Dalem Rade. Nieważne.
Last edited by jaryx; 07-12-09 at 23:34.
1 Bbcode ile birlikte ekranda Portekizce yazılmış vBadvanced son konuları Code: nasıl katılabilir Bu görünmez yapmak için ne? 2 Siz "Portekizce Yazmiscomo façhakkında PRA participar " Ayni sey gövdesinde tekrarladı. Tüm İçerigi etek de "Yerine başlığında degil, Tercüme Ve gibi güzel gösterdiği sureceç"Ortaya Çıktı"FAA $". Benim Düzenleme ve düzelttikten sonra FAA $ uzerindeç Şimdi konu Düzgün görüntülenir. Ne bu hataya neden? Bunu nasıl düzeltebilirim?
nasıl katılabilir
1 Bana görebilirsiniz nerede bağlantısını lütfen verin. 2 Eğer yeniden yapabiliyor musunuz - Bu başlığı ile yeni bir yazı yazmak ne kadar olduğunu da çalılar olmasıdır? Bu arada, gelecekte daha kolay olacak gibi, her sorun için ayrı bir konu yazmak
reklam. Eğer bir bağlantı biliyor musunuz reklam. 2 Bu tanımı bilmek Bekleme
Forum aracılığıyla Podeślij. Bu yardım BB teslim edildiği ile tek resmi kanalıdır. Diğer kanallardan gönderilen bilgiler sadece ölebilir veya başka bir bilgisayardan alınacak ve personelimiz için daha erişilebilir. Bu nedenle rahatsızlık için sorki, ancak burada yeniden yazın
Orada forumunda Bugün yeni bir "Çiçek" dir: Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Herhangi bir ipucu?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Evet - langtitle içinde bir konu başlığı görmek - bu (kod dili) eklemez gibi. Bu arada - yeni sorunlar için açık yeni konuları lütfen Bu bize daha iyi yönetmenize yardımcı olur
Nickli Üyeden vBET Evet-konu başlığını bir etiket langtitle içinde görmek-nasıl bu Ekle (dil koduyla) yok. Vesilesiyle, lütfen yeni sorunlar için yeni konular açmak Bu bize daha iyi yönetmenize yardımcı olur Aslında bu etiket değildi sanırım. Konu da içerikte. Soru: neden?Rusya, kendi IP adresi olsa tr için ayarladığınız dille kullanıcının kullanıcı forumunda kaydolarak bunları otomatik olarak olup çevrilen temelinde tarafındaki bu onun dil hangi dilde şu anda forum ile ilgilenen?Hayır, giriş sayfasında (vbcmps) olan bu konunun, kök sorun dönen gözden geçirilmiş bu konuda benim gibi listeler: [langtitle ru =] Запись Bu konu devam yüzden
Last edited by vBET; 11-10-11 at 00:42. Nedeni: BBCode düzeltme
Otomatik dil algılama mesajları ayarlamadıysanız, sistem kullanıcı güvenir. BB otomatik rejestacji sırasında dilini ayarlamak değil - kullanıcı kendisi seçer. BB tarayıcı ayarlarına göre (günaydın işaretleri) otomatik olarak dil önerir, ve IP tabanlı değil. Şu anda BB Gelişmiş BB gelince hiçbir modül vB İleri Dinamik langtitle ile entegre ve orada yorumlanacaktır. BB CMPS sadece henüz entegre değildir ve bu nedenle henüz langtitle orada yorumlanır değildir. Yani bu entegrasyonu gerektirir. Bu entegrasyon yardımcı olmak istiyorsanız - pista bölüm entegrasyon yazınız. Sana langtitle ayrıştırmak için kullanmak bir örnek kod vereyim - sen doğru yere kullanmak zorunda. zamanla BB en popüler moda destekleyecektir. Şu anda, çok wyjdzei sonra tygdniu, 4.0 dahil olmak üzere, hangi versją 3.3.0 işlerim var. Sonra diğer moda entegre edecek - vB CMPS entegre bildirilmiştir
Tamam. Teşekkür ederim. Kapanış tabidir. ps. Ben entegrasyonu konuları kurmak için izniniz yok ... dolayısıyla burada yazdı: # post1085 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
Etiket Bulutu
Forum Kuralları