Ben sadece BB fi 4.1.4 yeni ckeditor ile iyi çalışıyor olup olmadığını bilmek istiyorum?
Teşekkür ederiz.
Ben sadece BB fi 4.1.4 yeni ckeditor ile iyi çalışıyor olup olmadığını bilmek istiyorum?
Teşekkür ederiz.
ckeditor? BB 4.1.4 bazı eklenti veya işlevsellik mi?
Bu tamamen yeni bir editör.
https://www.vbulletin.com/forum/entr...ed-by-CKEditor
Şu anda teyit edemez. Belki bazı kullanıcıların onaylayın. Biz onu kontrol etmek ve bu hafta teyit edecektir.
4.1.4 vBulettin BB dil seçeneği (kullanıcılar için forum dil dışında varsayılan dil) editörleri nadas eklediği onaylayın:
- Konuyu hızlı cevap
- Konuyu tam cevap
Yeni Konu
- Hızlı Kullanım Ziyaretçi Mesaj
- Detaylı Kullanıcı Ziyaretçi Mesaj
- Özel Mesaj
- Özel Mesaj Hızlı Yanıt
- Özel Mesaj Gelişmiş Yanıtla
- Yeni Grup tartışması
- Hızlı Grup Tartışma Yanıtla
- Gelişmiş Grup Tartışma Yanıtla
- Hızlı Grup Resim Yorum
- Gelişmiş Grup Resim Yorum
- Hızlı Albüm Resim Yorum
- Gelişmiş Albüm Resim Yorum
- Yeni Blog Mesajı
- Hızlı Blog Yorum
- Gelişmiş blog Yorum
Madde Yorum - CMS (opak bir madde değildir)
- CMS Madde (opak bir madde değildir)
Şey özledim varsa lütfen bana bildirin ve ben bunu kontrol edecektir.
Opak bazı seçenekleri görüntülenir olduğunu lütfen unutmayın, ancak opak bir madde değildir lang bbcode. İYS Makaleler (bu yazılar hala opak veya opak seçeneği göstermek değil, herkes tarafından yazılı değildir) opak değil girintili, ama yorum olmalıdır hatırlıyorum. Bu kontrol edecektir.
Ayrıca detaylı hızlı cevap arasında değişiklik Tamam. Mesaj önizleme da iyi çalışır. Bu 2 konu editörleri üzerinde test edildi.
Ayrıca blog için bir vBulletin hata bulundu Giriş Gerekli - vBulletin JIRA
Michal! Olduğunu bilmek iyidir.
Last edited by vBET; 14-06-11 at 14:00. Nedeni: bbcode düzeltme
Opak seçeneği gösterir, ancak opak bir madde değildir, bu 2 editörleri hakkında:
1. İYS MaddeBen bazı notlar kontrol ve olması gerektiği gibi. (Bu herkes tarafından eklenebilir içerik değil) forum varsayılan dil ile yazılmış olduğu için opak, burada desteklenmiyor. Ve biz performans nedenleriyle opak gösterme seçeneği için herhangi bir ek koşul değildi - CMS makaleler yazmaya insanlar grubu sınırlıdır ve bu anadili aynı forum varsayılan dil ve opak seçenekleri görmezsiniz. Yani bu, olduğu gibi kalır.
2. CMS Makale Yorum: Opak ve bir sonraki sürümü olacak. Hızlı düzeltme: kancalı için oluşturduğunuz yeni eklenti vbcms_article_populate_end adı BB Ürün için , İYS makale yorumlar için varsayılan dil Kolu ve kodu:
PHP Code:
if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}
Last edited by vBET; 15-06-11 at 17:58.
4.1.4 editörü ile yeni sorun - mesajın içeriğini önizleme yazılan kontrol etmek ve daha sonra tercüme sayfası ileri gidiyor tercüme edilmemelidir. Şimdi bu hakkı üzerinde çalışıyoruz, biz yeni bir sorunu çözmek kadar serbest olacak.
Last edited by vBET; 15-06-11 at 17:57.
Ve bir daha sorun bulunan ve zaten düzeltilmiş çevrilen sayfalarda ckeditor.php istekleri oldu yönlendirmek. Bu gerçekten bir hata değildi yönlendirme sonra her şey iyi çalışıyor, ama kötü bir performans için yönlendirmek. Ckeditor.php için isteklerini içeren Biz zaten sabit dil parametre ve hiçbir yönlendirme kayıp çeviri takibi için gerekli olan Bu, bir sonraki sürümde dahil edilecektir.