Merhaba, ben (FORUMHOME parçacığı başlık tercüme olmadığını fark ettik şimdi bakarsanız Microsoft Office Yardım - Microsoft Office Tartışma - Excel VBA Programlama - Erişim Programlama
Merhaba, ben (FORUMHOME parçacığı başlık tercüme olmadığını fark ettik şimdi bakarsanız Microsoft Office Yardım - Microsoft Office Tartışma - Excel VBA Programlama - Erişim Programlama
Görüldüğü gibi, kitaplarınızı çevrilir. Bu yaklaşık bir de çeviriler arasında URL değişikliklerinin. Forum ana sayfa ve Subforum biraz farklı bir başlık görüntüler - forum ana başlık kesilir çünkü varsayalım. Bu başlık langtitle bbcode sarılır mı? (Ileri sürümü için giderek kontrol edebilirsiniz.
i benim test forumu üretmek için çalışacağız
Tamam sizden haber bekliyoruz
Tamam ben şimdi gördüğünüz gibi, bu yüzden herhangi bir sorun yoktur. BBCODE dahil olmak üzere uzun bir başlık. Yani (orada nokta var gördüğünüz gibi, bu yüzden kesildi) vBulletin kesildi. BB kesilmiş langtitle başlıklar bulur özel bir kodu vardır langtitle BBCODE sonuna eklenir daha sonra bulundu ve başlık tercüme edilir. Olması gerektiği gibi gördüğünüz forum sayfasında neden budur bütün başlık tercüme edildi, böylece belirterek kesildi. Ve sonra vBulletin kesilir son yazılan olarak görülmeye forum ana sayfasında, BB o kolları ve kesim başlığı çevirir diğer çeviri sonuçları (başka bir şey tercüme edilmiştir) neden olmasıdır. Her şey yolunda.
Ve ben hatırlıyorum forumda tercüme edilir. Ben oradaydım ve bu gördüm sorunu diğer çeviri sonuçları forum ana sayfa ve alt-forum sayfasında.
Başlığı vBulletin kesiliyor kaçınmak istiyorsanız, o zaman lütfen Admin CP gidin ve sorumlu vBulletin parametre yapılandırmak (Son Konu Başlığı Maksimum Gösterilme Karakterler).
Söyle yardımcı oldu ve burada herhangi bir gelecek yardıma ihtiyacım var
Last edited by vBET; 29-06-11 at 18:06.