Text automatically translated from: Greek to: Turkish
Translated text
Bu ders metin Yunanca yazılmış

İlk başta bizim forum tüm üyeleri heyecan vardı yükleme 2chch yapma, özel bir his vardı vBulletin için syngekrimeni yükseltme görmüştü! Birden, beklenmedik bir yerde diğer ülkelerden görünür ve kullanıcılara başlamış ve bu yükseltme nedeniyle olduğunu eminiz!

Tek sorun (ve birçok yükseltmeleri ve programlar / eklentileri yüklü olduğundan, kesinlikle benim forumda bir sorun, ama belki sayfa barındıran sunucu) yavaş hız ve otomatik olarak günlük yedekleme veri hacmi forumdur .

Doğal olarak önbelleğe alma kapalı ve 1,2 Gbytes etrafında 360 MB düştü günlük yedekleme yedekleme sistemi günlük (veritabanında olmaktan aferesa ve görüntüler) boyutu yaptı.

Şimdi önbelleği devre dışı bırakılmış ve sadece 4 ana dilleri forum üyeleri seçebilirsiniz var.

Ben 2 şey için endişeyle beklemek. Geçici depolama sorunu geliştirdi Sayı 3.ch ve tabii ki yakında sayfa barındıran site değiştirmek için gidiyor.

Okoklirothei sürümü 3x ve ne zaman Buradasınız seviyelere yükselmiş benim forumun hızı foruma hareket üyeler ve ziyaretçiler çift ve belki de üç özel yükseltir emin olduğunuzda.

Teşekkür
Nektarios Zogkos
Original text