Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 6 FirstIlk 1234 ... SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 56

Konu: Google Translate API kapatma veya ödenecektir? Farketmez - BB diğer API'leri destekler

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Biz BB lisanslarının satışı geçici olarak devre dışı bırakılır. Çeviriler desteklemek için alternatif bir çözüm kadar kullanıcılar ile dürüst olmak gerekirse daha fazla lisans satmaz.

Biz alternatif bir çözüm bulmak için yarım yıl var ve ben bunu umuyorum. Yine de bu çok zaman şu anda biz satıyoruz tutmaya karar verdi. BB diğer bazı çeviri API desteği tekrar satacak.

Kıdemli Üye

MS gibi birine sahiptir: Microsoft ® Tercüman Araçları

Üye

görünüşte biz kullanabilirsiniz doğru HTTP

Üye

Ayrıca burada daha fazla bilgi Microsoft ® Tercüman Geliştirici Teklifleri

Kıdemli Üye

Gerçekten siz, yakında farklı bir API (mükemmel) mod transfer edebilmek umuyoruz. Benim üyeleri BB daha fazla kullanıyor ve kesinlikle dil tesisin nedeniyle yeni üye (eski üyeler mesaj alma) çekmek. Bununla birlikte, Google belirsiz Ben açıkçası biraz TOS henüz böyle kullanılmasına izin rağmen bu forumların cezalandırmak başlar endişe duyuyorum API kapatılması için bir sebep verdi çünkü. Gibi kısa bir sürede API dökümü ise o zaman belki onlar da TOS değiştirmek ve büyük bir sorun hepimizin terk olabilir.

BB, satın almak mümkün kılan pek çok kez sorulan şu anda olduğundan BB satış yeniden. Satın almak isteyen herkes, 1 Aralık 2011 Google çeviri API kapalı olacak ve BB şu anda çeviri desteklemek için alternatif bir yol olmadığını farkında bu yüzden hala satın alma sayfasında açık bir uyarı eklendi.

Burada satın alma sayfasında bir bildirimde awailable:
    UYARI: 1 Aralık 2011 Google çeviri API sağlamak durur. Biz diğer servisleri tarafından çevirileri desteklemek için çalışıyoruz. Bizim ilerleme hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz: Google çeviriler API kapatır

Çevirileri için başka çözüm yolu yok kadar BB satan engelledik, ama BB zaten satın almak için izin istedik. Biz dürüst şirket ve düşündüğümüz çok satan ürünü olan gelecekteki son yakında, hatta zaman müşteri kabul eden lisans değil yol yapmak için iş (birçok kullanıcı değil okuyup lisans). Bunun için bize sordu, çünkü biz uyarı ile BB için satış yeniden açın. - 1 Aralık Google çeviri API kaldırır unutmayın. Biz kaç bundan sonra desteklenecek ya da herhangi bir diğer çeviri API hiç bulacağız şimdi söyle. Ve herhangi bir hata önlemek için burada BB lisans parçası: BB Google Çeviri Hizmetini kullanarak çalışır ve bunu kullanmak için izin verilmelidir. BASİT Podbielski Michał eğer forum/veya Çeviri Hizmetleri Google için herhangi bir şekilde yasaklı sınırlı engellenmiş durumda para iadesi veriyor.
    Yani hiçbir geri ödeme yapılmayacaktır. Biz diğer API tarafından çeviriler desteklemek için elimizden geleni yapacağızHala şu anda yasal olarak mümkün olacaktır garanti edemez ne kaç dilde destek olacaktır.
    Iptal hala bunun farkında olmak, satın almak istiyorsanız lütfen sadece kullanmak Şimdi satın alın! bağlantı.

Merhaba. Bu alanda diğer tüm şeyleri Hakkında - olanakları vb. Yazdığı gibi, biz ilerleme hakkında bilgi verecektir. Şu anda ayın başında var, bu yüzden bazı ek görevler yapılması gerekiyordu. Gerçek müşterilerin konuların yanı sıra, alternatif çeviri çözüm bulmak en yüksek önceliğe sahip. BB için herhangi bir diğer özelliği şu anda ilgili değildir.

Quote Nickli Üyeden norku View Post
    ... Google belirsiz Ben açıkçası biraz TOS henüz böyle kullanılmasına izin rağmen bu forumların cezalandırmak başlar endişe duyuyorum API kapatılması için bir sebep verdi çünkü. Gibi kısa bir sürede API dökümü ise o zaman belki onlar da TOS değiştirmek ve büyük bir sorun hepimizin terk olabilir.
    Bu konuda endişe olmaz - Google bildirimde açıktır: 1 Aralık 2011, sadece kadar artık sadece günlük isteklerinin sayısı ile ilgili sınırlama olacak API kullanılabilir.

Bu açık ve resmi olarak bir şey daha geride var ve arkasında bir şey ayarlamak için hiçbir anlamı yoktur. Google sadece kapatma API istedikleri zaman, ve onlar bu 1 Aralık ve her şeyi önceden planlanan yapmak istiyorum. Şahsen ben büyük bir karmaşa ve hiçbir gerekçe ile kesmek için hiçbir anlam ifade görüyoruz. Google gibi ortağı, şu anda pek çok kişi (sadece farklı forumlarda insanların reaksiyonları hakkında etrafa bakmak) çok puan kaybetti, Google'a güvenebileceklerini ek nedenler vermek için hiçbir anlamı yoktur.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Bu konuda endişe olmaz - Google bildirimde açıktır: 1 Aralık 2011, sadece kadar artık sadece günlük isteklerinin sayısı ile ilgili sınırlama olacak API kullanılabilir.

Bu açık ve resmi olarak bir şey daha geride var ve arkasında bir şey ayarlamak için hiçbir anlamı yoktur. Google sadece kapatma API istedikleri zaman, ve onlar bu 1 Aralık ve her şeyi önceden planlanan yapmak istiyorum. Şahsen ben büyük bir karmaşa ve hiçbir gerekçe ile kesmek için hiçbir anlam ifade görüyoruz. Google gibi ortağı, şu anda pek çok kişi (sadece farklı forumlarda insanların reaksiyonları hakkında etrafa bakmak) çok puan kaybetti, Google'a güvenebileceklerini ek nedenler vermek için hiçbir anlamı yoktur.
    Bazı aydınlatıcı yeni

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

GÜNCELLEME 3 Haziran: Çevir API önerilmeyişine ilan etmesinden bu yana gün içinde, biz burada bir yorum ile (inanın bana, onların her biri okuma) ve başka pek çok ifade, tutku ve ilgi gördük. Endişelerinizi gidermek için çok çalışıyoruz ve güncelleştirilmiş bir planı Translate API ücretli bir sürümü sunmak için serbest olacaktır paylaşmak için mutluyum. Lütfen bizi izlemeye devam edin, biz en kısa sürede tam bir güncelleme sonrası edeceğiz.
    Last edited by Jncocontrol; 04-06-11 at 10:27. Nedeni: 'S

Bu iyi bir haber olduğunu, en azından hâlâ pek çok çeviriler yol olacaktır. Sağlar fiyat uygun olacaktır umut ... Neyse biz bu haberleri daha fazla dedikodu, çünkü diğer çözümler hakkında soruşturma yapılmış olacaktır.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Gerçek durum hakkında düşünmek bile - Herkes eklemek için bir şey varsa yazın.

Sayfa 2 , 6 FirstIlk 1234 ... SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •