Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 21

Konu: ¿Bir ürün BBCode'lar editörü düğmesine nasıl yapılandırılır?

Üye

Ayrıntılı bir tanımı gerekir ve bunun için bütçeyi istiyorum kodlama modifikasyonu.

2 dil arasında çeviri kaçınarak sadece forum için örtük modu olarak yeni bir görüntüleme yapılandırma (İspanyolca ve catalan tercüme etmeyin) oluşur.

Autodetection yeniden önce bazı otomatik bir yol (google Karışıma sorgu ¿?) Mevcut catalan mesajları işaretlemek için bir yol ile tamamlanmalıdır.

Üye

Java orijinal versiyon görüntüleme modu, iki dilli bağlamda için oldukça uygun olduğunu itiraf.

SEO performans için sadece ben bile düşünülmüştü kadar şimdi test yoktu.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Yardım istemek için önce 2 ileti görüyorum, ama sonuncusu gerçek çözüm uygun olduğunu yazdı. Yani varsayarak burada daha fazla yardıma ihtiyacı veya zaten OK? ID - ne ihtiyacım var?

Üye

Bu konuya konusu, hala personel BBCode'lar ekleme otomatikleştirmek için bir düğme editörü büyük olacağını düşünüyorum.

Benim somut bir forum için, ben başka bir konu bir proje olarak benim ihtiyaçları olacak.

Bu yüzden bu bir kapalı düşünebilirsiniz, ya da hala burada biraz yardıma ihtiyacı?

Üye

Sorunu mümkün basit çözümler vardır:
    1. Kullanıcıların sadece mesaj yazmak ve BB otomatik lang BBCode opak - otomatik dil algılama (BB seçenekleri Admin CP) açın
    2. Force kullanıcıların varsayılan dil (BB seçeneği) ayarlamak için forum dil daha sonra otomatik olarak editör BBCode seçeneği eklemek BB diğer kullanıcı set varsayılan dil (düğme gibi değil, ama radyo düğmesi gibi bir dilde ya da içine sarın) - bizim forumda bile nasıl çalıştığını görebilirsiniz sadece varsayılan dil İngilizce (Kullanıcı KP kullanın) dışındaki ayarlayabilirsiniz.
    Her iki seçenek de benim ihtiyacı için ideal değildir.
    Ben bir üyesi olarak, sadece tek bir tıklama mesaj dili sarma değiştirmek için bir yol var gerekiyordu.

Belki bu sorun değil, ben itiraf. Eğer kabul ediyorsanız özellikleri önerileri taşıyabilirsiniz.

Tamam, ama ne için bu ihtiyacım var? Gerçekten neye ihtiyaç olduğunu bulmak gerekir. Zaten lang BBCode uygun, önceden oluşturulmuş tüm mesajları erecek basit bir araç yaratmak için başka bir özellik isteği açtı. Bu Öyleyse tüm eski mesajları sarılmış olacaktır. Ayrıca, otomatik dil algılama açıksa tüm yeni gelen mesajlar (Google, dil tanımayacaktır istisnalar dışında) uygun bir şekilde sarılmış olacaktır. Yani böyle bir durumda bu düğmeye ne için? Nasıl çalışma olacağını düşünüyorum bize tam senaryo veriniz. Düğmesine sahip olmak istiyorum, ama ben gerçekten ihtiyaç anlamıyorum zaten diğer özellik isteği ile kaplıdır emin değilim. Şimdi bu düğmeye personelin olduğunu yazdı Özellikle şimdi anladığım kadarıyla uygun lang BBCode sarılmış mesajları düzeltmek için. Ben bunun yanlış anlamak lütfen beni düzeltin.

Üye

Autodetection etkin olsa bile, kullanıcıların forum hem de İspanyolca ve catalan yazmak gibi onlar catalan yazma göstermek için basit bir yol sağlamak üzere istiyorum.

Autodetection çalışırsa% 100 bir zorunluluk değil, ama çok basit bir istek ve radyo düğmesini daha seçici bilinguals daha çok yönlü düşünüyorum: bbcode / hiçbir bbcode

Böylece Tamam. Önceki iletide tüm üyeleri için personel olmadığını gördüm çünkü ben, kayboldu. Bu yüzden gerçekten bulunmalıdır ne olduğundan emin değildi.

Şimdi (daha önce yazdım ve tekrarlamak zorunda kaldım üzgünüm eğer) anlamak.

İsteğiniz özellikle forum için çok özel bir resmi sürüm dahil edilecek. Bu yüzden BB dahil düşünmüyoruz. Özellikle de otomatik algılama gerçekten gerekli değildir etkin ve Albert Einstein, "mümkün olduğunca basit, ama basit değil" dedi. Biz böyle bir düğme veren sadece Katalanca yazma durumunda tıklamanız gerektiğini düşünüyorum kullanıcıların karıştırmayın olacağını düşünüyorum. Ve bu forum kullanılabilirliğini azaltır. Basit çözümler - sadece ne istediğinizi yazmak ve geri kalanı hakkında sistem bakım izin gibi bizim düşüncemize göre kullanıcılar için daha iyi.

Ama biz bu tür düğme eklemek için yardımcı olabilir.
    Zaten yazdığı gibi zaten mevcut işlevselliğini kullanmak kolay olmalı ve sadece onun görünümünü değiştirmek olacaktır. BB zaten editörü ek girişine göre, lang BBCode sarmak için bilir. Tüm gerçekten ihtiyacım var, görünümünü değiştirmek için (sadece düğmesine istediğiniz radyo düğmesi var) ve (özellikle durumuna dahil) her zaman dahil.
    Yani zaten gösterir görüntü ilk yazılan dahil düğme eklemek için biliyorum. Nelere ihtiyacınız olduğunu:
    1. gizli alan şunlardır:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. Orada catalan kodu (test) koyacaktır basit bir Java Script şunlardır:
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    / Düğmesine unset izin için daha karmaşık hale getirmiş olabilir dikkat ediniz
    3. Düğmesine tıklandığında Java Script fonksiyonu çalıştırın. Yani düğmesi ekleyin:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    (Unset değeri de mümkün olacak) daha karmaşık fonksiyonu yapmak istemiyorsanız o zaman sadece onClick özniteliği fonksiyonu vücut ayarlayabilirsiniz ve java script fonksiyonu olarak içermez.
    Ayrıca, kullanıcı dostu, kullanıcı bilecek şekilde geçiş düğmesi gibi bu düğme eklemek için varsayalım olmasını istiyorsanız, zaten açık ya da olduğunu lütfen unutmayın. Var onay kutusunu yerine düğme eklemek istiyorum eğer bu bütün çok daha basit olurdu, ama tuşu ile (ayarlama ve unsetting) doğru yapmak istiyorsanız, bunu yapmak için de sadece daha karmaşık mümkün

Bu yüzden sunucu tarafında olacak kullanıcı mesaj taahhüt sonra değişiklik görünür olacağını lütfen unutmayınız.

Sadece Java Script fonksiyonu (düğmesi bağlı), (ya da yapı editör id tahmin edemiyor) id editörü metin alanına katacak tarayıcı tarafında çalışmak istiyorsanız, o zaman 1. basamak gerek yok içerik açılış ve kapanış lang BBCode. Böyle bir durumda, herhangi bir geçiş düğmesi (kullanıcı sadece zaten editörü eklendi olduğunu göreceksiniz) konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Sadece zaten (metin lang BBCode başlıyor) sarılır kontrol edin ve düğmesini tıklayın (birkaç kez sarma önlemek için) bu durumda göz ardı.

Burada daha fazla yardıma ihtiyacımız var, söyle. Eğer cevabınız evet ise, burada özellikle söylemek lütfen.

Üye

Teşekkürler!

Çok detaylı ve iyi sayesinde açıklanmıştır.

Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •