Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: Çok BB ilgileniyor. Bir kaç soru

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Junior Member

Default Çok BB ilgileniyor. Bir kaç soru

Yakında VBulletin 4.1.4 yükseltme olacak. BB çalışma ücretli sürümü VBulletin en son sürümü ile mi?

Ben de sitemde PhotoPost sınıflandırma var. PhotoPost sınıflandırma ile BB çalışma ücretli versiyonu mu?

Ben de birkaç hafta gchats.com sitemden Visichat ekleyerek olacak. BB olan ücretli sürümü de Visichat ile çalışıp çalışmadığını biliyor musunuz?

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. BB Evet ücretli sürüm 4. 1. 4 powered ile çalışıyor. Zaten test forumu (yakında da 4 powered forum hareket edeceğiz) test ettik. İstifa eden BB ve Forum hakkında ek ayrıntılar som ulaşabilirsiniz burada (Müşterilerimizden biri vB4.1.4 yeni editörü hakkında sordu).

Şu anda Photopost İlanlar ne Visichat tarafından oluşturulan sayfaların destek çeviri BB olacak teyit edemez. En modifiye özel entegrasyon ve BB sonuçları çevirir gerektirmez. Yine de bazı durumlarda özel entegrasyon gereklidir. Burada diğer modifiye BB entegrasyonu hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    PhotoPost için bunu yapmak için nasıl açık ibretler vardır, hala PhotoPost İlanlar vermedi ve biz bu ürünün bilmiyorum, bu yüzden biz de aynı işi görür düşünmeyin. Biz diğer mods kodu sorumlu değildir ve birçok mod vBulletin mimarisi sonu (ek entegrasyon bazen neden gerekli olduğunu, çoğunlukla kendi sayfaları oluşturmak mods).
    Ayrıca Visichat tercüme olacağını teyit edemez. BB uygun kanca vBulletin AJAX çeviri destekler - diğer mods hala uygun vBulletin mimarisi kullanmanız gerekir (aksi vBulletin kanca çalıştırmaz) ve istek dil kodu ile gitmek gerekir. Yani burada bazı özel entegrasyon çeviri desteği için gerekli olacağını düşünüyorum. Again - Bu mod yok ve bilmiyoruz çünkü, tam olarak söylemek değildir. Yine de herhangi bir hata oluşturmaz.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •