Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: FORUMHOME de Çevrilmemiş başlığı

Kıdemli Üye

Default FORUMHOME de Çevrilmemiş başlığı

Merhaba, ben (FORUMHOME parçacığı başlık tercüme olmadığını fark ettik şimdi bakarsanız Microsoft Office Yardım - Microsoft Office Tartışma - Excel VBA Programlama - Erişim Programlama

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Görüldüğü gibi, kitaplarınızı çevrilir. Bu yaklaşık bir de çeviriler arasında URL değişikliklerinin. Forum ana sayfa ve Subforum biraz farklı bir başlık görüntüler - forum ana başlık kesilir çünkü varsayalım. Bu başlık langtitle bbcode sarılır mı? (Ileri sürümü için giderek kontrol edebilirsiniz.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Görüldüğü gibi, kitaplarınızı çevrilir. Bu yaklaşık bir de çeviriler arasında URL değişikliklerinin. Forum ana sayfa ve Subforum biraz farklı bir başlık görüntüler - forum ana başlık kesilir çünkü varsayalım. Bu başlık langtitle bbcode sarılır mı? (Ileri sürümü için giderek kontrol edebilirsiniz.
    I gelişmiş düzenleme modu sonrası görüntülemek eğer Evet, o, bu size daha sonra ben onu kesilmiş olması gerektiğini neden biliyor değil mi, böylece bu bir uzun başlık değil bulunuyor görmek ve. Olarak [langtitle = es] HOLA A Todos [/ langtitle], gösterilecek çevrilmemiş var ?

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

i benim test forumu üretmek için çalışacağız

Kıdemli Üye

Tamam sizden haber bekliyoruz

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    I gelişmiş düzenleme modunda yazılan görüntülemek Evet, sonra i kısaltılabilir neden bilmiyorum bu yüzden uzun bir başlık değil, görmek ve TÜM HELLO, çevrilmemiş gösterilecek bu vardır?
    Tamam ben şimdi gördüğünüz gibi, bu yüzden herhangi bir sorun yoktur. BBCODE dahil olmak üzere uzun bir başlık. Yani (orada nokta var gördüğünüz gibi, bu yüzden kesildi) vBulletin kesildi. BB kesilmiş langtitle başlıklar bulur özel bir kodu vardır langtitle BBCODE sonuna eklenir daha sonra bulundu ve başlık tercüme edilir. Olması gerektiği gibi gördüğünüz forum sayfasında neden budur bütün başlık tercüme edildi, böylece belirterek kesildi. Ve sonra vBulletin kesilir son yazılan olarak görülmeye forum ana sayfasında, BB o kolları ve kesim başlığı çevirir diğer çeviri sonuçları (başka bir şey tercüme edilmiştir) neden olmasıdır. Her şey yolunda.

Ve ben hatırlıyorum forumda tercüme edilir. Ben oradaydım ve bu gördüm sorunu diğer çeviri sonuçları forum ana sayfa ve alt-forum sayfasında.

Başlığı vBulletin kesiliyor kaçınmak istiyorsanız, o zaman lütfen Admin CP gidin ve sorumlu vBulletin parametre yapılandırmak (Son Konu Başlığı Maksimum Gösterilme Karakterler).

Söyle yardımcı oldu ve burada herhangi bir gelecek yardıma ihtiyacım var
    Last edited by vBET; 29-06-11 at 18:06.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •