Küçük bayraklar benim cep tarzı gösteren değildir. Bu mod:
Küçük Ekran Aygıtları (cep telefonu, ******, mobil, android) Hafif Stil - vBulletin.org Forum
Cep tarzı link: Windows 7 temaları - CreativX
Küçük bayraklar benim cep tarzı gösteren değildir. Bu mod:
Küçük Ekran Aygıtları (cep telefonu, ******, mobil, android) Hafif Stil - vBulletin.org Forum
Cep tarzı link: Windows 7 temaları - CreativX
Lütfen düzeltmek için bir yol var mı?
Lütfen bunu görebilirsiniz tam sayfa URL beni göndermek. Görüntüleri URL yanlış bir şey olmalıdır. Ben bunu kontrol etmek için gerekir. Büyük olasılıkla bağlantılar yanlış dizine göreli ve URL'nizi noktaları ve tabanını kuracak yoktur. Hala - çözüm vermek için kontrol etmeniz gerekir![]()
İlk mobil stil girmeyeceğim. Sadece bilgisayarınızda bu bağlantıyı takip edin:
Windows 7 temaları - CreativX
Daha sonra bu konuya gidin:
Windows 7 temaları: Spaceship tono3022 tarafından t3
Bu konu ilk sayfada bir kaç mesaj eksik bayrakları görebilirsiniz.
Hızlı bir şey bu sayfalarda bu tip Çeviri sunum kullanmak olmamalıdır.
1. Mümkün olduğu kadar basit olmalıdır görüntü yok değilse gerekli (cep telefonu üzerinde her veri kilobayt için şarj edilebilir)
2. Orada uygun vBulletin scriptleri dahil değildir, çünkü (ve olmamalıdır, çünkü her veri kilobayt önemli) Scripts orijinal metnini görmek için, çalışma değildir
Ben, bu sayfalar için herhangi bir ek bilgi olmaksızın sadece metin tercüme nasıl göstermek için çalışmanızı öneririm bu görüntüler görünür hale nasıl bu nedenle yerine kontrol etmek için. Görüntü veya mümkün olduğunca basit - Ama önce ben karar ihtiyacım var?
Evet, doğru Michal. Ben bu konuda düşünmüyordu. Zor değilse, biz mümkün olduğu kadar basit olsaydı, ben teşekkür ediyorum. Thank you very much!
PM erişim ayrıntıları Lütfen.
Çözüm şablonu düzenlemek için vbenterprisetranslator_inpost_translate cep tarzı ve gerekli değil tüm parçaları kaldırın. Örneğin sadece bırakıyoruz:
Bu zaten sunucu üzerinde yapılır. Diğer bazı form değiştirmek istiyorsanız, lütfen sadece şablonu değiştirmek<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->{vb:raw çevrilmiş}<!--vBET_ENTA-->![]()
Tamam, harika şeyler. Michal çok teşekkür ederiz!