Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: Harika bir fikir, harika bir ürün :-)

Junior Member m_k's Avatar

Default Harika bir fikir, harika bir ürün :-)

Vbulletin.org üzerinde bu son gece ücretsiz sürümü gördüm ve daha fazla bilgi edinmek için buraya geldi, özellikle sitesi 52 dilde :-) dizine alma hakkında harika bir fikir söylemek gerekir

Bina ben yeni bir site üzerinde denemek için bir kopyasını aldım, ve herhangi önemli bir olay olmadan geçti yükleyin. BB kullanmak isteyenler ancak bu konuda bir not - forum_root/includes/functions_vbseo_createurl.php değişiklikleri yapın önce ürün vbenterprisetranslator.xml dosyasını içe

Talimatları da, üst kısmında "vBSEO kullanıyorsanız, lütfen ilk önce bu dosyayı değiştirmek" gibi bir şey bu söz bu öneririm. Ilk yapmazsanız kadar admincp kullanmak mümkün olmayacaktır.

Hala benim vBadvanced Links Directory ve PhotoPost vBGallery güzel oynamak nasıl anladım değil, ama yeteri kadar kısa sürede çözülmesi alacak eminim.

I am loving mod :-) yüklü bu yana şimdiye kadar oluşturulmuş olması, ek bir 42k URL'ler gösteren bu sabah jeneratörü vBSEO Sitemap rapor

Eylem görmek istiyorsanız bakabilirsiniz -> TheCHS ~ Charleston Forum
    Last edited by m_k; 04-12-09 at 21:57.

Junior Member m_k's Avatar

5 gün sonra, bazı yabancı dil sayfaları Google :-) endeksli olsun görmeye başladım

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •