Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 6 , 6 FirstIlk ... 456
Sonuçlar 51 için 56 , 56

Konu: Google Translate API kapatma veya ödenecektir? Farketmez - BB diğer API'leri destekler

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Raporlar sadece Google Çeviri API v2 mevcuttur. V1 için değildir ve bu API 1 Aralık 2011 kapalı olacaktır, bu nedenle bu alanda bir şey yapmak için hiçbir anlamı yoktur.

Bu andan dil algılama, sadece Google Çeviri API (stand sürümleri) tarafından desteklenmektedir. Biz Microsoft desteği de ekleyebilirsiniz - biz burada bazı sorunlar görüyorum çünkü biz henüz bunu vermedi. Microsoft Çeviri API daha fazla dilde (sadece Google tarafından desteklenen bu), sonra da Microsoft Çeviri API dil tespit etmek mümkün olmayacaktır açık olacak, eğer öyleyse, daha az desteklediği diller. Yani diğer bir deyişle - Microsoft Çeviri API dil algılama desteği ekleyebilirsiniz, ancak Microsoft desteklenen sadece dillerde kullanımı sadece bunu kullanabilirsiniz. Daha sonra Google kullanılan bir dil kullanın, aksi takdirde algılama Microsoft tarafından desteklenen diller için işe yaramaz. Bu nedenle biz başından itibaren niçin bu yapılandırma karmaşıklaştırır. Tabii ki şimdi Microsoft Dil Algılama için destek eklemek bu kadar çok müşterinin sadece serbest çeviriler sopa olacağının farkında.

Burada hiç acele sürece Google Çeviri API v1 çalışıyor hala ücretsiz dil algılama olabilir. Bunun için ilk önce biz yeni vBET3.x sürüm için gidin ve diğer çeviri API için orada desteği ekleyin. Sonra Microsoft Dil Algılama için destek ass.

NOT: vBET4.x şu anda Microsoft çeviriler ve ücretsiz Google çeviri API v1 algılamak için kullanabilirsiniz. Böylece SWITCHING'le beklemek zorunda değil. Dil algılaması ayrı - olursa olsun sen-si olmak için çeviri hangi yapılandırma çalışır.

Last edited by vBET; 03-09-11 at 13:08. Nedeni: yazım hatası

Kıdemli Üye

Vay be, google 53 destekler ise microsoft sadece 37 dili destekler gibi görünüyor - bu doğru mu?

Microsoft API google'nın olarak rafine edilmesi için görünmüyor yaptığı doğru.

Aşağıdaki gibi şimdi ben API kullanarak:

Ama varsa bir kodlanmış \\ n \\ r ya da metin içinde \\ t, API bağırır gibi görünüyor. Metin kodlamak için en güvenli yolu nedir? Şu anda ben yapıyorum:

str_ireplace (array ('% 0D% 0A', '% 09'), array ('','',''),$ translationURL);

ama bu urlencode üstüne yeterli olacak gibi görünmüyor. Google URL API, ya da tırnak hakkında endişelenmenize gerek görülmeyerek, daha şık oldu.

4.x vBulletin var mı? BB 4.x zaten Microsoft çeviri destekler ve kod herhangi bir değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.
    vBET3.x bir sonraki sürümde bunu destekleyecektir. Ve gerçekten biz, Microsoft Çeviri API bazı özel karakterler hakkında kek bakım - bu kodu formu vBET4.x işleme Microsoft Çeviri API parçasıdır:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

Kıdemli Üye

Hayır, bu yüzden beklemek ve görmek gerekecek 3.8 kullan

Bile değiştirilmesi ile tırnak içeren bir metin sorunlar alıyorum. Ancak, en çok okunan sayfa, her şey çalışıyor.

Ben microsoft, daha fazla dil için destek ekler umut!

Quote Nickli Üyeden moman View Post
    Hayır, bu yüzden beklemek ve görmek gerekecek 3.8 kullan

Bile değiştirilmesi ile tırnak içeren bir metin sorunlar alıyorum. Ancak, en çok okunan sayfa, her şey çalışıyor.

Ben microsoft, daha fazla dil için destek ekler umut!
    Yeni vBET3.x sürümü bu ay içinde olmalıdır Zaten bazı zaman çalışıyor vBET4.x içinde öylesine hatalar zaten çözülmesi gerektiğini. Yine de bu beta sürümü ilk değişiklik miktarı nedeniyle çıkacak.

Kıdemli Üye

Kulağa hoş geliyor!

Zaman-microsoft çevirmen sorunu sabit gibi görünüyor. Ben sadece onları tamamen kaldırarak, bu yüzden bana URL'leri% 22 (kodlanmış tırnak) kadar berbat şeyler ki ortaya çıktı.

Örneğin,

Tırnak hakkında şikayet, ancak Will

inşaat para cezası

Sayfa 6 , 6 FirstIlk ... 456

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •