Ekteki ekran görüntüsü bakın. Bu sadece CMS sayfaları üzerinde Google Chrome ve Firefox ile olur. Konuğu olarak, olmuyor.
BB ayarları üst altbilgiye bayrakları ayarlanır.
Düzenleme: Ben bir eklenti yükleyemiyorum.
İşte görüntü:
Ekteki ekran görüntüsü bakın. Bu sadece CMS sayfaları üzerinde Google Chrome ve Firefox ile olur. Konuğu olarak, olmuyor.
BB ayarları üst altbilgiye bayrakları ayarlanır.
Düzenleme: Ben bir eklenti yükleyemiyorum.
İşte görüntü:
Ayrıca, çevirmen bayrakları FORUMHOME forum bloklar altında
Forumunuzun varsayılan vBulletin düzeni hala var mı? Varsayılan düzeni çok olur görüyor musunuz?
Biz test forumu kontrol ve varsayılan düzeni için iyi çalışıyor. Düzenini değiştirmek sonra bazı otomatik yerleştirerek (otomatikleştirerek yerleştirerek uygun bir yere basit bir metin birleştirme, ancak stilleri ekran yer değiştirebilir diğer stilleri nedeniyle) beklendiği gibi çalışmayabilir olduğunu lütfen unutmayınız. Böyle bir durumda sadece özel bayrakları yer belirleme ve uygun bir şablon veya değiştirmek bayrakları şablon elle ayarlayabilirsiniz.
Evet. Biz de test forumu - Tamam. Yerleştirerek otomatikleştirmek gayet iyi çalışıyor. Bu bitişin üst. Sadece düzeni kukla ve altbilgi üst sütun yer ayarlanır. Html kaynak kontrol edebilirsiniz bayrakları vBulletin bitişin üstüne sadece. Konumunu değiştirmek isterseniz bayrakları blok için bazı stilleri kontrol edebilirsiniz.
Forumhome bayrakları şablon sadece düzenleme BB bayrakları, lütfen sorunu çözmek için ve Ekle ana font bölüm:
Biz bunu diğer bayrakların konumu için de uygun olan ve daha sonra ise bir sonraki sürümde eklenecektir. Test edecek.Code:style="clear: both;"
GÜNCELLEME:
Bu sizin standında sorunları çözecektir. Yine ben sadece rechecked ilk sayısında ve çoğaltmak mümkün (ilk kez tarayıcı hakkında bilgi özledim).
EDITED 2:
Sadece işaretli Opera, Chrome, IE, Mozilla çözüm OK tüm bayraklar yerlerde tüm bu tarayıcılar için çalışır. Bu, bir sonraki sürümde dahil edilecektir.
Last edited by vBET; 06-08-11 at 18:48.
Düzeltme için teşekkürler!
Problem yok. Zaten vBET4.4.1 dahil