter vardır ve bu gibi birçok forum için uzun bir yanıttır. Tabii ki herhangi bir kural yok, ama birçok forum için çok yaygın değildir, sadece bir örnek, kullanarak kendinizi ölüme korkutmak olduğunu düşünüyorum.

Neyse - fiyatlandırma gibi fiyatlandırma - onların hizmetleri satmak istiyorsanız ve ağ kullanıcıları için bu hizmetleri ya da kullanacağız Google kadar.

Ücretsiz bir alternatif hakkında soru yanıt Evet - vBET4.x zaten tamamen ücretsiz Microsoft Çeviri API desteği -Google olarak pek çok dili destekler değil, ama yine de 35 dilde. Çok sonra bile Google çeviri API v1 kapatılacak vBET müşterilerine ücretsiz çevirileri yararlanabilirsiniz. En azından uzun Microsoft çeviri API ücretsizdir, ancak burada da gelişmeye - hazırlanan vBET şimdi yeni çeviri API eklemeyi kolaylaştırır.
    Last edited by vBET; 04-09-11 at 19:36.

Kıdemli Üye

Michael, detaylı cevap için teşekkürler, ben ne demeye çalışıyorsun anlıyorum ama ne yazık ki ben verdiği örnek benim forumlarda çok yaygındır, ben çok çok uzun süre çok var.

I Google'ın ücretli servis denemek ve bunu çok pahalı çalışıyorsa ben hala forumlarda çeviriler sunmak için ba olacağını memnunum

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •