VBSEO Sevdikleri alınan 'tıkladığınızda aşağıdaki hataları alıyorum ve kullanıcı profil sayfası üzerindeki düğmeler' Verilen Sevdikleri ediyorum:
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
Dediğim gibi, bu BB yükledikten sonra oluyor başladı ama ben rakamlar belirtileri uymaz, çünkü burada bazı koçluk ihtiyaç gidiyorum düşünüyorum.
Bellek bilgisi:
Phpinfo: memory_limit Yerel - 128M Master - 128M
Php.ini itibaren:
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
Vbulletin: PHP Bellek Sınırı 32M
Şu anda kullanılan Server Bellek: 25.00% (1048576 ile 262.136)
Hata iletileri belleği artırmak gerektiğini ima ediyorlar ama yetersiz bellek forumu kullanarak ederken diğer belirtiler görmüyorum ve üyelerinin herhangi bir rapor vardı. Ben aynı zamanda 'seviyor' ölümcül hata göreceğiz ancak bu varsayalım.
Siz BB kullanarak bu iken gibi herhangi bir sorun rastlamak mı? Ben ne denemek için herhangi bir ipucu için minnettar olurdum.