Otomatik iplik tagger ve BB ücretsiz sürümü - Ben moda NLP-er yüklü. Ben kurduğunuz BB bu temel dil (Polonya) ile Google dizininden benim etiketleri düştü fark ettim. Ben senin forumunda görebilirsiniz kadarıyla sadece 50 tags dizine: Ben bağlantı yapıştırmaya çünkü, Google'da bir forum adresi: sitesine girmek. Sitemapie hataları (yani bana web yöneticisi araçlarına söylemek) olduğundan Belki de bu? Özellikle, bazı bağlantılar aynı yerde yol göstermektedir. Belki zaman bu NLP-er üzerinde düşünmek? Günlük ziyaret sayısı etiketler dizin dışına düşmüş olması ile 13 ila 10 bin bana düştü.
Sitesine bir bağlantı veriniz, biz kendilerini işe herhangi bir yönlendirmeleri veya bağlantı olup olmadığını ne olduğunu görebilirsiniz. Portalı gelince basit bir-NLP şu anda Google orada 275 sonuçlarını sürünerek ana dili yanlış bilgi vermek, ve ben bu bu forumda bulunan tüm etiketler olduğunu düşünüyorum (burada 120 daha az, ancak bazı sonuçlar birkaç sayfa var) . Kolay doğrulama - Google için bir sorgu atmak: Code: site:forum.simple-nlp.pl/tags/ Ilk olarak doğrular bağlantı yükleme - Bu sizin açınızdan bir hata ile bağlantılı olarak, bunu da kendi forum dizine etiketleri için bazı hata olabilir şüpheli. Hata yazmak - özelliklerini verir. Biz belirtilmemiş hata yanıt vermek ya da bilgi olmadan yardım edemiyoruz. Tamamen kenarlarında - BB (katma bayrakları vermek) doğal dil sayfaları değiştirmez gerçekten etiketleri dizinden yok eğer öyleyse, o zaman bazen robots.txt dosyaları engellenmezse olup olmadığını doğrulamak için tavsiye Gerekli bilgileri gönderiniz.
site:forum.simple-nlp.pl/tags/
Last edited by vBET; 18-05-11 at 20:14.
Etiket Bulutu
Forum Kuralları