Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: BAŞLIK çevirmek için herhangi bir etiket, varsayılan dil uzakta kırmaması

Junior Member

Default BAŞLIK çevirmek için herhangi bir etiket, varsayılan dil uzakta kırmaması

BB 4.3.0 < işlemek gibi görünüyor; !--vBET_SNTA--> (eksi tabii ki boşluk) yanlış forumu ana BAŞLIK etiketi etiketi.

Ben hiçbir tercüme etiketi kullanırsanız, sekme tarayıcıda doğru çevrilen diller için bir çevrilmemiş metin mevcut. Ama forum varsayılan languge (ingilizce en azından) sekmesinde etiketleri gösterir. BB etiketiyle şerit özlüyor.

Firefox 4.0.1 ve Opera 11.10

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,

Ben bu konu ile iplik veya sayfa url gerekir - Lütfen
    Teşekkürler

Junior Member

Url ile PM gönderdi

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Konu başlığı notranslate etiketini kullanarak musunuz? Orada kullanılan olmamalıdır! Ti başlığı örnekte [langtitle =] (boşluk olmadan), mevcut gelmez dil kodu ile langtitle kullanmanız gerekir sonra tercüme tutmak istediğiniz dikkat ediniz. VBulletin tüm başlıkları etiket desteği yok olduğunu lütfen unutmayınız. Biz başlığında langtitle etiketi desteklemek için çok çaba yaptı ve bu sadece başlığında desteklenen bir etiket. Langtitle bbcode güvenilirlik ve performans için çeviri için aynı bbcode başlık çeviri desteklemiyor.

Söyle yardımcı oldu. Ben yanlış bir şey varsa, lütfen biz sorunu görebilirsiniz sayfa URL göndermek.
    Last edited by vBET; 29-05-11 at 15:01.

Junior Member

Hayır, ben Konu Başlığı hakkında söz etmiyorum. FORUMHOME şablonunu parçası VBET_SNTA etiketiyle vboptions.bbtitle sarma bahsediyorum.

Çevrilen bir sayfaya bakarken, her şeyin doğru şekilde ele alınır; addon kesinlikle orada etiketi okuyor. Ama ben forum sayfası forum varsayılan dil ile bakmak; doğru her yerde ele ama gerekli değildir etiketiyle kırmaması HTML-tag TITLE sarılmış.

(-> Site Adı -> Forum Adı Seçeneği) Peki ben çevrilmemiş tutmaya çalışıyorum forum adıdır.

Ben bir link size özel mesaj gönderin.

PM bağlantı gönderdikten sonra Tamam ben onu görmek. İki şey:
    1. Sadece html yorumdur, çünkü zararsız
    2. Tabii ki daha yakından ve doğru kontrol edecek oğlu seni daha fazla bilgi verecektir.

Çoğaltılamaz ve çözülür Çözüm sonraki sürümünde dahil olacak.

Hızlı bir düzeltme için lütfen:
    1. Aç / / vbenterprisetransaltor_functions_hooks.php
    2. Bul:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    3. Değiştirin:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA-->''<!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •