Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 3 123 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 25

Konu: Otomatik sayfaları vs google içerik yönergeleri tercüme

Üye

Default Otomatik sayfaları vs google içerik yönergeleri tercüme

---
    YÖNETİCİ NOT: bu yazı otomatik olarak tercüme içerik için Google bildirimi hakkında yanlış bilgi içerir. Yapılan açıklamada da BB için geçerlidir. Ayrıntılar için buraya bakınız lütfen: # post7873 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Mesajı oluşturuldu ve bir sürü yanlış bilgi Bu konuya dahil oldu Ne yazık ki tatil - düzeltme buraya dahil neden bu.
    ---

Merhaba

Ben sadece, Matt Cutts Google Panda güncellemeden bu yana cezalandırılır "otomatik üretilen içerik" kurallar içinde web sayfalarını çevirirken bu otomatik düşer söyledi bildirmek istedim.

Dolayısıyla, sadece bir uyarı olarak, site haritası içine tüm tercüme sayfaları ekleyerek yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Aslında tüm listesini otomatik tercüme dilleri üzerinden robots.txt google engellemek için düşünebilirsiniz.

İşte video: YouTube - yerelleştirilmiş içerik nasıl dikkat etmeliyim?

Saygılar

StarBuG
    Last edited by vBET; 07-04-11 at 14:54.

Kıdemli Üye

Ayy ... Google daha sonra BB ne gibi olmadığını çok açık görünüyor. Neden Google hala index sayfaları rağmen otomatik tercüme yok? Mantıklı değil.

Üye

Çünkü sayfaları ziyaret ettiğinde otomatik tercüme olduğunu bilmiyor.
    Bu veritabanında saklanır ve kendi paletli kendi API ile hizmet değildir.

BB Ancak insanların çoğu bunu kullanmayı deneyin anlamda ne tamamen iyi.

Farklı dilleri konuşan insanların, içeriği anlamak için yardımcı bir çeviri özelliğidir.
    Ancak sayfa içeriğini çarpmak için bir yol değildir.
    Yolu, Google bu kadar düşük kaliteli "otomatik üretilen içerik" görmek ve er ya da geç bunun için web sitenizin cezalandırmak olacağını kullanırsanız.

Kıdemli Üye

Teşekkür ederiz.

Kamil,

Ben sadece lütfen teyit edebilir ki benim forum üzerinde çalışan BB tutmak istiyorum ama Google aşağıdakileri yapmanız gerektiğini otomatik tercüme sayfaları görmek istemiyorsanız:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /'Robots.txt içine xx benim forumda yabancı dil (ler) gösterir

2. Bu mesajda site haritası entegrasyon adımları Ters: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Yeniden oluşturmak ve yeniden gönderin Site haritası.
    Last edited by norku; 31-03-11 at 10:42.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Evet. google botları sayfaları izin sayfalarınızın google tarafından endeksli değil.
    Tabii ki aynı - site haritası tüm değişiklikleri ters sayfa endeksli değil.

Tabii zaten size yeni bir site haritası yeniden gerekir google tarafından endeksli sayfaları.
    Michał Podbielski Eklendi:
    Görüyorsunuz, tercüme herhangi bir içeriği engellemek zorunda değilsiniz:
    # post7873 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Last edited by vBET; 07-04-11 at 14:49.

Kıdemli Üye

Kamil teşekkür ederiz. Google, bu şekilde oluşturulan içerik gibi olmadığını gerçek bir utanç olduğunu düşünüyorum. BB harika bir fikir olduğunu ve hatta kısa bir süre içinde tam olarak çalışma vardı benim istatistikler bir gelişme gördüm çünkü onlar Forumlar için bir istisna yapmak gerektiğini düşünüyorum. Yabancı dil konuşanlar kendi dillerinde bir forum katılabilir - hala orada tabii ki elbette nedeniyle BB gerçekten akıllı parçası olsa tüm kayıp değil.

Kıdemli Üye

Hrm, google sonunda sadece bu tercüme sayfaları damla oluyor? Eğer bu gerçekleşirse, anadil sayfalarının sıralamasını etkileyecek acaba?

Üye

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    Hrm, google sonunda sadece bu tercüme sayfaları damla oluyor? Eğer bu gerçekleşirse, anadil sayfalarının sıralamasını etkileyecek acaba?
    Google şimdi BB sayfalarında görünür yapın: Blog sayfamda tartışma bakın.

Ben şahsen bu sayfalarda spamlı olduğunu Düşünmeyin, meşru bir amacı var ...
    Lost in Translation: Google Algo Güncelleştirme 06-04-2010 | SEOforums.org SEO Blog

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden StarBuG View Post
    Merhaba

Ben sadece, Matt Cutts Google Panda güncellemeden bu yana cezalandırılır "otomatik üretilen içerik" kurallar içinde web sayfalarını çevirirken bu otomatik düşer söyledi bildirmek istedim.

...

İşte video: YouTube - yerelleştirilmiş içerik nasıl dikkat etmeliyim?

Yani NOT doğrudur. Video bir kez daha bakınız. Söylediğine göre CAN otomatik olarak oluşturulan içerik yönergeleri uygulayın ve sonra sayfa tamamen insanlar için okunabilir değil ne zaman yanlış bir izlenim anlatıyor. Yani gerçekten Google robotları, otomatik olarak oluşturulan içerik gibi sayfaları dikkate almak mümkün değildir ve bu sadece yapılabilir insan ve çeviri bile haftada ancak sadece çevrilen sayfalarda kendisi üzerinde film açıklanan ne olduğunu çok iyi, çünkü tamamen çöktü URL nasıl bağlamda bakmak gerekir.

Ayrıca ben ne düşme Google'ın otomatik içerik yönergeleri üretilen CAN otomatik çeviriler hakkında Matt Cutts olduğunu söyledi, tüm kullanıcılar sakin için istediğiniz Uygulanamaz BB. Çünkü:
    1. Matt tüm içeriği basit çevirisi bahsediyoruz olduğunu açıkça söylüyor, ve BB, tüm içeriği çevirir yok - BB çeviri olarak işaretli ise kullanıcı adları ve diğer alanlarda kaydeder.
    2. BB otomatik çeviri ile ilgili değil, herkes aynı iş parçacığı kendi dilinde yazmak çok dilli toplulukların desteklenmesi ile ilgili değildir. Böylece bir kez daha tüm sayfayı sadece basit bir çeviri değil, ve, otomatik çeviri ile ilgili değil, çok dilli toplulukların ilgili değildir.
    3. Google kendini çok iyi kalite ve Matt açıkça söylediği gibi bu çeviriler bu gerçekten insan okunabilir değil sadece, otomatik olarak oluşturulan içerik olarak tedavi edilebilir CAN Çeviriler kendisi tarafından yapılır.

Kullanıcılar artık daha iyi hissediyorum Yani umut Önlemek ve kötü duygular sadece başlıkları bütün konuları okuyarak olmayanlar bu korkutuyorsun için bu konu başlığını değişecektir. Yazarın tam saygı ile konu çok kötü bir şey doğru değildir inanıyoruz varsayar çünkü biz, sadece yanlış anlamalara meydan vermemek için bu yapıyorsun. Yazar için OK

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden norku View Post
    Teşekkür ederiz.

Kamil,

Ben sadece lütfen teyit edebilir ki benim forum üzerinde çalışan BB tutmak istiyorum ama Google aşağıdakileri yapmanız gerektiğini otomatik tercüme sayfaları görmek istemiyorsanız:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /'Robots.txt içine xx benim forumda yabancı dil (ler) gösterir

2. Bu mesajda site haritası entegrasyon adımları Ters: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Yeniden oluşturmak ve yeniden gönderin Site haritası.
    Herhangi bir tercüme içeriği engellemek için! Filmi tekrar bakın bütün bu film, içerik çevirdik, bu nedenle içerik tercüme URL adının nasıl hakkında Google için mükemmel para cezası!

Otomatik olarak tercüme içeriği hakkında not BB için geçerli değildir ve aynı zamanda, içerik çoğaltılması ("o" değil CAN, bu BB için geçerli değildir CAN) doğru değildir olarak yanlış bilgi yazmak StarBuG - bkz. Benim daha önceki yazılan.

Sayfa 1 , 3 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •