Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 10

Konu: Çalışır ve Çeviri yok

Üye

Default Çeviri çalışmaları ve

İşte ne olur.

Hollandaca varsayılan dil seti var.
    Hollandaca dil site var ve Hollandalı bir yazı.
    Bu yazılan doğru görüntüler.
    İngilizce (benim site varsayılan) arasında geçiş yaparken, İngilizce çeviri gayet iyi çalışıyor ve orijinal Hollandalı tekst de ince gösterir.
    Ancak, Hollandaca site açtığınızda, orijinal metni doğru göstermek değildir.

Örneğin, Hollandaca, bu girdi:
    Nog een andere testi, hopelijk gaat het nu wel goed.

Hollandaca siteyi görüntülerken Ama şimdi bunu gösteriyor:
    Nog EEN Andere Testen hopelijk gaat nu WEL Het Goed.

İngilizce geçtiğinizde, her şeyi orijinal Hollanda metin dahil olmak üzere, tekrar ince gösterir.

Bu konuya göz atın: Sitesi tercümecisi
    Last edited by Wulf; 05-08-11 at 05:20.

Üye

Bir başka sorun, tuhaf karakterler ile diğer bazı dillerde değişen. Örneğin, bu tercih ne zaman ne olsun:

Fransızca: Un Autre Açısından testi de, j 'espa ¨ re Que C'est correcte.
    İsveç: ETT annat testi, für ¶ rhoppningsvis DET ä r okej.

Üye

Garip bir konu başlığı için özür dilerim. Nedense, bu yayınlanmıştır çevirmek için çalışıyordu.

Ben kaldırıldı ve yeniden yüklenmiş her şeyi bugün ama yine de aynı sonuçları. Kendi dilini tekrar orijinal metni tercüme etmek istiyor gibi bazı nedenlerden dolayı, ben İngilizce dışındaki dil geri giderken, öyle görünüyor ki.

Benim HTML Character Set ISO-8859-1 ve benioku dosyasında açıklandığı gibi tüm forum ve vBSEO değişiklikler yaptı.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Wulf View Post
    İşte ne olur.

Hollandaca varsayılan dil seti var.
    Hollandaca dil site var ve Hollandalı bir yazı.
    Bu yazılan doğru görüntüler.
    İngilizce (benim site varsayılan) arasında geçiş yaparken, İngilizce çeviri gayet iyi çalışıyor ve orijinal Hollandalı tekst de ince gösterir.
    Ancak, Hollandaca site açtığınızda, orijinal metni doğru göstermek değildir.

Örneğin, Hollandaca, bu girdi:
    Nog een andere testi, hopelijk gaat het nu wel goed.

Hollandaca siteyi görüntülerken Ama şimdi bunu gösteriyor:
    Nog EEN Andere Testen hopelijk gaat nu WEL Het Goed.

İngilizce geçtiğinizde, her şeyi orijinal Hollanda metin dahil olmak üzere, tekrar ince gösterir.

Bu konuya göz atın: Sitesi tercümecisi
    (Değişikliklerin neden olduğunu) gerekli değildir nereye metni tercüme var gibi görünüyor. İlk değişmedi BB şablonları var mı kontrol ediniz. 2 - Eğer çalışmayan link. Çalışan bir örnek veriniz.

Quote Nickli Üyeden Wulf View Post
    Bir başka sorun, tuhaf karakterler ile diğer bazı dillerde değişen. Örneğin, bu tercih ne zaman ne olsun:

Fransızca: Un Autre Açısından testi de, j 'espa ¨ re Que C'est correcte.
    İsveç: ETT annat testi, für ¶ rhoppningsvis DET ä r okej.
    Konu başına bir sorun uzunlugu. Aksi takdirde onu yönetmek mümkün olmayacaktır. Plese bu yeni bir konu açın.

PS.
    Çift yeniden kodlanmış gibi görünüyor. Bu bir önceki ile ilgili olabilir.

NOT:
    Kontrol edin HTML yorumları kaldırır, herhangi bir eklenti var. Sizin gibi görünüyor standında sorunları bir şey kaldırıldı BB yorum (yeniden tercüme etmeyin ve tekrar yeniden kodlamak için) gibi görünüyor. Yani standında konular HTML yorum sıyırma kapattığınızda kaybolur.

Yardımcı oldu söyle

Üye

HTML yorumları kaldırır eklentisi nasıl bulacaktı? Biz sitemizde birkaç eklentileri var ama nereden başlayacağınızı emin değil.

Üzgünüz, önceki çalışma örneği silinir. Ben tekrar eklenir ve burada bulabilirsiniz: (Nederlands) Sitesi vertaler

Ben de Polonya kadar kendinizi test etmek için çekinmeyin sağladı.

vbseo html yorum kaldırmak için seçenek - vbseo kullanıyorsanız başlamak için iyi bir yerdir.

Bizim forum da test edilmiş ve sorunu yeniden olamazdı gördüğümüz gibi html yorum olduğuna dair neredeyse eminim arıyorsunuz. Lütfen sadece html yorum kesmek ne olduğunu bulmak ve bu işlevi devre dışı bırakmak.
    Last edited by vBET; 06-08-11 at 10:49.

Üye

Teşekkürler, ben sitemde mmods geçmesi ve wwith vBSEO başlayacak gerekir.

Ben aynı sorunu ile ilgilenir, bu iş parçacığı bulundu. Ancak, ben vB4 sahip değilsiniz: sitemde kompresörlü.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...r-problem.html

Üye

Temizleme HTML kodu?
    Gereksiz boşluk karakterleri ve forum sayfalarının kaynak kodu HTML yorumlar kaldırmak için 'Evet' seçeneğini seçiniz. Bu C2C (Kod Content) oranı artar ve sayfa boyutlarını azaltır, net bir performans artışı ve gerekli bant genişliği azalma ile sonuçlanır.
    NOT: yorum sayfaları içinde (ya da HTML etiketleri) bunlara karşılık gelen bitiş etiketleri ile doğru kapalı değil ise, bu seçeneği sayfaları hatalı görüntülenmesine neden olabilir. Hatasız HTML etiketleri ve kod şablonları içerdiğinden emin olun.
    Bu yüklemek talimatları benioku dosyasına dahil etmek isteyebilirsiniz. VBSEO ayarlarını değişiklikleri için henüz söz edilmemektedir.

Gerçekten iyi bir fikir - Ben şu anda entegrasyon talimatları içine ekleyerek kulüpler! Teşekkürler

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •