Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Editör sorun.

Kıdemli Üye

Question Editör sorun.

Ben benim vBCms sayfasında bir editör sorunu yaşıyorum. Şimdi bu sadece yöneticiler için olur. Ne zaman editörü eksik bir makale incelemekte. Normal bir üyesi olarak bu makalede görüntülerken editörü ince gösteriyor. Bu, aslında bir vBSEO sorun olduğunu tespit, ama maalesef vBSEO BB ile ilgili herhangi bir destek alamayan politikası nedeniyle var. Bu yüzden bana yardımcı olacağını umuyoruz. Teşekkür ederiz.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu vbseo sorun olup olmadığını vbseo takıma destek için lütfen. İsterseniz adlandırılmış "politika" Tamam, lisans göre kontrol edin. Ve onlar, başka bir mods (gerçekten saçma) forum için destek reddetme hakkı varsa lütfen destek almak için gerekli olan her şeyi yapın. Geçici olarak düzenlediğiniz vbseo dosyalarını yedekleme ve özgün bir yükleme, mods devre dışı bırakabilirsiniz. Sonra da size destek reddetmek için hiçbir bahane olacak. Biz diğer ürünleri de diğer ürünler destek ekipleri sorumlu olamaz ... Özellikle bu ekipler kullandığında, kendi ürün ve uygulamalar gerçekten yasal değildir umut karşı yatıyor.

Vbseo kodu desteklemek mümkün değildir - biz sadece onu bilmiyorum bizim ürün değildir.

Burada BB ile ilgili herhangi bir yardıma ihtiyacınız var mı?

Kıdemli Üye

Bu Michal silebilirsiniz. Özür dilerim. Ben kendimi bu sabit almak başardı. BB ile ilgisi vardı.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Büyük Bilgi için teşekkürler!

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •