Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 16

Konu: / Forum sitesi üzerinden etki alanı adı eklenir

Junior Member

Question / Forum sitesi üzerinden etki alanı adı eklenir

vBSEO 3.6
    vBulletin 3.6.8
    BB 2.3.x
    vBSEO Site haritası

Ben bir test için ücretsiz sürümü yüklü ve çeviri büyük eserler bulduk!

Ancak, bir URL büyük bir sorun var:

Sitemin vBulletin v3.6.8 forumu (URL xxx.com / forum) ile entegre bir sosyal ağ sitesi (URL xxx.com).

BB ve forum kök yapılan değişiklikleri kurduktan sonra htaccess, ben bir sorunla karşılaştı - Ben bir çeviri seçin, ben tüm xxx.com URL'ler xxx.com / forum olur xxx.com geri dönmek değildir.

Örnek URL xxx.com / index.php? Sayfa = müzik şimdi xxx.com / forum / index.php olur? Page = tüm URL'leri vBulletin forumları yönlendirilir gibi müzik ve dolayısıyla sosyal ağ sitesi kısmı tamamen bozuldu.

Ve xxx.com / forum forum URL, olur xxx.com / forum / forum.

URL izleme kapalı ise, yukarıdaki sorunun gitmiş olurdu ama otomatik çeviri de ne istediğiniz değil, durur.

BB ayarları Forum dizini parametre olarak / forums koymak ve değiştirmek için talimat izledi. Htaccess vBSEO kullanıcılar için.

Ne eksik?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu yanlış yapılandırma neden olabilir. Lütfen dikkat Forum dizini parametre forum gerçek alt (örneğin gibi değil sanal - bb tarafından yapılan) URL alt dizini kullanır SADECE kullanılmalıdır. Bu açıkça parametre açıklama olarak nitelendirdi.

Yani bu hakka sahip olduğundan emin olun. Temiz Lütfen Forum dizini parametre ve onay yardımcı oldu.

Junior Member

Benim forum URL xxx.com / forum ve BB ayarları Forum dizini / forum neden bu.

Bu çıkarma yardımcı olmadı. Bu çıkardıktan sonra, URL forum için, çeviri seçildiğinde, kırık link çıkan xxx.com / cs / forums (cs bir dildir) olur.

İşte benim htaccess / forums kök dizininde bulunuyor:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Çünkü bu açıklamalar size daha önce yanlış:
    Örnek URL xxx.com / index.php? Sayfa = müzik şimdi xxx.com / forum / index.php olur? Page = tüm URL'leri vBulletin forumları yönlendirilir gibi müzik ve dolayısıyla sosyal ağ sitesi kısmı tamamen bozuldu.
    Şimdi anlıyorum. Tüm Tamam - ücretsiz sürümü sadece BB dış içeriği çeviri desteği olmayan sadece forum çevirir. URL: sonları böylece xxx.com / index.php page = müzik forumu dışındadır. BB ücretsiz sürümü sadece forum içerik çevirir. Başka bir şey.

Tam BB sürümü vBulletin ile oluşturulan forum dışında içerik çevirir bizim forum üzerinde görebilirsiniz. Burada içeriği bakınız:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    ya da burada
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    ve çeviri ile oynamak.

Ben hala sorunu anlamak yoksa bana sorun yapar sayfanın tam URL'sini gönderin.
    Ben doğru anlamak - daha sonra cevap: ücretsiz BB forum dışında içerik çeviri desteği olmayan bir vBulletin motoru ile oluşturulan forum dışında sayfalarını destekler ödedi.

PS.
    , BB için htaccess kuralları yanlış yerde bu vbseo kuralları ÖNCE SADECE olmalıdır - başka kurallar BB ve vbseo kuralları arasında olmalıdır.

Junior Member

Evet benim kurallarım vBSEO kurallardan önce.

Ben bir ticari sürümünü satın alacak. Ücretsiz sürümü kaldırın ve ticari sürümünü yüklemeniz gerekir mi?

Evet - ticari sürümünü yüklemek istiyorsanız, ilk önce ücretsiz sürümü kaldırmak için Admin CP kaldırmak için yeterli olacaktır.

Ayrıca. Htaccess kurallarını değiştirmek unutmayın lütfen.

Junior Member

Merhaba, ticari sürümü, ücretsiz sürümü kaldırıldı ve ticari sürüm 3.x yüklü satın Fakat çeviri işleri, ücretsiz sürümü ile tam olarak aynı sorunları var.

Ben aksi URL xxx.com / forum / Ben gezinmek blogunuzu olur izleme URL kapatmak için vardı.

Buna ek olarak, başka bir sorun hala var. Htaccess URL kurallarını vBSEO kuralları önünde ekledikten sonra, vBSEO sitemap link kırılmış. Ben benim site haritası URL için sayfa bulunamadı var. BB kuralları kaldırma tekrar site haritası URL işi yapmak, ancak bu kesinlikle bir çözüm değildir.

Ben bir şey eksik?

Site haritası, uygun bir yere taşımak BB kurallar çalışıyor. Talimatı açıkça vbseo.php kuralları ÖNCE SADECE BB kurallar koymak açıklanan ve site haritası kuralları yerine önce - sadece nadas talimatları değil. Ücretsiz bir farklı kurallar vardır - Ayrıca ücretli sürümü için kurallar olduğundan emin olun. Eski kurallar çıkarın ve uygun yerine yenilerini koymak + ilk 2 kuralları (talimatlarında açıklandığı gibi) forum dizin eklemek. Hala çalışmıyor ise tüm değişti htaccess dosyası içeriği gönderebilirsiniz.

- Hakkında / forum / forum için ne belirledik. Admin CP -> BB -> Ana -> Forum dizini?

Junior Member

Tamam teşekkürler. Sitemap kırık bağlantı sorunu çözüldü. Ama .. / forum / forum sorun hala var. Ve, evet ben Admin CP / forum -> BB -> Ana -> Forum dizini. Hatta bu alanda forumlar ayar yapmadan çeviri çalışması olmaz mevcut olmayan bir sayfa yol açacak.

Junior Member

Xxx.com / forum kök altında benim htaccess dosyası:

# Yorum aşağıdaki satırı (başında '#' ekleyin)
    # Mod_rewrite fonksiyonları devre dışı bırakmak için.
    # Lütfen dikkat: Eğer hala kesmek devre dışı bırakmanız gerekir
    # Url durdurmak için vBSEO kontrol paneli yeniden yazar.
    RewriteEngine On

# Bazı sunucular RewriteBase direktif olması gerekir
    # Etkin (aktif hale getirmek için başında '#' kaldırmak)
    # Lütfen dikkat: etkinleştirildiğinde, yol içermelidir
    # Kök vB klasöründe (yani RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / forums /

RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \\ xxx \\ com doları
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |.. Txt) (\\ gz))? Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php site haritası = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | Resimler) /
    RewriteRule doları vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Gördüğünüz gibi, ben çıkarmak zorunda kalmıştı
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    dan .debug site haritası URL çalışması için. Yapmam gereken şey bu mu? Her yerde BB kuralları silmek için ben talimat okudum hatırlamıyorum .dosya site haritası URL çalışmaya devam yapmak için htacess. Bu benim BB berbat olur?
    Last edited by myandy99; 12-08-11 at 00:51. Nedeni: VBSEO ve site haritası hakkında daha fazla soru

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •