Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: SEO bağlantılar yapamaz

Junior Member

Default SEO bağlantılar yapamaz

Benim htaccess nasıl kuracağınızı bilmiyorum sorun cadı seo bağlantılar var ..

I ana kök ne var

RewriteEngine On
    VBSEO ile SEO çeviri bağlantılar için # KURALLARI (vbseo.php tüm kuralları önce dahil olması)
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | Resimler) /
    RewriteRule doları vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |.. Txt) (\\ gz))? Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php site haritası = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap |. Api \\ php)
    RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    / (Görüntüler admincp | modcp | clientscript | | cpstyles) RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /!
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

I cant galeri Cantr sadece varsayılan dil ok site bulduğumuzda tercüme ..
    benim bir web bağlantısı www.gooutdoor.co Sorun, bayrak tıklandıktan sonra galeride.
    Dostu url için kurulum:

URL'sini yazın
    Dostu URL'ler etkinleştirilmesi arama motorlarının sitenizin sıralamasını artırabilir.
    ******* Mod Rewrite Friendly URLs

Htaccess i PhotoPost yönünü içine koymak gerekir?
    I herhangi bir şey başka bir kurulum midir? Vbseo motoru kullanıyorum.
    Last edited by Maciej; 02-05-11 at 16:09.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,

3 adımda yapmanız gereken:
    1. htaccess dosyasına şöyle bir olun:
    Code:
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    İkincisi - iki vbseo dosyaları (her şeyi açıklanan vBET entegre etmek ReadMe.html dosyası (iki dosya _url.php ve _createurl.php)

üçüncüsü - admincp-> BB-> ana iki seçenek ayarlayın.
    Seo bağlantılar oluşturmak
    VBSEO_URI REQUEST_URI-

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

cevap çözüldü. Değilse lütfen buraya yazın ve ben bu konu tekrar açılacaktır.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •