Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: yeni 2 özellikleri

Üye

Default yeni 2 özellikleri

i bu yedekte özellikleri requist

ilk:
    bayrağı, sayfa çevirmek için gördüğünüzde, url hala tercüme url ile bağlantılı değildir tıklandıktan sonra sayfanın url tercüme url yönlendirme olacak

ajax kullanarak her dil için zaten bu tercüme url yapmak veya sadece kendi dilinde url ile bağlantılı yapmak için 1 daha fazla sorgu kullanmalıdır uzakta

saniye:
    kullanıcı gibi yeni bir hizmet olarak metni çevirmek için kullanabilirsiniz, böylece controlpanel ajax metni çevirmek:
    Google Translate
    ama sadece bir deyişle microsoft dosyaları ve metin dosyaları ve desteklenen herhangi bir dosya gibi metin ve ducuments

Ayrıca ilk dosya yüklemek için kullanıcı becerisi kazandırmak ve ardından çevirmek için sorarsanız o zaman büyük bir katkı olacak bir sonuç verir
    Bu arada i özel upload servisi ve kullanıcıları için mağaza dosyaları var
    bu özelliklere sahiptir:
    1. her kullanıcı yönetici kontrol panelinde izinlerine sahip herhangi bir dosya yükleyebilirsiniz
    Kullanıcı grubu 2.depend: kullanıcı ev sahibi ne kadar ve kaç dosyaları
    3. kimse kullanıcı kodu ile kullanıcının başka bir dosya downolad yazmak gerektiğini e-posta göndererek kullanıcı / ziyaretçi için izin vermek, ve bu kodu yalnızca bir kez kullanılır dışında diğer dosyaları görebilirsiniz
    4.it kullanımı aynı zamanda daha güvenli olması public_html üstünde olması yeteneği ile dosya sistemi
    bazı diğer özellikler
    Bu sistemin çalışması ama çok az hata ile, 3.7 'de mükemmel bir çalışma oldu

google tarafından tercüme destek belgesine etkinleştirmek için bu sistemi kullanmak
    böylece kullanıcı bu google translate servisini kullanarak çevirmek seçeneği vardır
    sadece tek bir tıklama ile

sitemde için kullanılan ve sadece benim için "kodları ve iş" i bu özelliği ile özel çalışma, çünkü tüm hakları var - o da büyük bir ek olacaktır ve ben bu ürünü yapabilirsiniz çalışma ve site ve u için Daha fazla özellik eklemek ve ben şüphesiz izinleri verecek satmak için kullanabilirsiniz
    benimle özel görüşmek için frefer eğer i takdir-

teşekkür ederim

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba.

Istekleri için teşekkür ederiz. Bunlar hakkında:

1. Bu performans nedenlerle yapılır. Biri kendi dilinde sayfa ise dilleri değiştirmek için çok nadirdir. 301 yani robotlar bu mutlu ve yönlendirme yapılır. Ayrıca 3.3.0 (henüz yayınlanmamış) biz zaten her dil için önbellek tablolarını bölünmüş, böylece başlıkları sadece gerekli olacak çok sayıda sorgu veya ek tablo önbellek tablosu olurdu. Biz bu fikri dikkate alınacaktır. Söz veriyorum, ama biz 3.3.0 için gerekli ne olduğunu ve bu testten sonra biz performans açısından etkisi nasıl olacak kontrol edebilirsiniz. Yeni mesaja giderken ne olur - Ayrıca yönlendirmeleri herhangi bir mod olmadan Powered bile her zaman olur lütfen unutmayın.

2. Google TOS daha o 15 gün için çevirilerini depolamak için izin verir, bu nedenle 2 hafta sonra bu tür dosyaların silinmesi gerekir. Ben bu davranışı istenilen olduğunu emin değilim, ama her zaman mümkün olduğunca Google TOS sığdırmak için elimizden gelenin en iyisini yaptı olacaktır.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •