Böylece Tamam. Önceki iletide tüm üyeleri için personel olmadığını gördüm çünkü ben, kayboldu. Bu yüzden gerçekten bulunmalıdır ne olduğundan emin değildi.
Şimdi (daha önce yazdım ve tekrarlamak zorunda kaldım üzgünüm eğer) anlamak.
İsteğiniz özellikle forum için çok özel bir resmi sürüm dahil edilecek. Bu yüzden BB dahil düşünmüyoruz. Özellikle de otomatik algılama gerçekten gerekli değildir etkin ve Albert Einstein, "mümkün olduğunca basit, ama basit değil" dedi. Biz böyle bir düğme veren sadece Katalanca yazma durumunda tıklamanız gerektiğini düşünüyorum kullanıcıların karıştırmayın olacağını düşünüyorum. Ve bu forum kullanılabilirliğini azaltır. Basit çözümler - sadece ne istediğinizi yazmak ve geri kalanı hakkında sistem bakım izin gibi bizim düşüncemize göre kullanıcılar için daha iyi.
Ama biz bu tür düğme eklemek için yardımcı olabilir.
Zaten yazdığı gibi zaten mevcut işlevselliğini kullanmak kolay olmalı ve sadece onun görünümünü değiştirmek olacaktır. BB zaten editörü ek girişine göre, lang BBCode sarmak için bilir. Tüm gerçekten ihtiyacım var, görünümünü değiştirmek için (sadece düğmesine istediğiniz radyo düğmesi var) ve (özellikle durumuna dahil) her zaman dahil.
Yani zaten gösterir görüntü ilk yazılan dahil düğme eklemek için biliyorum. Nelere ihtiyacınız olduğunu:
1. gizli alan şunlardır:
Code:
<input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
2. Orada catalan kodu (test) koyacaktır basit bir Java Script şunlardır:
Code:
<script language="javascript">
function vbet_setCatalan(){
document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
return false;
}
</script>
/ Düğmesine unset izin için daha karmaşık hale getirmiş olabilir dikkat ediniz
3. Düğmesine tıklandığında Java Script fonksiyonu çalıştırın. Yani düğmesi ekleyin:
Code:
onClick="vbet_setCatalan()"
(Unset değeri de mümkün olacak) daha karmaşık fonksiyonu yapmak istemiyorsanız o zaman sadece onClick özniteliği fonksiyonu vücut ayarlayabilirsiniz ve java script fonksiyonu olarak içermez.
Ayrıca, kullanıcı dostu, kullanıcı bilecek şekilde geçiş düğmesi gibi bu düğme eklemek için varsayalım olmasını istiyorsanız, zaten açık ya da olduğunu lütfen unutmayın. Var onay kutusunu yerine düğme eklemek istiyorum eğer bu bütün çok daha basit olurdu, ama tuşu ile (ayarlama ve unsetting) doğru yapmak istiyorsanız, bunu yapmak için de sadece daha karmaşık mümkün
Bu yüzden sunucu tarafında olacak kullanıcı mesaj taahhüt sonra değişiklik görünür olacağını lütfen unutmayınız.
Sadece Java Script fonksiyonu (düğmesi bağlı), (ya da yapı editör id tahmin edemiyor) id editörü metin alanına katacak tarayıcı tarafında çalışmak istiyorsanız, o zaman 1. basamak gerek yok içerik açılış ve kapanış lang BBCode. Böyle bir durumda, herhangi bir geçiş düğmesi (kullanıcı sadece zaten editörü eklendi olduğunu göreceksiniz) konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Sadece zaten (metin lang BBCode başlıyor) sarılır kontrol edin ve düğmesini tıklayın (birkaç kez sarma önlemek için) bu durumda göz ardı.
Burada daha fazla yardıma ihtiyacımız var, söyle. Eğer cevabınız evet ise, burada özellikle söylemek lütfen.