Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: DB boyutu

Kıdemli Üye

Default DB boyutu

BB kurulumu aşağıdaki boyut üçlü veritabanı için normal midir?

1Gb bir DB ile başladı ve şimdi yakın 3 bakıyorum. Ben tüm sayfaları mesajları burada önbelleğe olduğunu anlamakla birlikte, vB dışında ayrı bir veritabanı (2.x yaptığı gibi) bu işi yapan daha istikrarlı olmaz?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Evet - DB artacaktır. Içerik (tüm dillerde etkin varsa) 52 katına, bu yüzden büyümek zor

VB diğer kaynaklarını kullanır herhangi bir sorgu var, çünkü aynı DB kullanarak, tüm istikrar forumu etkiler DEĞİLDİR. Ayrıca BB 2.x aynı veritabanı kullanmak.

Bazı dillerde her zaman devre dışı bırakmak, veya DB boyutu sizin için bir sorun olup olmadığını, sadece bazı diller için önbelleği devre dışı bırakmak. Ama sürece sürücü alanı gibi DB boyutunu etkilemez - BB tüm sorgular için indeksler kullanıyor. Önbellek tablolarını gerçekten büyük olup olmadığını ilginizi çekebilir bir şey var - bu stratejileri temizleyerek. Bunlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen Admin CP -> BB -> Önbellek.

Kıdemli Üye

Cevap için teşekkürler! Yani bu endişeleri temizler.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Biz dosya önbellek desteklemek için planlıyoruz. Bu sabit disk üzerinde çok daha fazla yer almak, ancak DB sorgular olmadan veri almak. Bu uygulama henüz başlamadı.

Bu noktada diğer detaylar nasıl yapılandırılabilir ve planlıyoruz. Biz herkes için çalışan istediğiniz herhangi bir ek önbelleğe alma motoru yüklemeye gerek kalmadan demektir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •