Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: İYS makaleler hakkında yorum

Üye

Default İYS makaleler hakkında yorum

Bu, daha önce burada rapor ancak amacıyla yeni bir konu gibi görünüyor:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

İYS makalelere yorum yazılan izin vermez nerede ben bu sorunu yaşıyorum. Yorum bırakmak için çalışırken, Firefox hata konsolu, bu mesajı gösterir:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") boş

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Şu anda desteklenmiyor. Biz de CMS yazılar için [lang] desteklemek için çalışacaktır. Bazı konu daha önce orada varsayalım ve biz sol olarak gerekli değildir, ama ben onlara tekrar kontrol edin ve orada ne olduğunu göreceksiniz.
    Michał (BB), şu anda tatilde ve o Pazartesi olacak. Senin için bir çözüm bulmaya çalışacağız.

PS I lang BBCode CMS makale elle eklendi test ve iyi çevirir. Lang ve langtitle BBCode test makale elle yapmak ve nasıl davranacağını kontrol ediniz. Belki zaten mevcut makale değiştirdi vBulletin önbellek götürüldü ve değişiklikler tanınmadı.

Üye

Bu İYS makaleleri tercüme ile ilgili değildir. CMS makaleler hakkında yorumlar, onlar sitemizde varsayılan dil bile, tüm ilan edemez.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

bunu test edebilirsiniz bu sayfa için buraya herhangi bir url yapıştırmak?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Tamam ben bunu birkaç kez kontrol etmek için vardı ama çoğaltmak mümkün. Bu BB hatadır. Kullanıcı forumu dil dışında onun varsayılan dil varsa, o zaman BB editörü için ek bir seçenek ekler. Burada biz bu durumu kontrol etmek için unuttum seçeneği eklendi olmasa bile her zaman bazı Java Script - Bu sorunun nedenidir.

Hızlı bir düzeltme için lütfen:
    1. Admin CP -> Plugin & Ürünler -> Plugin Yöneticisi
    2. İYS makale yorum Kolu varsayılan dil: adlı eklentisi bul
    3. Düzenle -:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Değiştirin:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    Bu test edilir ve bir sonraki sürümünde dahil olacak. Yardımcı olduğunu teyit edin.

Üye

Bu düzeltme, büyük çalıştı ve şimdi tekrar CMS makaleler hakkında yorum yapabilirsiniz. Bu sorunun çözümünde büyük bir iş!

Emekli;)

Sormak için bekliyoruz daha başka bir konu için, size yardımcı olmaktan mutluluk.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •