Ben ne 3.3.0 hakkında çok serbest sürümü 3.2.3 atlanır gördü? Bunu yakında görecek?
Ben ne 3.3.0 hakkında çok serbest sürümü 3.2.3 atlanır gördü? Bunu yakında görecek?
Önbellek değişiklikleri yaptım çünkü Evet 3.2.3 3.3.0 atlandı.
3.3.0 önbellek sistemi yepyeni olacaktır - daha hızlı. Her dil için ayrı önbellek tablolarını oluşturulur. Her önbellek tablo daha az veri olacağı sayesinde, en küçük bir sütun (dil kodu ile birlikte) ve küçük dizinler. Sadece ekleme ve silme sayesinde daha hızlı olabilir, ancak önbellek ne en önemli veri de.
Ayrıca başka bir potansiyel önbellek güncelleme yapmak istiyorum ama bu dikkate alınarak hala.
Gibi birçok değişiklik Çünkü herşey yolunda olduğundan emin olmak ve gerçek forumlarda süre çalıştırmak istiyorum. Ne yazık ki, hosting sağlayıcı ile geçici sorunları, bizim forum kanalizasyonlar bazı değişiklikler yaptı. Bu değişiklik, sunucu yükünü sorunları ve 3.3.0 sürümü tutar. Biz sadece sağlayıcı hata ve aynı zamanda zekâ değişiklikleri bağlı olmadığından emin olmak gerekir. Böylece bu sunucu sorunu açıklığa kavuşturulacaktır 3.3.0 sürümü için hazır olacak.
Ayrıca biz hala 3.3.0 dahil olduğu düşünülen bazı özellik talepleri var.
VBulletin 4.0 ile entegre olacak BB 4.0 üzerinde çalışmaya başlayacaktır önce 3.3.x son adım olduğunu lütfen unutmayınız. Biz ücretsiz sürümü 2.3 (sürüm 2.4) için de bunu yapacağız. Bu yüzden aynı anda 4 ürün hatları idare edecektir. Bu nedenle 2.3 ve 3.x sürümleri mükemmel her şeyi yapmak istiyorum bu yüzden.
Last edited by vBET; 29-11-09 at 00:47.
vB4 uyumlu sürümü için hala bekliyor
Tamam. Biz daha hızlı vB4 BB 4.0 yapmak için elimizden geleni yapacağız. Yine de ilk vB4 için ücretsiz sürümü bundan sonra 3.3.0 yayınlayacak sonra BB 4.0 olacak deneyim ve test çözümleri kullanarak.
Biz 3.3.0 yılında birçok değişiklik yaptı ve biz hala uygulamak için bazı özellik talepleri var. 3.3.0 bu ayın sonuna kadar serbest olacağını umuyoruz.