Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: CMS sayfanın üst kısmında Tercüman bayrakları Chrome ve Firefox kullanıyorsanız

Kıdemli Üye

Default CMS sayfanın üst kısmında Tercüman bayrakları Chrome ve Firefox kullanıyorsanız

Ekteki ekran görüntüsü bakın. Bu sadece CMS sayfaları üzerinde Google Chrome ve Firefox ile olur. Konuğu olarak, olmuyor.

BB ayarları üst altbilgiye bayrakları ayarlanır.

Düzenleme: Ben bir eklenti yükleyemiyorum.

İşte görüntü:

Kıdemli Üye

Ayrıca, çevirmen bayrakları FORUMHOME forum bloklar altında

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    Ekteki ekran görüntüsü bakın. Bu sadece CMS sayfaları üzerinde Google Chrome ve Firefox ile olur. Konuğu olarak, olmuyor.

BB ayarları üst altbilgiye bayrakları ayarlanır.

Düzenleme: Ben bir eklenti yükleyemiyorum.

İşte görüntü:
    Forumunuzun varsayılan vBulletin düzeni hala var mı? Varsayılan düzeni çok olur görüyor musunuz?

Biz test forumu kontrol ve varsayılan düzeni için iyi çalışıyor. Düzenini değiştirmek sonra bazı otomatik yerleştirerek (otomatikleştirerek yerleştirerek uygun bir yere basit bir metin birleştirme, ancak stilleri ekran yer değiştirebilir diğer stilleri nedeniyle) beklendiği gibi çalışmayabilir olduğunu lütfen unutmayınız. Böyle bir durumda sadece özel bayrakları yer belirleme ve uygun bir şablon veya değiştirmek bayrakları şablon elle ayarlayabilirsiniz.

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    Ayrıca, çevirmen bayrakları FORUMHOME forum bloklar altında
    Evet. Biz de test forumu - Tamam. Yerleştirerek otomatikleştirmek gayet iyi çalışıyor. Bu bitişin üst. Sadece düzeni kukla ve altbilgi üst sütun yer ayarlanır. Html kaynak kontrol edebilirsiniz bayrakları vBulletin bitişin üstüne sadece. Konumunu değiştirmek isterseniz bayrakları blok için bazı stilleri kontrol edebilirsiniz.

Forumhome bayrakları şablon sadece düzenleme BB bayrakları, lütfen sorunu çözmek için ve Ekle ana font bölüm:
    Code:
    style="clear: both;"
    Biz bunu diğer bayrakların konumu için de uygun olan ve daha sonra ise bir sonraki sürümde eklenecektir. Test edecek.

GÜNCELLEME:
    Bu sizin standında sorunları çözecektir. Yine ben sadece rechecked ilk sayısında ve çoğaltmak mümkün (ilk kez tarayıcı hakkında bilgi özledim).

EDITED 2:
    Sadece işaretli Opera, Chrome, IE, Mozilla çözüm OK tüm bayraklar yerlerde tüm bu tarayıcılar için çalışır. Bu, bir sonraki sürümde dahil edilecektir.
    Last edited by vBET; 06-08-11 at 18:48.

Kıdemli Üye

Düzeltme için teşekkürler!

Problem yok. Zaten vBET4.4.1 dahil

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •