Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 10

Konu: URL Dönüşüm ile normal Sorunlar

Junior Member

Default URL Dönüşüm ile normal Sorunlar

Merhaba,

2.X şube beri BB kullanarak ve yol boyunca yükseltme edilmiştir. ben sadece 3.2.2 yükseltti.

şimdi, ben bayrakları tıkladığınızda, ben de URL değişiklikleri fark. Ancak, bazen sayfa düzgün yükler, ancak diğer zamanlarda, ben sadece "sayfa bulunamadı" diyen bir beyaz sayfa. siteme informedtrades.com. i vbseo de yüklü.

i benzer deneyimleri bildiren bazı insanlar gördüm, ama kimse bu meydana bahsediyoruz görmedim sadece bazı zaman, ne de ben sadece bu son yükselttikten sonra bir sorun vardı insanlar görüyorum. bu zaten dağıtılır ve ben kaçırmış oldu üzgünüm.

sorunu çözmek konusunda herhangi bir fikir?

teşekkürler
    simit

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Ben desen bulundu düşünüyorum. On özel karakterleri forumumuzu bağlantılar bulundu olmamak iddia ediliyor. Ben ama neden bilmiyorum.

Biz bu yüzden bana Admin CP ve FTP erişim ayrıntıları PM lütfen bizim sunucularda üretmek için (burada gördüğünüz gibi çok iyi çalışıyor).

Junior Member

Quote Nickli Üyeden simit patel View Post
    Merhaba,

2.X şube beri BB kullanarak ve yol boyunca yükseltme edilmiştir. ben sadece 3.2.2 yükseltti.

şimdi, ben bayrakları tıkladığınızda, ben de URL değişiklikleri fark. Ancak, bazen sayfa düzgün yükler, ancak diğer zamanlarda, ben sadece "sayfa bulunamadı" diyen bir beyaz sayfa. siteme informedtrades.com. i vbseo de yüklü.

i benzer deneyimleri bildiren bazı insanlar gördüm, ama kimse bu meydana bahsediyoruz görmedim sadece bazı zaman, ne de ben sadece bu son yükselttikten sonra bir sorun vardı insanlar görüyorum. bu zaten dağıtılır ve ben kaçırmış oldu üzgünüm.

sorunu çözmek konusunda herhangi bir fikir?

teşekkürler
    simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Turkish
    Translated text
    Merhaba,

Ben de bir zamanlar oldu, ancak tekrar sayfayı yeniden ve eğer iyi.

Nadirdir gerçeği, selam.
    Original text

Gerçek şu ki, bu nadir olarak önemli değil - her zaman çalışır, hiç olmayacak ve biz yapmak için elimizden geleni yapacağız

Junior Member

i gayet iyi çalışıyor BB 312, geri döndü. bu yüzden, sorunu, 312 ve 322 arasında bir fark ile ilgili. Ayrıca, ben 312 döndürüldü, i did ilk şey, bir ürün üzerine. Sorun hala devam etmektedir. sonra, i, sorunu çözmek için görünüyordu 312 dosyaları yükledi. bu yüzden, belki de sorun, 312 ve 322 yılları arasında yapılan bir dosyayı düzenlemek için ilgilidir.

da fazlalaştı i vbblogs yüklü olması. bu hiç etkilenmez, bloglar URL'leri yabancı karakterleri yazılı değildi. 322, ne 312 ne.

322 yeni özelliklerden yararlanmak için ben gerçekten istiyorum. i durumun ışığında bunu yine de var mı?

teşekkürler
    simit

ADDED: ve tabii ki BB en son sürümü yüklü.

Destek gemide yapılan yeniden yükler zaman iyi bir fikir değildir ...

Ayrıca ben bu vBSEO yapılandırma ile ilgili bir sorun olduğunu öğrenmek. Konu için desen yabancı tabelalar için izin vermez:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    böyle bir şey olmalı:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Ama elle değiştirmek VERMEYİN. Böyle bir desen vBSEO yapılandırma birçok yerde. Lütfen PM bana vBSEO CP ayrıntılarını erişim ve yapılandırma parametresi için sorumlu olduğu bulacaksınız.

Bunun nedeni yanlış vBSEO yapılandırması.

Set "URL'ler İngilizce olmayan karakterleri değiştirme?" "URL'lere İngilizce olmayan karakterler tutun".

Bu gizemli entegrasyon manuel kaybolur. Sıkıntılar için özür dilerim sadece parametre seti ve iyi olacak

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Bunun nedeni yanlış vBSEO yapılandırması.

Set "URL'ler İngilizce olmayan karakterleri değiştirme?" "URL'lere İngilizce olmayan karakterler tutun".

Bu gizemli entegrasyon manuel kaybolur. Sıkıntılar için özür dilerim sadece parametre seti ve iyi olacak
    Translated text
    İspanyol için harflerle sorun var
    Original text
    BU MEKTUPLAR N, O, í, vs vs (TRANSLATE N, O, ben İÇİN KALDIR .
    Translated text

"Yerine İngilizce olmayan karakterler" üzerinde olması, URL harfi N vBSEO ya da i yerine geçer. SEO için bu çok iyi.

"URL Olmayan Español Karakterler tutun" ile karakter ~ değiştirilir. Bir şey büyük ölçüde SEO etkiler.

Neden BB gelecek revizyonlar "çözüldü" olacak ya da teknik olarak mümkün?.

Teşekkür ederim.
    Original text
    Last edited by jorgejgm; 26-11-09 at 17:32.

Quote Nickli Üyeden jorgejgm View Post
    Translated text

"Yerine İngilizce olmayan karakterler" üzerinde olması, URL harfi N vBSEO ya da i yerine geçer. SEO için bu çok iyi.

"URL Olmayan Español Karakterler tutun" ile karakter ~ değiştirilir. Bir şey büyük ölçüde SEO etkiler.

Neden BB gelecek revizyonlar "çözüldü" olacak ya da teknik olarak mümkün?.

Teşekkür ederim.
    Original text
    Bu BB - BB böyle değişiklik yapılmış değil tarafından yapılır. Uygun BB yapılandırmak zorunda. Değil Espagnol karakter ans elle de yapılandırma tutmak için seçenek olabilir FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametre ABD doları vbseo_custom_char_replacement. Tercüme URL ile çalışmak ve nerede bu anadil için mevcut URL tutmak mümkün olacak teşekkürler.

Buraya bak:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    Bu URL Polonya harfler (śąęć gibi) sayesinde değişti olduğu ABD doları vbseo_custom_char_replacement diğer tüm İngilizce olmayan harfler ve hala devam ediyor. Bu, Japonca için aynı bağlantı:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    Bazı dillerde noly Espagnol / İngilizce karakterler - Ayrıca bu Espagnol / İngilizce karakterler neden tutmalı iyi bir örnektir.

Bu nasıl ayarlayabilirsiniz örneğidir ABD doları vbseo_custom_char_replacement değeri (Polonya harfler için):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 

Bu sadece sormak herhangi bir diğer sorular durumunda yardımcı olacağını umuyoruz size yardım etmek için buradayız
    Last edited by vBET; 26-11-09 at 20:16.

Junior Member

Translated text
    Çok tekrar teşekkür ederim, mükemmel çalışır.

Teşekkür ederim.
    Original text

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •