Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: konum belirleme veya ip2location ve diğer önerileri

Üye

Default konum belirleme veya ip2location ve diğer önerileri

i ben sitenizi ziyaret ettiğinde>> Bu ok arabic lang beni yönlendirir arabic yangın tilki
    ama aynı zamanda İngilizce versiyonu yani kullanarak ve ingilizce sürümü sitenizde kullanabilirsiniz.
    Cards Designer Plus, ilk kez ziyareti ana site için de en iyi varsayılan dil seçimi artacaktır geololcation veya ip2location kullanarak bu ek faktör yapmak abilit eklemek uzakta var

başka bir şey:
    i tercüme sayfası kullanılan dil görüntü Highlite requist

Ayrıca benim için önemlidir:
    kullanıcı sitenin varsayılan orijinal dili seçtiğinizde
    o herhangi bir çeviri olmadan site kullanımı ve o konu cevap ya da eklemek istediğiniz zaman varsayılan olarak almalısınız: dil seçeneği onun için varsayılan dil BBCode'lar katmayın

Üye

ayrıca:
    i grup Tartışma hızlı cevap, destek değil

ve bu konuda yazdığı bazı hatalar vardır:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. Lütfen ayrı bir iş parçacığı her öneri / hata raporu tutmak çok daha kolay yönetmek yapacak. Ve ayrıca diğer sizin konuları işaret etmek gerek yoktur biz görüyoruz ve biz bu forumda her yazı okuyun

Önerilerinizi hakkında:
    - Jeolojik konumu: Daha önce de belirtildiği gibi, insanlar evlerinde ve başka bir ülke için 2 hafta boyunca devam iseniz otomatik olarak onların dilini bilmek anlamına gelir gelmez bu yana, tarayıcı ayarlarını kullanarak ve biz bir şey bu uyum daha iyi. Ayrıca sadece performans değil etkiler, ama aynı zamanda biz sayfanıza indeksleme robotlarının nasıl etkileyeceğini düşünün. Bildiğimiz gibi robotlar dil çerezleri kullanımı, ancak IP bir yöne işaret yok. Robot yönlendiriliyorsunuz istediğiniz emin misiniz?
    TODO listesine eklenen - vurgulamak görüntüler:
    - Forum dil olarak aynı varsayılan dil: Böyle bir durumda seçenekleri BBCode eklemek için tüm görüntülenen nod (çünkü onun dil, aynı reklam forum dilidir duygusuna sahip değildir) - ben sorunu anlamıyorum. "Tarif misiniz?
    - Grup tartışması için hızlı cevap: TODO listesine eklenir. Ben zaten desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum, ama bazı hata olabilir ya da biz grup tartışması yere özledim. 3.3.0 OK olacak.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Yapılan Aktif bayrak vurgulamak - 3.3.0 dahil edilecektir

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •