Bu yüzden artık add-on satın almak için bir seçenek değil mi? Uyarı koymak ve fiyat azaltmak olabilir mi? Add-on ücretsiz sürümü denedikten sonra bu fantastik almak için bakıyordu.
Bu yüzden artık add-on satın almak için bir seçenek değil mi? Uyarı koymak ve fiyat azaltmak olabilir mi? Add-on ücretsiz sürümü denedikten sonra bu fantastik almak için bakıyordu.
Ben satın almak istiyor ne exacly bilmiyorum.
biz sunuyoruz:
-BB lisans
BB markalaşma ücretsiz lisans (BB altbilgi url olmadan).
Aslında, BB satışı geçici tutun. Daha fazla bilgi burada:
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php
Kesinlikle, bu geçici tutun. Sorun çözülene kadar Oh iyi, ben bunu bekleyeceğim. Sayesinde, neyse.
BB satış varsayılan olarak Google çeviri kapanacak çünkü kapalı şu anda API 1 Aralık (ayrıntılar burada: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).
Biz resmen biz çeviri için alternatif çözümler olacaktır satan yeniden. Biz, hatta 6 ay içinde Google çeviriler API yakın olacağını ve BB çeviriler çalışma duracaktır sonra alternatif çözümler yok eğer bilerek satın almak istiyorum eminseniz satın sağlayacak özel bir bağlantı verebilirsiniz. Biz geçici satış kapalı neden budur. Yine de satın almak istediğiniz tamamen eminseniz lütfen bize bildirin ve biz size bunun için izin verecek özel bir bağlantı göndermek.
BB, satın almak mümkün kılan pek çok kez sorulan şu anda olduğundan BB satış yeniden. Satın almak isteyen herkes, 1 Aralık 2011 Google çeviri API kapalı olacak ve BB şu anda çeviri desteklemek için alternatif bir yol olmadığını farkında bu yüzden hala satın alma sayfasında açık bir uyarı eklendi.
Burada satın alma sayfasında bir bildirimde awailable:
Iptal hala bunun farkında olmak, satın almak istiyorsanız lütfen sadece kullanmak Şimdi satın alın! bağlantı.UYARI: 1 Aralık 2011 Google çeviri API sağlamak durur. Biz diğer servisleri tarafından çevirileri desteklemek için çalışıyoruz. Bizim ilerleme hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz: Google çeviriler API kapatır
Çevirileri için başka çözüm yolu yok kadar BB satan engelledik, ama BB zaten satın almak için izin istedik. Biz dürüst şirket ve düşündüğümüz çok satan ürünü olan gelecekteki son yakında, hatta zaman müşteri kabul eden lisans değil yol yapmak için iş (birçok kullanıcı değil okuyup lisans). Bunun için bize sordu, çünkü biz uyarı ile BB için satış yeniden açın. - 1 Aralık Google çeviri API kaldırır unutmayın. Biz kaç bundan sonra desteklenecek ya da herhangi bir diğer çeviri API hiç bulacağız şimdi söyle. Ve herhangi bir hata önlemek için burada BB lisans parçası: BB Google Çeviri Hizmetini kullanarak çalışır ve bunu kullanmak için izin verilmelidir. BASİT Podbielski Michał eğer forum/veya Çeviri Hizmetleri Google için herhangi bir şekilde yasaklı sınırlı engellenmiş durumda para iadesi veriyor.
Yani hiçbir geri ödeme yapılmayacaktır. Biz diğer API tarafından çeviriler desteklemek için elimizden geleni yapacağızHala şu anda yasal olarak mümkün olacaktır garanti edemez ne kaç dilde destek olacaktır.