Merhaba, biz gerçekten 60 (ish) yeni bir kullanıcı grubuna sahip olmak gerekir?, Benim mods & kesmek için izinleri değiştirerek her biri geçiyor mutlak bir ağrı olacak.
Onlardan kurtulmak miyiz?
Merhaba, biz gerçekten 60 (ish) yeni bir kullanıcı grubuna sahip olmak gerekir?, Benim mods & kesmek için izinleri değiştirerek her biri geçiyor mutlak bir ağrı olacak.
Onlardan kurtulmak miyiz?
merhaba,
Bunu daha iyi açıklayabilir misin? Kullanıcı grupları? ne demek - BB dil kullanıcı grupları?.
Kullanıcıların BB ayarları değiştirebilirsiniz et, ne yapar?
Teşekkürler
Merhaba Kamil, cevap için teşekkürler, vb3.8.6 için 3.4.0 'e yükseltirken, i her bir dil şimdi kendi kullanıcı grubunun sahip olduğu bulundu. Admincp> Kullanıcı Grupları> Kullanıcı Grubu Yöneticisi ve bunların çoğu ikincil kullanıcımız var, sorun i adminler kullanıcı grubunun başına izinlerini ayarlamak için gerekli eklenen bazı değişiklikler ve kesmek var, şimdi ben tüm izinleri devre dışı bırakmak için her birine gitmek zorunda.
Bu sadece ikincil bir kullanıcı grubu kullanıcıların her koymak için overkill gibi görünüyor, bunun anlamı nedir?
merhaba,
BB otomatik olarak kullanıcı grupları yapar ve kullanıcı gruplarına ana dili (Kimliğim kullanıcı dil) ayarını sonra eklenir.
Ben bunu anlamıyorum, daha iyi açıklayabilir?Code:"have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
Ben, mods ya da vb.org bazı özel olanları kesmek örneğin biri olarak fi yazılan şablonlar var ve her kullanıcı grubu için kullanıcı grubu ayarları içinde mod ve mod ne özel parça kendileri için geçerli olup olmadığını ayarlayın BB Bu mod kullanılmasını sağlamak için ayarlanan izinlere ekledi ancak izin verilmemelidir gerektiğini TÜM yeni kullanıcı grupları, ben neredeyse bütün gerçek bir ağrı oldu, tüm bu izinleri kapatarak onları geçiyor bitirdikten. Neden onlar ilk etapta gruplarına koymak gerekir?
Burada açıklanan bu seçeneği var:
http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html
ikincisi - BB kullanıcı grupları belki bu mod hata herhangi bir izinleri ile bağlı değildir, ama emin diyemeyiz.
(Adım adım nasıl yeniden yazmak ve tabii ki) bu mod (ücretsiz olmalı) mods ve url biri bana bir ad verin ve benim test forumu kontrol edecektir.