Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: BB kullanım için bir kullanıcı Wiki Page yazma yardım ihtiyacınız var

Junior Member

Lightbulb BB kullanım için bir kullanıcı Wiki Page yazma yardım ihtiyacınız var

Bir wiki sayfasını oluşturmak istiyorum
    Çeviri - Blinc Magazin:: BASE jumping, Skydiving, ve Yamaç Paraşütü

Benim kullanıcıların onları BB nasıl kullanıldığını anlamanıza yardımcı olacaktır okuyabileceği.
    Benim kullanıcıların çoğu teknik olmayan, bu nedenle sayfası gerçekten genel olmak zorundadır. Ama sayfa da zaten 10 + dilinde sitem isabet olarak iyi çevirmelidir.

Yardım etmek için isteyen herkes için, hepimiz bu değerli kaynak paylaşabilirsiniz.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Selam

İlk - BB yapılandırmak dil otomatik olarak tanımak için lütfen. Admin CP BB seçenekleri seçenek bulacaksınız. Wiki içeriği ile çalışacak şu anda söyleme - uygun kanca kullanılır. Bağlıdır, ancak kesin (mesaj, bloglar, grup yorum, vb) her vBulletin yeni içerik için çalışacaktır.

Dil algılama çalışan kullanıcılar sadece kendi dil ve BB (Google API kullanarak) yazmak uygun mesaj işaretler.

Ayrıca lütfen burada BB BBCode'lar ile ilgili makale için bakınız: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Üye

ho çok vaultwiki kullanıyorsanız

vaultwiki sayfalarında BB çalışma yapabilirsiniz müthiş BB vaultwiki sayfaları değildir, çünkü, ben, vaultwiki sayfalarında BB devre dışı bırakmak:

htaccess lütfen paylaşabilir mi? belki bunu daha iyi hale getirebiliriz

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Vault Wiki Entegrasyon talimatları: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Entegrasyonu ile herhangi bir sorun durumunda lütfen oraya yazılacak

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •