i bu yedekte özellikleri requist
ilk:
bayrağı, sayfa çevirmek için gördüğünüzde, url hala tercüme url ile bağlantılı değildir tıklandıktan sonra sayfanın url tercüme url yönlendirme olacak
ajax kullanarak her dil için zaten bu tercüme url yapmak veya sadece kendi dilinde url ile bağlantılı yapmak için 1 daha fazla sorgu kullanmalıdır uzakta
saniye:
kullanıcı gibi yeni bir hizmet olarak metni çevirmek için kullanabilirsiniz, böylece controlpanel ajax metni çevirmek:
Google Translate
ama sadece bir deyişle microsoft dosyaları ve metin dosyaları ve desteklenen herhangi bir dosya gibi metin ve ducuments
Ayrıca ilk dosya yüklemek için kullanıcı becerisi kazandırmak ve ardından çevirmek için sorarsanız o zaman büyük bir katkı olacak bir sonuç verir
Bu arada i özel upload servisi ve kullanıcıları için mağaza dosyaları var
bu özelliklere sahiptir:
1. her kullanıcı yönetici kontrol panelinde izinlerine sahip herhangi bir dosya yükleyebilirsiniz
Kullanıcı grubu 2.depend: kullanıcı ev sahibi ne kadar ve kaç dosyaları
3. kimse kullanıcı kodu ile kullanıcının başka bir dosya downolad yazmak gerektiğini e-posta göndererek kullanıcı / ziyaretçi için izin vermek, ve bu kodu yalnızca bir kez kullanılır dışında diğer dosyaları görebilirsiniz
4.it kullanımı aynı zamanda daha güvenli olması public_html üstünde olması yeteneği ile dosya sistemi
bazı diğer özellikler
Bu sistemin çalışması ama çok az hata ile, 3.7 'de mükemmel bir çalışma oldu
google tarafından tercüme destek belgesine etkinleştirmek için bu sistemi kullanmak
böylece kullanıcı bu google translate servisini kullanarak çevirmek seçeneği vardır
sadece tek bir tıklama ile
sitemde için kullanılan ve sadece benim için "kodları ve iş" i bu özelliği ile özel çalışma, çünkü tüm hakları var - o da büyük bir ek olacaktır ve ben bu ürünü yapabilirsiniz çalışma ve site ve u için Daha fazla özellik eklemek ve ben şüphesiz izinleri verecek satmak için kullanabilirsiniz
benimle özel görüşmek için frefer eğer i takdir-
teşekkür ederim