Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123
Sonuçlar 21 için 25 , 25

Konu: Otomatik sayfaları vs google içerik yönergeleri tercüme

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden MOGmartin View Post
    İşte güncellenen trafik istatistikleri.

Burada @ hilinebuilders güncelleştirilmiş bir grafiktir. Ayrıca aynı görülen ... on Twitpic3

Bilginize: google translate API kullanan wordpress wp-robot tarafından desteklenmektedir siteler de var. Ayrıca aynı anda vurdu ve onların trafik% 100 kayıp olmuştur.
    Aptal bir soru tür analitik bu filtreler koyabilirsiniz? Ben sadece hızlı bir kontrol ve bulamadık arıyor biraz zaman güvenli istiyorum bu yüzden zaten biliyorsunuz

Biz onu ve onu kontrol etmek. Bu birey olmak gibi bazı forumlarda bu tür eğilimleri bazı görmezler. Şu anda biz, sebebi ne olduğunu belirlemek mümkün değildir. Robots.txt tüm çevrilen sayfalarda engellemeyin yaptığı emin olun böyle bir sorunu var enyone just in case

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Aptal bir soru tür analitik bu filtreler koyabilirsiniz?
    no probs michal,

onun için: İÇERİĞİ -> En İyi Açılış sayfaları
    FİLTRE: Bu dize içeren sayfalar:

Son istatistikleri ile resim Güncelleme ve raporun sol sütunda görebilirsiniz:

Twitpic - Twitter'da paylaş fotoğraf ve videoları

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    robots.txt çevrilmiş tüm sayfaları engellemeyin yaptığı emin olun
    Bilginize - Ben herhangi bir şekilde trafik bloke etmedi

SADECE DEVLET RE İÇİN:
    BB eklentisi kırık olduğuna inanıyoruz. Hala onun gibi reklamı ne TAM - insanlar hala tercüme sayfaları% 100 kullanabilirsiniz.

SADECE sorunu google bu tercüme sayfalara trafik göndermeyi durdurdu. Gibi lanet sert kaplama bir tercüme sayfası, ben onun iyi bir çeviri yahoo tercüme API dahil önerdi.

Ben iyi para google dizin süzmek için bu çok daha zor olacağına bahse girerim.

SADECE DA DEVLET RE İÇİN:
    Ben ZIMNÎ DE-ENDEKSLİ ARE DİYEREK DEĞİL .... Onlar sadece onlar için kullanılan arama sonuçlarında iade edilmez.

Kıdemli Üye

Bazı bilgiler MOGmartin sağlayan için teşekkür ederiz. Ben de BB çevrilen sayfalarda bir düşüş görüyorum, ama senin gibi yaklaşık olarak önemli değildir. Aradaki fark, önceki hafta% 25 civarındadır. (26 Mart - 1 Nisan - 2 Nisan - 8 Nisan)

Quote Nickli Üyeden ivan View Post
    Sana üzerinden detaylı bilgi önümüzdeki serveral günlerde PM gönderebilirsiniz ...

Bu makalede bakınız:
    technospot.net / bloglar / strateji-kaldır-makine tercüme-sayfa googles-index /
    Bu noktada lisans görmek mümkün değil - en kısa sürede PM lisans ayrıntıları lütfen. Kullanıcı lisanslı değilse, o zaman BB sürümü ödemiş yok. Lisans bilgileri gönderiniz.

- Yine insan tarafından anlaşılmamıştır olabilir zayıf otomatik çevirileri devre dışı bırakmak için tavsiye edilir. Bağlantı hakkında.
    Biz otomatik çeviriler endeksli almak için izin vermez. Otomatik çeviriler her zaman bir anlamı yok ve potansiyel spam olarak görülebilir. Daha da önemlisi, çok dilli bir web sitesi yapma noktasında çeşitli dillerde değerli içerik sunarak daha geniş bir kitleye ulaşmak. Kullanıcılar otomatik bir çeviri anlayamazsanız veya onlara suni düşünürse, onlara bu tür bir içerik sunmak için size gerçekten isteyip istemediğinizi kendinize sormalısınız.
    Google çeviriler çok iyi ve okunabilir bir insan, bu yüzden bu ile hiçbir sorunu yoktur. Peki bunu açıklığa kavuşturmak için devre dışı bırakmak için tavsiye SADECE çeviriler insan tarafından anlaşılmamıştır.. Biz, farklı dil ve çeviriler yazma insanların gerçekten iyi bir destek sağlıyor. Bu nedenle bu NOT BB Google çeviri tarafından sağlanır.

Ben panik içinde ve Google tabloların ayrıntılı okumadan biz burada çok yanlış anlaşılmalar olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden açık olun:
    1. Çeviriler Google için OK
    2. Google insan değil okunabilir zayıf otomatik çevirileri sevmiyorum
    3. Hatta zayıf otomatik çevirileri olması yasak değildir, ancak tavsiye edilmez.
    4. Yüksek değeri otomatik çevirileri Google için OK
    5. BB çok iyi kalite ve insan okunabilir Google çeviriler sağlar
    Last edited by vBET; 17-04-11 at 19:29.

Quote Nickli Üyeden MOGmartin View Post
    no probs michal,

onun için: İÇERİĞİ -> En İyi Açılış sayfaları
    FİLTRE: Bu dize içeren sayfalar:

...

SADECE DA DEVLET RE İÇİN:
    Ben ZIMNÎ DE-ENDEKSLİ ARE DİYEREK DEĞİL .... Onlar sadece onlar için kullanılan arama sonuçlarında iade edilmez.
    Sayesinde onunla oynamak ve bazı forumları kontrol edecek.

Ben burada size göstermek gibi yeniden durumu hakkında # post7908 http://www.vbenterprisetranslator.co....html Google arama sonuçları sayfasında döner. Dizin konumu değişiklikler nedeniyle daha az girdileri arıyor olabilir düşünüyorum, ama kesin sayfalarınızı indeks hala ve arama sonuçlarında iade edilir.

Biz kendi bazı incelemeler yapmak - Google indeksine forum durum hakkında daha fazla şey öğrenmek, aynı zamanda gelecekteki giriş takdir.

Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •