Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: BB benim etiketler indesku Google düştüğü anlamına geliyordu!

Junior Member

Default BB benim etiketler indesku Google düştüğü anlamına geliyordu!

Text automatically translated from: Polish to: Turkish
    Translated text
    Otomatik iplik tagger ve BB ücretsiz sürümü - Ben moda NLP-er yüklü.

Ben kurduğunuz BB bu temel dil (Polonya) ile Google dizininden benim etiketleri düştü fark ettim.

Ben senin forumunda görebilirsiniz kadarıyla sadece 50 tags dizine: Ben bağlantı yapıştırmaya çünkü, Google'da bir forum adresi: sitesine girmek.

Sitemapie hataları (yani bana web yöneticisi araçlarına söylemek) olduğundan Belki de bu? Özellikle, bazı bağlantılar aynı yerde yol göstermektedir.

Belki zaman bu NLP-er üzerinde düşünmek? Günlük ziyaret sayısı etiketler dizin dışına düşmüş olması ile 13 ila 10 bin bana düştü.
    Original text

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Turkish
    Translated text
    Sitesine bir bağlantı veriniz, biz kendilerini işe herhangi bir yönlendirmeleri veya bağlantı olup olmadığını ne olduğunu görebilirsiniz.
    Portalı gelince basit bir-NLP şu anda Google orada 275 sonuçlarını sürünerek ana dili yanlış bilgi vermek, ve ben bu bu forumda bulunan tüm etiketler olduğunu düşünüyorum (burada 120 daha az, ancak bazı sonuçlar birkaç sayfa var) . Kolay doğrulama - Google için bir sorgu atmak:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    Ilk olarak doğrular bağlantı yükleme - Bu sizin açınızdan bir hata ile bağlantılı olarak, bunu da kendi forum dizine etiketleri için bazı hata olabilir şüpheli.

Hata yazmak - özelliklerini verir. Biz belirtilmemiş hata yanıt vermek ya da bilgi olmadan yardım edemiyoruz.

Tamamen kenarlarında - BB (katma bayrakları vermek) doğal dil sayfaları değiştirmez gerçekten etiketleri dizinden yok eğer öyleyse, o zaman bazen robots.txt dosyaları engellenmezse olup olmadığını doğrulamak için tavsiye

Gerekli bilgileri gönderiniz.
    Original text
    Last edited by vBET; 18-05-11 at 20:14.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •