Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: formatı kırılma bazı dillerde

Üye

Default formatı kırılma bazı dillerde

Merhaba çocuklar,

şimdi var gibi MS API entegre Im, bunun için başka bir çekim sayesinde vererek

Ive eklentisi, geçtiğimiz gece yeniden ve Ive birkaç hata var ...
    bazı dillerde mükemmel çalışır:
    http://seoforums.org/es/

ancak bazı yerleşim bozulmasın görünüyor:
    http://seoforums.org/de/

oldukça basit, muhtemelen bir şey, ben henüz içine bakmak için bir şans vardı sığınak, ama onun bariz bana bildirin lütfen!

teşekkürler

Martin

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Çeviri hizmeti bağlantı sorunu var gibi görünüyor. Yani:
    1. Google, sadece ya da MS çeviriler kullanıyor musunuz? MS da varsa, daha sonra Google sadece açıkken sonuçları kontrol ediniz.
    2. Lütfen Google testi kullanımı ve sonuçları hakkında söylemek: # post1729 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    3. Google testi ile her şey yolunda ve Konuk önbellek kullanıyorsanız, sonra konuk önbellek kapatmak ve sonuçlarını kontrol edin - belki yanlış sonuçlar önbelleğe alınmış (böyle olmak zorunda değil, ama kontrol etmek için değer).

Lütfen geribildirim vermek.

Üye

tamam, bu yüzden test ettikten sonra -% 100 MS API çeviriler.

Bu API kullanarak her sayfa "kırık" görünür. Ben gerçekten aslında sadece bu özelliği benim için önemli değil, google bir diğer API kullanmak istiyorum.

Herhangi bir tavsiye?

teşekkürler!

Admin CP ve FTP için PM erişim bilgilerinizi Lütfen. Ben yeniden MS çeviri ayarlamak için yeterli olacaktır anlamak gibi. Bazı sorunlar ortaya çıkabilir MS çeviri BB içinde BETA olarak kabul olduğunu lütfen unutmayınız.

Biz zaten yanlış ve ne kadar doğru ne olduğunu tespit etmek için nasıl biliyorum. Büyük bir olasılıkla MS API tarafından izin verilen ve göndermeden önce ayrıştırmak zorunda değildir bazı özel karakteri vardır. Yine de biz neyin yanlış olduğunu görmek için içeriğini tam olarak ihtiyacımız var, bu yüzden PM erişim bilgilerinizi lütfen.

Biz hala erişim bilgilerinizi alamadım. Biz bu sayfanın içeriğini tam olarak bilmek ve Microsoft sonuçları nelerdir kontrol edebilmek gerekir. Aksi takdirde, bunu test etmek ve düzeltmek için mümkün değildir. Lütfen dikkat, biz sadece bizim IP için ekstra çıkış göndereceğiz bunun zararsız bir şekilde kontrol edecek. Yani başka hiçbir kullanıcının göreceksiniz

Ben sadece test forumu Microsoft çeviri bir hata keşfetti. Bilmiyorum biz erişim bilgilerini vermedi ve kontrol olamazdı bu yana, sizinki ile aynı konudur. Hala nadas talimatları feryat lütfen.

Hızlı bir düzeltme metinleri dahil olmak üzere şu anda "karakterini yıkar Microsoft çeviriler için lütfen:
    1. Dosya aç / / Vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. Bul:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]'
    3. Değiştirin:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]'
    4. Bul:
    PHP Code:
    $toTranslate $toTranslateTable[$i]; 
    5. Değiştirin:
    PHP Code:
    $toTranslate str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]); 
    Bu, bir sonraki sürümde dahil edilecektir.

Forumda aynı sorun olduğunu teyit edin.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •