Sadece Ive bu konuda farklı mesajları ima gibi emin olmak için ama burada ben webmaster araçları görmek bir sorun bir örnektir. 60.000 sayfa ile aynı başlık etiketlerinin (İleti1 / İleti2 tür sorun çok ama bu gibi bir sürü bakın
![]()
Sadece Ive bu konuda farklı mesajları ima gibi emin olmak için ama burada ben webmaster araçları görmek bir sorun bir örnektir. 60.000 sayfa ile aynı başlık etiketlerinin (İleti1 / İleti2 tür sorun çok ama bu gibi bir sürü bakın
![]()
merhaba,
Onu denemek istiyorum çünkü lütfen kod etiketi arasındaki bağlantılar yapıştırın.
Bu bir kontrol:
ve ben - Sayfa bulunamadı.Code:phpBB2/ga/promotions/6949-a.html
Bana tekrar deneyelim, kolay değil webmaster araçları olduğu gibi kopyalamak ve yapıştırmak için.
burada bir mesaj olarak
Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, bazı URL'lerin başka konumlara yönlendirme olduğu bulundu. Biz Sitemap yerine başka bir URL yönlendirme nihai hedef (hedef yönlendirmek) bu noktadan URL'ler içeren önerilir.
Burada bir webmaster yinelenen
Code:http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-%C5%BBbaljat-sorry-slots-alley-acct-isem.html http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-maaf-salah-slot-acct-alley-nama.html
farklı varyasyonlar üzerinde herhangi bir düşünce var mı?
Ben bir yönlendirme vBSEO burada yapıldığı arıyorum.
Tamam ben biraz fikrim var.
BB sürümü forumda buraya yazınız. Yeni yoksa - 3.4.0 - en son sürümüne BB yükseltebilirsiniz.
BB 3.4.0 biz eski 302 (kalıcı) bir 301 yönlendirmeleri yaptı.
BB bu eski sürümü kullanan ve biri kötü bir url kullanacaksanız o 302 yönlendirme ve google olacak indeksi, iyi bir yönlendirilecektir! (Bu yüzden bu kadar iyi değildir).
Yani 3.4.0 sürümü BB yükseltme veya 301 bu yere yönlendirme yapmak için bu çözümü kullanabilirsiniz:
1. dosyayı açmak ve düzenlemek (ve bir KOPYA olun!)
forumu root / / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Bu dosyayı bulabilirsiniz:
3. Bu fonksiyon bulabilirsiniz:PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
4. ile değiştirin:PHP Code:
exec_header_redirect($threadurl);
5. Bu dosyanın sonuna gidin ve bulun:PHP Code:
vbet_vb_exec_header_redirect($threadurl);
6. önce koymak ?> Bu kodu:PHP Code:
?>
7. kaydetmek ve test edin!PHP Code:
function vbet_vb_exec_header_redirect($url)
{
global $vbulletin;
$url = create_full_url($url);
$url = str_replace('&', '&', $url); // prevent possible oddity
if (strpos($url, "\r\n") !== false)
{
trigger_error("Header may not contain more than a single header, new line detected.", E_USER_ERROR);
}
header("Location: $url", 0, 301);
if ($vbulletin->options['addheaders'] AND (SAPI_NAME == 'cgi' OR SAPI_NAME == 'cgi-fcgi'))
{
header('Status: 301 Moved Permanently');
}
define('NOPMPOPUP', 1);
if (defined('NOSHUTDOWNFUNC'))
{
exec_shut_down();
}
exit;
}
Ben kodu güncellemek ama zaten Vbulletin perma 301 bir süre geri yönlendirme güncellenir
tamam ben sizden onay bekliyorum.
cevap çözmüş, değilse lütfen burada WITE ve ben bu konu tekrar açılacak