Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 3 123 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 21

Konu: ¿Bir ürün BBCode'lar editörü düğmesine nasıl yapılandırılır?

Üye

Default ¿Bir ürün BBCode'lar editörü düğmesine nasıl yapılandırılır?

İspanyolca ve Katalanca dilleri olarak paylaşan iki dilli bir bölgede yaşıyoruz.

Varsayılan forum dil olarak İspanyolca, ancak birçok kullanıcı içeriksel / forum ziyaret ettiğiniz konu bağlı ispanyolca gelen catalan için değiştirebilirsiniz.

Birçok kullanıcı, sadece İstenen mesajları catalan ürün BBCode'lar eklersiniz bir yazı editörü düğmeye kar.

[Lang = ca] .... [/ TR]

Ben bu düğmeye el ile agrega denedi fakat sadece metin mesajı (BBCode) eklenir ve ürün komut olarak yürütülür değil.

Bunun için basit bir çözüm var mı?

Last edited by forosmb; 16-07-11 at 14:56.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Sorunu mümkün basit çözümler vardır:
    1. Kullanıcıların sadece mesaj yazmak ve BB otomatik lang BBCode opak - otomatik dil algılama (BB seçenekleri Admin CP) açın
    2. Force kullanıcıların varsayılan dil (BB seçeneği) ayarlamak için forum dil daha sonra otomatik olarak editör BBCode seçeneği eklemek BB diğer kullanıcı set varsayılan dil (düğme gibi değil, ama radyo düğmesi gibi bir dilde ya da içine sarın) - bizim forumda bile nasıl çalıştığını görebilirsiniz sadece varsayılan dil İngilizce (Kullanıcı KP kullanın) dışındaki ayarlayabilirsiniz.

Daha fazla yardıma ihtiyacım var söyle?

Cevap yok - çözülmüş sayılır. Lütfen buraya yazmak değilse

Üye

Yanıtlarken için teşekkür ederiz.

Bu çözümlerin hiçbiri olsa benim ihtiyaçları% 100 uyum sağlar.

Ben çoğu konuları ya da konular arasında Yazma dilini değiştirmek gibi kullanıcılar, profil dil seçmek için zorlamak istemem.

Ayrıca, google otomatik dil algılama ya da uymuyor. Bu sadece [tr] ve atanan Profil dil olmadan kullanıcıların çoğu, bu şekilde işlevsel değildir olarak etiketlenen mesaj için geçerlidir.

Profilde "seçili" döndürülür olabilir kez dil seçili olduğundan emin alakalı başka bir sorun var. Ben benim kullanıcıların sabit bir dil kullanımı veya profil (gerçek bir iki dilli bağlamda) yoktur ve yapılandırma test sonra dönebilirsiniz sabit bir asignation ısrar ediyorlar. Biz bunun için bir düzeltme gerekiyordu.

Editörü dil etiket düğmesi önerim daha esnek ve benim bakış kullanıcılar için "talep" functionlity sunuyor.

Ayrıca ikincil gruplar ürününüzü şekilde ekleyerek kullanıcı grubunun albüm yapılandırma çok yaygın olarak etkilediği farkında olmalıdır. Albüm görüntü boyutu için "0" varsayılan sınırsız boyut anlamına geliyor ve herhangi bir diğer doktorunun kullanıcı grubunun albüm önceden belirlenmiş overides. Powered kullanıcı grubu mekaniğinin parçasıdır, ancak bazı sabit sonsuz boyutu albümü izni ile yeni bir dil kullanıcı grupları oluşturmak için iyi olurdu.

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Google otomatik algılama olarak etiketlenen mesajları sadece [tr] (zaten ayarlanmış olup olmadığını kontrol etmeye gerek yoktur). Bu otomatik olarak kullanıcı mesaj için [lang] ayarlamak için uygulanan ve ne olursa olsun onların varsayılan dil ya da olmasın tüm kullanıcılar için çalışır. Bunu nasıl çalıştığını yanlış. Bunu hiçbir forumumuzu yanlış çalıştığını düşünüyorsanız açık yeni bir konu yeni bir konu için lütfen.

Lütfen yeni sorunlar için yeni konuları açmak - Bu bize ayrı ayrı sorunları uyuz ve temiz sorun geçmişini tutmak için izin verecek. Biz bir iş parçacığı birçok sorunları yönetmek mümkün değildir. Bu yüzden lütfen forumda yanlış çalışma düşünüyorsanız, kullanıcı gruplarına sorunu ve otomatik açık yeni konuları tespit.

Dil BBCode düğmesi ekleyerek bazı sorunlar olduğunu lütfen unutmayınız. Eğer gerçekten böyle uzun bir liste elbette ilk bulgu, kullanıcı düğmesini tıklatın ve 53 dilden birini seçmek için her zaman zorlamak istemiyorum. Gerçek bir çözüm akşam yemeği böyle bir konu olmadığını lütfen unutmayınız. Ve bu amaç, bu sorunu önlemek için yapılır. Ayrıca, "istek üzerine" işlevselliği hiç bir amacı vardır. Farklı dillerde kim onun mesajları yazmak olacak? Hangi mesaj farklı dil ve her zaman her mesajı seçin ... Eğer hiç birini istiyorum, bunu kendisi seçmek için bu daha kuvvet kullanıcı için otomatik algılama kullanmak daha iyidir.

Kullanıcı varsayılan dilini ayarlamak için zorlamak istiyorum, ama onu bu diye mesaj yazıyor her zaman yapmalı? Zorlamak isteyen yok ... Ayrıca kullanıcı varsayılan dilini ayarlamak için zorlamak yok - otomatik dil algılama lütfen. Bu gibi durumlar için tasarlanmıştır ve Tamam çalışıyor. Bunu nasıl çalıştığını yanlış.

Kullanıcı varsayılan dil varsayılan vBulletin dil kullanımı değildir. Şey ama editörler üzerinde hiçbir etkisi vardır. Neden unset istiyorsunuz?

Üye

Ben sadece olmayan bir örtük biri için, 53 dil için düğmeye ihtiyacınız yoktur.
    Ve ben bir şey için kullanıcı zorlamak olmaz. Şimdi satın alınacak, basit bir tıklama kötü durumda kendimi düzenleme olabilir ve etiketleri ekleyin.

Benim forum ok çalışma gerçekten gibi otomatik çeviri konuda konu açacağım.

Öyleyse, bir dil için sadece istiyorsanız BB otomatik olarak böyle bir şey eklediği lütfen unutmayın. Kullanıcının kendi varsayılan dil seçti ve forum varsayılan dil, sonra BB lang BBCode otomatik olarak opak kullanıcı mesaj sağlayacak her editörü seçeneği eklemek olacağını. Bu düğme ancak radyo düğmesini - (varsayılan olarak ayarlanır) açmak veya kapatmak için izin. İngilizce dışında varsayılan dil ayarı bizim forum nasıl çalıştığını görebilirsiniz.

O kullanıldığında editörü sunucuya ek veri gönderir. Bu parametre olarak adlandırılır vbet_postInLanguage ve bu değer, dil kodu lang BBCode dahil edilmelidir. Öyleyse kendi düğmesine ayarlamak istiyorsanız düğmesine ayarlandığında editörü formu ile bu verileri göndermek, veya düğmesine set / unset editörü sarın / unwrap istemci tarafında mantığı (Java Script) butonu ile tanımlayabilirsiniz. Sadece gizli / unset değeri ayarlamak için yapmacıklı gülümseme gibi görünüyor vbet_postInLanguage alan (butonu ile ekleyebilirsiniz).
    Düğmesine onay kutusunu alan (değeri butonu ile gizli bir yerine) olması durumunda herhangi bir Java Script gerek olmayacak. Bu en kolay yolu gibi görünüyor - BB Bu parametreyi, sunucu tarafında lang BBCode mesaj sarma hakkında ilgilenir alır

Diğer konularda destek için yeni konuları gidecek. Bu daha fazla desteğe ihtiyacı mı?

Üye

Desteğiniz için teşekkür ederiz. Ben zaten karmaşık bir durum it.We anlaşma etkinleştirmek için deneyeceğim benim 3.7.3 sürümü forum.I 'radyo düğmesini dil seçimini göremiyorum. Çoğu iki dilli kullanıcılara catalan mesajları otomatik algılama ile sadece ispanyolca bazı konuşmacılar users.In conjuction çeviriler sunmak için bir şekilde işaretlemek için gereken her ikisi de iyi bilinen languages.But arasında tercüme herhangi bir yazı görmek istemez ki, biz yararlanmak istiyorum user.That şekilde herhangi bir translltion hem özgün sürümlerini catalan ve ispanyolca ileti görünür ve tek yabancı olan ve olmayan iki dilli okuyucular forum.I çeviri aktivasyon gerektirecektir ürününüzü apreciate ve sanırım kaçındığım "sıfır" bayrak seçeneği büyük bir iş. Bizim ihtiyaçlarımıza oldukça tuhaf olduğunu kabul ediyorlar ama biz kullanıcılar sitenin dil yapılandırma ile gerçekten rahat olmak istiyorum.

Üye

Bu forumdaki mesajların düzenlerken satır beslemeleri kaybolur.

0 bayrağı olmasını istiyorsanız o lütfen notranslate BBCode AT ALL tercüme edilebilir herhangi bir dil anlamına gelir. Gerçekten ne istediğini düşünün lütfen. Ayrıca diğer dillerde (bu 2 değil sadece) sonra çok mesajları tercüme olmayacaktır destek.

Bu notranslate BBCode kullanımı örnek: This will not be translated at all

Ayrıca iki dilli kullanıcılara çeviri bir sorun olamaz - orijinal mesajı dahil ettik.

Dil X tercüme Katalanca örnek mesajları (ama diğerleri tercüme için) wan Eğer size sahip olacaktır:
    1. Katalan olarak işaretlenmiş bu mesajları
    2. Bu çeviri çifti için orijinal metnin dönecektir koşul ekleyerek BBCode kullanım için BB kodu değiştirin.

Sayfa 1 , 3 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •