Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: Bellek sorunları

Kıdemli Üye

Default Bellek sorunları

VBSEO Sevdikleri alınan 'tıkladığınızda aşağıdaki hataları alıyorum ve kullanıcı profil sayfası üzerindeki düğmeler' Verilen Sevdikleri ediyorum:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Dediğim gibi, bu BB yükledikten sonra oluyor başladı ama ben rakamlar belirtileri uymaz, çünkü burada bazı koçluk ihtiyaç gidiyorum düşünüyorum.

Bellek bilgisi:

Phpinfo: memory_limit Yerel - 128M Master - 128M

Php.ini itibaren:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    Vbulletin: PHP Bellek Sınırı 32M

Şu anda kullanılan Server Bellek: 25.00% (1048576 ile 262.136)

Hata iletileri belleği artırmak gerektiğini ima ediyorlar ama yetersiz bellek forumu kullanarak ederken diğer belirtiler görmüyorum ve üyelerinin herhangi bir rapor vardı. Ben aynı zamanda 'seviyor' ölümcül hata göreceğiz ancak bu varsayalım.

Siz BB kullanarak bu iken gibi herhangi bir sorun rastlamak mı? Ben ne denemek için herhangi bir ipucu için minnettar olurdum.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,
    Tamam benim test forumu test edecek. Sadece BB devre dışı bırakmak ve tekrar deneyin - sorun hala mevcut ve BB devre dışı bırakılırsa bu BB sorun değildir sadece BB bu sorun yapmadan, deneyebilirsiniz. Sorunu ortadan kalkacaktır - BB konudur ve bunu çözecektir.

İkincisi - limitini artırabilir memory_limit php.ini içinde 64 MB ve sunucuyu yeniden başlatın. (Sadece google bu konuda lütfen okuyun).
    BB ile 52 daha fazla içerik ve forumda 52 daha fazla kullanıcı (tüm dillerde etkin varsa) - sunucu belleği maliyet. Biz hala, (çok yakında Yeni ürünler) BB daha verimli hale getirmek için çalışıyorsun.
    Burada hinst bir listesi var:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Teşekkürler
    Last edited by kamilkurczak; 15-03-11 at 18:41.

Kıdemli Üye

Ben önce test sitesinde php.ini içinde bellek ayarını keşfetmek ne duymak için bekliyorum.

Kıdemli Üye

Benim php.ini düzenlenebilir ve 64M için bellek sınırı arttı ve sonra Apache yeniden başlatılmalıdır ama vbulletin bu ayarı yok sayarak ve hala yetersiz bellek var (sonrası 1 posted aynı hataları) şikayet görünüyor.
    Last edited by norku; 16-03-11 at 00:22.

Kıdemli Üye

Merhaba,

Hatayı tekrarlamak bildiniz? Vbulletin AdminCP php.ini 64M bir 32M bellek sınırı neden gösteriyor anlayamıyorum.

hayır, benim test forumu (i seviyor düğmeleri tıklandığında kullanıcı sayfasında) üretemezsiniz.
    Php.ini içinde değişiklikten sonra sunucuyu yeniden başlatın mı?
    Lütfen bu konuda sorun host sağlayıcınızla

Kıdemli Üye

Evet, Apache php.ini değiştiren sonra yeniden başlattım ama hiçbir etkisi vardı. Çok garip. Ben genel bellek kullanımı kontrol edilir ve yine de iyi 32M altında bu bellek hataları alıyorum ki, çok garip. Ben bu içine bakmak için ev sahibi sordunuz.

Kıdemli Üye

Çözüldü. Ben, bir eksik php.ini kök vardı. Artık düzgün çalışmıyor.

ok bu onay için çözülmüş

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •