Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 6 FirstIlk 12345 ... SonLast
Sonuçlar 21 için 30 , 56

Konu: Google Translate API kapatma veya ödenecektir? Farketmez - BB diğer API'leri destekler

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Bu iyi bir haber olduğunu, en azından hâlâ pek çok çeviriler yol olacaktır. Sağlar fiyat uygun olacaktır umut ... Neyse biz bu haberleri daha fazla dedikodu, çünkü diğer çözümler hakkında soruşturma yapılmış olacaktır.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Gerçek durum hakkında düşünmek bile - Herkes eklemek için bir şey varsa yazın.
    Ben bir sorun olmalı sanmıyorum, Google ürünleri milyonerler için demek değildir.

Üye

Michal,

Gecikmiş cevap için özür dilerim - Ben geçen hafta tatil edildi.

Wp-robot google, yahoo veya bablefish (yapılandırma seçenekleri) ya da bunların uygulanmasını arkadaşı bir göz atın kullanarak autotranslates unutmayın görünüyor.

En iyi dileklerimle

martin

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Teşekkürler - Bunu araştıracağız. Şu anda 'yeni bir umut var - Google çeviri API kapalı olmayacak sadece ücretli bir iddia. Başka hiçbir API kadar birçok dilde verir, çünkü bu önemlidir. Yine de biz yeni bir Google stratejisi hakkında hiçbir bilgi vardır, çünkü şimdi, diğer olanaklarını araştırmak.

Kıdemli Üye

BB hala gerekirse ikincil bir serbest çevirmen kullanmak için yeteneği ile birlikte Google API kullanmak eğer iyi olurdu. Benim için ödenen google API değerinde olacaktır.

Yazdığı gibi, biz de diğer olasılıkları kontrol edecektir. Her zaman başkalarının size ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz ve diğer hizmet tarafından desteklenen bazı çeviriler için Google kullanabilirsiniz. Bu gideceğiz.

Sonraki ek çeviri API nasıl işleneceğini, fikir basit bir parametre eklemek için mümkün olduğu Google tarafından çevrilen her şeyi, ya da diğer API olmak istiyorsun karar verebilirsiniz.

Böyle bir çözüm, hala tüm dillerde kullanmak için izin ve düşük maliyetler (Google Çeviri API ödenecektir). Ayrıca yapılandırma önemsiz olacak - sadece tek bir parametre. Ve belirli bir çeviri hizmeti seçmek için (bazı çeviri fazla 2 seçeneğiniz var.) Isteyenler için sağlayıcı çeviri haritalama ile basit php dizi var. Fazla 1 sağlayıcı Google farklı kullanmak mümkün olacak php Yorum nerede bu notu olacaktır. Yani orada yapılandırma dosyasını açabilirsiniz Google (böyle bir dil için başka sağlayıcılar) ve diğer sağlayıcısı tarafından tercüme edilecektir tarafından tercüme edilmelidir göreceksiniz tek ve başka ne özel çeviri destekler. Sadece her dil için anahtar dil kodu olacak haritası olacaktır ve değer sağlayıcı olacaktır.

Sadece ucuz çeviriler istediğiniz detayları hakkında kim umurumda değil - sadece bir seçenek açın. Kimler detayları istiyor ve detaylı seçimler sadece uygun php tablo başka bir dize değişiklikleri yapın.

Bu gerçek bir fikir nasıl diğer çeviri API'leri desteği eklemek için.

Herhangi bir yorum takdir

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    MS gibi birine sahiptir: Microsoft ® Tercüman Araçları
    Bu harika bir alternatif gibi görünüyor. Ben 35 dil desteklenmektedir. Ve tüm çeviri tüm görünüyor. Terms of Service - daha yakından bakmak olacak.

Quote Nickli Üyeden MOGmartin View Post
    Michal,

Gecikmiş cevap için özür dilerim - Ben geçen hafta tatil edildi.

Wp-robot google, yahoo veya bablefish (yapılandırma seçenekleri) ya da bunların uygulanmasını arkadaşı bir göz atın kullanarak autotranslates unutmayın görünüyor.

En iyi dileklerimle

martin
    Evet wp-robot yahoo bablefish (bu bir çözümdür) çeviriler için kullanabileceğiniz bilgiler bulundu. Bu konuda benim işyerinde bu konuda not aldı ve ben daha fazla araştırmak. Eğer bu alanda herhangi bir ek bilgi varsa burada veya PM veriniz. Teşekkürler

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    BB hala gerekirse ikincil bir serbest çevirmen kullanmak için yeteneği ile birlikte Google API kullanmak eğer iyi olurdu. Benim için ödenen google API değerinde olacaktır.
    Lütfen buraya bakın: # post8865 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Bu harika bir alternatif gibi görünüyor. Yine de biz lisans bilgilerini kontrol etmek için var. Hem de ücretsiz, fakat kendileriyle iletişim hakkında bazı ek not var, bu yüzden adaptör tabaka olarak BB ile ücretsiz Microsoft API kullanmak mümkün olacak temas ve açıklığa kavuşturacaktır.

Biz sadece birkaç soru ile, Microsoft Çeviri API sayfasında, Microsoft tarafından verilen e-posta adresine posta gönderebilirsiniz. Biz lisans kontrol edilmeli ve herhangi bir sınırlama bulundu, ama biz doğru yerde bakıyordu ve bir şeyler özledim vermedi emin olmak istiyorum. Bu nedenle şu anda açıklama bekliyor BB Microsoft Çeviri API kullanmak yasal olacaktır.

Sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz

Sayfa 3 , 6 FirstIlk 12345 ... SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •