Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: BB Tam Misafir Önbellek - tarayıcılarının karşılığında değil

Üye

Default BB Tam Misafir Önbellek - tarayıcılarının karşılığında değil

Merhaba,
    BB Tam Guest Cache güzel bir fikir.

Ama google benim forumu seviyor ve sayfaları hızlı bir konu opend sonra, bu dizine almak için 1s veya daha uzun süre beklemek için iyi olmaz endeksli olsun çünkü mümkün tarayıcılarının için onu devre dışı bırakmak için.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Böyle bir durumda sadece forum ve alt-forum sayfaları için konuk önbelleği devre dışı bırakabilirsiniz. Dolayısıyla, bu herkes için her zaman üretilebilir, ve Google yeni bir konu açıldığında hemen göreceksiniz. BB zaten tam konuk önbellek önbelleğe olmayacaktır sayfaları tanımlamanızı sağlar.

Bu tür bir çözüm Tamam mı?

Üye

Ben şu anda bir örümcek bir konu / forum ziyaret ettiğinde ayarlanabilir Yüklü önbellek kullanımı nedeniyle dont konuk önbelleği kullanabilir.

Eklentisi daha seo rahat yapmak gerekir ->

i tam konuk önbellek verirseniz i örümcekler için bütün veya] [] kontrol edebilirsiniz

Peki ...

konuk forumu gezen ise tam önbelleğe alınan çıktı, ancak bir örümcek siteyi ziyaret ettiğinde gerçek sayfa (örümcek "Misafir Önbellek Zaman To Live" göz ardı ziyaret ederse)

Ne demek istediğimi biliyor musunuz?

Evet ne demek istediğini biliyorum. Hala örümcekler forum trafik sürü oluşturur ve genellikle aynı sayfaları, her birkaç dakikada bir kontrol olmadığını lütfen unutmayın. Bu yüzden 1 saat için önbelleğe ise örümcek önbellek konu sayfa alırsanız kadar önemli değildir. Sayesinde sunucu kaynaklarını çok kaydedebilirsiniz, özellikle tam 14 gün (tam olarak ayarlanabilir) için önbelleğe önemli sayfaların durumda.

Şu anda konuk önbellek (örümcekler de dahil olmak üzere) tüm ziyaretçiler için forum / alt-forum sayfaları için devre dışı bırakabilirsiniz. Bu bağlantılar forum sayfasında hemen görünür çünkü örümcekler, hemen yeni konuları görmek için izin verecektir.

Bu, aynı zamanda herkes için konuları için konuk önbelleği devre dışı bırakabilirsiniz. Ziyaretçi önbellek hala, hala bazı gelişmeler ne olacak diğer sayfa (üye sayfaları gibi) önbelleğe alacaktır. Çoğu trafik konuk önbellek etrafında devam edecek, ama şimdi tüm trafik yaklaşık konuk önbellek gider.

Biz yeni yapılandırma seçeneği eklemek isteğiniz dikkate alacaktır. Başlıkları ya da bazı diğer bilgiler örümcek tanımayı düşünüyorum. Bu yüzden bazı prototip yapacak ve hiçbir sorunları görünür olması durumunda, bir sonraki sürümde yer alacak. Biz bu alanda bazı konularda (bu yüzden tam olarak söyleyemem önce hala örümcekler tanımadı olmamalıdır) bulursanız size bilgi verecektir.

Üye

Tamam, next idea:
    [X] Tam Ziyaretçi önbellek
    [X] gezginlerinin "Misafir Önbellek Time To Live" göz ardı

Paletli değişmedi bir site (iplik, forum) ziyaret ederse, daha sonra tam html gönderin.
    Paletli ve misafirler için yeni bir html çıktı oluşturmak "To Live Konuk Önbellek Time" görmezden sonra değişmiş bir site (iplik, forum) ziyaret ederse.

Tarayıcılarının kullanıcı aracısı yoluyla belirleyebilirsiniz: http://www.user-agents.org/ (Google için sadece arama, biz sadece "Googlebot / *.* (http://www.google.com/bot.html)" için bakmak gerektiğini düşünüyorum, bu iyi değil, ama en hızlı şekilde, ama Yüklü birinin kötüye gibi düşünüyorum.

Ben bu karlı olabilir sadece arama motorumda diğer GD dizinlenmesinin google kadar hızlı değil, böylece başkaları eski html çıkışı kolay kullanabilirsiniz, çünkü google olacağını düşünüyorum.

Bu sizin için daha mantıklı mı?
    Last edited by wowglider.de; 28-04-11 at 22:11.

Paletli için ferahlatıcı Guest önbellek ile harika bir fikir oluşturmak için görünümüne varsa zaten biz de Konuk önbelleğinde saklayabilirsiniz

Tamam - isteğini kabul. Bunu uygulamaya başlayacak yapılandırma olanakları ve fink nöbeti detayları kontrol edecektir. Eklemek yeni bir şey bulmak - çekinmeyin lütfen

Junior Member

NEREDEN Konuk Cache özelliği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz? BB satın sürümü bir seçenek olduğunu varsayalım, doğru?

Emekli;)

Burada okunan: http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html.
    Misafirler için tam dosya önbellek Sadece ücretli sürümü içindir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •